Näin muutat tyyliä sukkahousuilla

Juhlakausi lähestyy: pikkujoulut, isänpäivä ja loppuvuoden juhlat ovat pian täällä. Oikeilla asusteilla saat luotua yhdestä mekosta useita eri tyylejä kaikkiin eri tilaisuuksiin. Sukkahousut ovat näistä asusteista yksi tärkeimpiä. Niiden avulla vaihdat edullisesti ja tehokkaasti tyyliä päivästä iltaan ja klassisesta persoonalliseen. Sukkahousuissa on todellakin isoja eroja niin materiaalin, kuosin kuin tuotantotavan suhteen.

 


Paksut vai ohuet? Kiiltoa vai mattaa?

Paksut sukkahousut ovat lämmin valinta niin arkeen kuin juhlaan. Ne tekevät arkisesta mekosta astetta juhlavamman tai tuovat tarvittaessa juhlamekkoon ripauksen rentoa maanläheisyyttä. Esimerkiksi kotimaisen sukkahousubrändi Voguen uudesta Conscious line -mallistosta löydät laadukkaita ja ympäristöystävällisiä sukkahousuja, jotka on valmistettu kierrätetystä ECONYL® nylonista. Lue lisää >

Myös ohuemmilla sukkahousuilla saat muokkailtua asukokonaisuutta tilanteen mukaan ylellisestä glamourista luonnolliseen arkityyliin. Älä tyydy heti ensimmäisiin sukkahousuihin, vaan kokeile rauhassa erilaisia vahvuuksia, kiiltoja ja värejä löytääksesi haluamasi lookin. Mekon juhlavuuden saa boostattua äärimmilleen muotoilevilla, kiiltäväpintaisilla sukkahousuilla, kun taas arjessa riittää himmeämpi ja kevyempi materiaali.

Tuotenosto:

Vogue Opaque 3D 80 den sukkahousut–17515005

Vogue Support 40 den sukkahousut–12990508

 

 


Ykköstrendi! Säihkeellä arjesta juhlaan

Tänä syksynä kauden ykköstrendinä on kimallus, mikä näkyy juhlamekkojen lisäksi myös sukkahousuissa. Säihkyvillä glittersukkahousuilla saat vanhasta pikkumustasta jälleen huipputrendikkään asun. Myös toimistolook päivittyy hetkessä bilekuntoon firman pikkujouluja varten vaihtamalla tavalliset mustat sukkahousut kimalteleviin sukkiksiin.

Glitterin lisäksi jaloissa loistavat tällä hetkellä kaikenlaiset kuviot. Sukkahousuissa ja sukissa näkyy runsaasti muun muassa pilkkuja, ruutuja ja eläinkuosia. Niillä luot yksinkertaisestakin mekosta tai hameesta tyylikkään ja persoonallisen asukokonaisuuden, joka on varmasti ajanhermolla.

Tuotenosto:

Norlyn 40den Polka Dot sukkahousut–30553003

DIM 20 den sukkahousut–37351512

Norlyn Glitter sukkahousut–37121537

DIM 22 den sukkahousut–37351508

 

 

Lue myös: Katse sukkiin! Nyt trendinä kuviot >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä