Näillä takaat tasaisen meikin, joka kestää

L'Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. "Koska olet sen arvoinen" inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan.

L'Oréal Parisin uutuuksilla saat ihon pienet virheet piiloon, eikä meikkiä tarvitse lisäillä pitkin päivää. Viimeistele täydellinen meikki Infallible Fixing Mistillä. Saat tuotteet nyt edullisemmin Värien juhlassa!

 


Infaillible More Than Concealer -peitevoide

Infaillible More Than Concealer on peittävä peitevoide, jota voi käyttää joko koko kasvoille tai vain silmänalusille. Sen avulla voit peittää ihon pieniä epätasaisuuksia tai meikkivoiteen tavoin luoda tasaisen pohjan. 


Infaillible Magic Loose Powder -irtopuuteri

Infaillible Magic Loose Powder -irtopuuteri kirkastaa ja silottaa ihon luoden mattapintaisen lopputuloksen. Pehmeä koostumus on helppo levittää ja tuntuu miellyttävältä iholla. Irtopuuterin avulla viimeistelet meikin ja varmistat, että se pysyy hyvännäköisenä iltaa asti.


Tuotenosto:

LOréal Paris Infaillible More Than Concealer peitevoide–34828747

LOréal Paris Infaillible Magic Loose Powder irtopuuteri–34828748

LOréal Paris Infaillible pohjustusvoide–26745521


 

Infallible Fixing Mist -meikinkiinnityssuihke

Viimeistele meikkisi Infallible Fixing Mist -meikinkiinnityssuihkeella. Kosteuttava suihke kiinnittää meikin ja pitää lookisi virheettömänä pitkään.


Tuotenosto:

LOréal Paris Infaillible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke 100ml–20617548

LOréal Paris L'Oréal Paris Unlimited Black maskara–31857001

LOréal Paris Clinically Proven Lash Serum ripsiseerumi–34828778


Osta L'Oréal Paris -meikkejä >>


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä