Naisten neulemuoti syksyllä 2019

Ihanan överit ja muhkeat neuleet sekä poolokaulus ovat tämän hetken kuumimpia syystyylejä. Kauden trendiväreissä sointuvat söpö vaaleanpunainen sekä ruskean erisävyt beigestä aina suklaanruskeaan. Rohkea säväyttäjä valitsee ylleen nyt muodikkaan eläinkuosin ja vapauttaa samalla villimmän puolensa. 

Luottoneuleen valinnassa kannattaa panostaa laatuun. Kun otat vielä haltuun materiaalin oikeaoppisen hoitamisen, saat neuleesta iloa useammaksi vuodeksi – ihanan ekologista!
Muhkea neule suojaa syksyn viimalta ja näyttää superihanalta

Syysilmojen viiletessä on ihanaa pukeutua lämpimään ja muhkeaan neuleeseen. Isot neuleet ovatkin nyt supertrendikkäitä. Boheemi pukee neuleen kirjavan mekon päälle ja yhdistää ilmeeseen rennosti roikkuvan olkalaukun. Valitse muhkean neuleen pariksi hyvin istuvat housut tai hame, niin saat hillitymmän syyslookin arkeen. 


Tuotenosto:

Superdry Gia Intarsia Slouch neule–38512520

M&S Per Una Relaxed Neule–38320034

Makia Aamu neule–38589043

Part Two neule–37404516


 

Rohkea pukeutuu nyt eläinkuoseihin

Söpö vaaleanpunainen sekä ruskean eri sävyt ovat syksyisen väripaletin kulmakiviä. Yhdistele ruskean eri sävyjä aina beigestä herkulliseen suklaaseen. Raikasta ilmettä valkoisella tai sinisellä, niin saat tasapainoisen lopputuloksen. Hento vaaleanpunainen sopii loistavasti niin ruskean kuin harmaankin pariksi ja on ihanan naisellinen valinta.

Kuoseista ysäriruudut ja eläinprintit ovat tehneet paluun. Pukeudu rohkeasti pilkkuihin, täpliin tai raitoihin, kun haluat säväyttää. Jos haet klassisempaa ilmettä, valitse päällesi ruutuneule. Kirjoneuleen pariksi sopii hyvin yksivärinen ja pelkistetty alaosa tasapainottamaan kokonaisuutta.


Lue myös muotiblogien syksyn tyylivinkeistä > 


 

Tuotenosto:

M&S Kashmireneule–23228509

M&S kashmireneule–23228510

Aventura neuletakki–29372001

soyaconcept neuletakki–39511510
Trendikäs pooloneule sopii sekä arkeen että juhlaan


Pooloneule on ehdottomasti tämän syksyn ykköshitti. Se on paitsi trendikäs myös ihanan käytännöllinen, korkeakauluksinen neule suojaa hyvin kaulanseutua kylmyydeltä. 

Erilaisia kauluksia löytyy nyt laajasti aina tiukoista näyttävän isoihin ja löysiin kauluksiin, joten jokaiselle löytyy taatusti jotain syksyn menoihin.

Klassisen arki-ilmeen saat, kun yhdistät kamelinvärisen villakangastakin alle tyylikkään pelkistetyn valkoisen tai beigen pooloneuleen. Jos haet rennompaa ilmettä, valitse muhkea, hieman överi iso neule löysällä kilpikonnakauluksella ja pue pariksi vekkihame tai farkut.

Juhlalookki syntyy, kun yhdistät mustan tiukkakauluksisen pooloneuleen esimerkiksi kynähameen kanssa. Lisää vielä ripaus kimallusta koruilla ja olet valmis syysillan rientoihin. Poolokaulus näyttää hyvälle myös tyylikkään bleiserin alla. Voit myös yhdistää valkoinen löysän pooloneuleen mustien farkkujen tai keinonahkaisen minihameen pariksi. Sujauta neuleen helmaa edestä hieman housujen tai hameen sisään ja kruunaa ilme pitkillä kaulakoruilla sekä korkeilla koroilla.Tuotenosto:

Gerry Weber pooloneule–36980026

Esprit neule–32118506

Aventura pooloneule–38894509

M&S Collection kashmirepoolo–33068503

M&S Collection Kashmirepoolo–27309088


Naisten syksyn neulemuoti

Ole muodikkaasti ekologinen ja pidä neuleestasi hyvää huolta

Neuleesta saat ajattoman luottovaatteen vuosiksi, kun panostat ostohetkellä laadukkaaseen materiaaliin. Tutustumalla materiaalin hoito-ohjeisiin ja ottamalla pesulapun kryptiset merkinnät haltuun, neuleesi pysyy uuden veroisena pitkään. Neuleesta huolta pitäminen onkin varsinainen egoteko – mikä olisikaan sen muodikkaampaa!

Luottoneuletta valitessa kannattaa pohtia, mitä tarvitsee. Jos olet vilukissa ja kaipaat lämmintä neuletta syksyn koleisiin keleihin, valitse neule, jonka materiaaleista löytyy lämmittävää villaa. Jos taas kaipaat lumoavaa pehmeyttä ihoa vasten, valitse neule, jossa on käytetty enimmäkseen luonnonmukaista puuvillaa.

Valitsitpa millaisen neuleen tahansa, pesulapusta selviää tarkemmin kyseisen vaatteen hoito-ohjeet.


Tutustu pesumerkintöihin ja hoida vaatteesi oikein > 

Osta naisten neuleita >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä