Naisten housutrendit – uudet merkit Sokoksella

Farkut ovat edelleen toimistokelpoinen vaatevalinta. Nyt muodissa ovat väljät ja suorat lahkeet, jotka on lainattu 90-luvulta. Housuissa on korkea vyötärö, mikä pukee kaikkia vartalotyyppejä. Syksy tuo Sokokselle useita uusia merkkejä, kuten Calvin Klein Jeans, Champion ja Abrand. Tutustu uusiin brändeihin ja trendeihin.

Kun haluat uudet farkut vapaa-ajalle tai tyylikkäät housut töihin, tule tutustumaan Sokoksen laajaan valikoimaan. Lee Cooper kotimaista suunnittelua ja taattua laatua

Lee Cooper on kansainvälinen brändi (Lee Cooper International, perustettu Englannissa v 1908), jonka lisenssioikeudet valmistukseen ja myyntiin Suomessa omistaa M.A.S.I Company Oy.  Masi Companylle farkkujen valmistus on intohimo. Lee Coopereiden suunnittelu tapahtuu Suomessa omien suunnittelijoiden ja mallimestareiden toimesta, kuten myös valmiiden tuotteiden testaus. Myös valmiiden tuotteiden varastointi ja jakelutoiminta tapahtuu Viitasaarelta käsin. Oma farkkutehdas sijaitsee Virossa, Valgassa.
Ammattitaitoisten mallimestareiden kaavoitustyö takaa istuvuuden. Lee Coopereissa on sekä miehille että naisille vuodesta toiseen pysyviä, eri vartalotyypeille suunniteltuja malleja. Malleissa huomioidaan vyötärön ja reiden linja sekä lahkeen leveys. Farkuissa on myös useampia lahkeen pituuksia. Kun on kerran löytänyt itselleen istuvan mallin, on jatkossa helppo löytää merkiltä uudet farkut.


Syksyn housutrendit naisille

SAKI Nahkatakki, CALVIN KLEIN JEANS Logo-paita, LEVI’S High Rise Skinny -farkut, MARKS & SPENCER Per Una -skinnyfarkut,  MAC Ruutuhousut, NOISY MAY Farkut

Calvin Klein Jeans – monikäyttöistä tyylikkyyttä

Olipa tyylisi mikä tahansa, farkut ovat nyt se juttu. Tänä syksynä rokataan kasarityylistä acidia, rikottua rosoisuutta, kivipesua, valkaisua, jopa maalattua ja kuvioitua farkkua. Joskus aiemmin vielä vahvasti tuomittu farkkuyläosan ja -alaosan yhdistäminen näyttää taas todella hyvältä. Sovita ja testaile rohkeasti eri tyylejä ja ehkä löydät uudet lempparisi!

Calvin Klein Jeans tuo uutena merkkinä Sokokselle puhdasta ja klassista farkkutyyliä. Brändin trendikkäät suoralahkeiset farkut yhdessä ikonisen valkoisen t-paidan kanssa on hyvännäköinen kokonaisuus niin töihin kuin vapaalle. Bleiserin kanssa lookista saa astetta sivistyneemmän ja puolestaan nahkatakki tuo mukaan hieman asennetta.

Löydät Calvin Klein Jeansin nyt verkkokaupasta sekä Helsingin ja Tampereen Sokokselta. 

Osta Calvin Klein Jeans -tuotteita >

Tuotenosto:

Calvin Klein Jeans 010 farkut–37344606

Calvin Klein Jeans 011 Mid Rise Skinny farkut–37344605

Calvin Klein Jeans Logo t-paita–37344608Syksyn housutrendit: Abrand Jeans farkut


Abrand – uniikkia ja ajatonta katujen designia

Helsingin, Oulun ja Turun Sokosten farkkuvalikoimaan saadaan tänä syksynä ilahduttava lisäys, kun australialainen Abrand tuo mallistonsa tavarataloihin.

Vuonna 2013 perustettu brändi yhdistelee tyylikästä designia, hyvin istuvaa muotoilua ja laadukkaita materiaaleja. Farkut ovat samalla sekä ajattomia että uniikkeja. Niiden suunnittelua inspiroi kaupunkikulttuuri, siihen liittyvä taide ja musiikki. 


Syksyn housutrendit: Champion

Champion – ikonisia urheiluvaatteita nyt myös naisille

Farkkujen lisäksi streetwear ja athleisure ovat tämän hetken housumuodin kärjessä. Viimeksi 90-luvulla kunnolla pinnalla ollut Champion on tehnyt uuden trendin myötä comebackin ja tarjoaa nyt urheilumuotia janoaville retroilijoille tuttuja "C"-vaatteita. 

Rentoja collegehousuja ja legendaariset Straight Hem Pantsit sivussa kulkevilla logoraidoilla. Nämä housut ja paksupohjaiset tennarit – kunnon ysärilook! Championin naisten mallistot ovat nyt saatavilla kaikista Sokoksista.

Osta Champion-tuotteita >

Osta naisten farkkuja >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä