Parasta keväässä – katso bloggareiden valinnat

Nyt kun toppatakin saa vähitellen riisua päältä, pukeutumisestakin innostuu ihan eri tavalla! Sokoksen muotiviikoilla on mukana bloggareita, jotka inspiroivat raikkailla pukeutumistyyleillään. Lue, millaisia kokonaisuuksia he loihtivat kevään uutuusmallistoista ja tule ostoksille!

 

naaG: Keväässä parasta – 3 tyyliä

Jos et ole vielä sattunut törmäämään Janne Naakan blogiin, nyt kannattaa viimeistään käydä tutustumassa! Janne kirjoittaa erityisesti muodista ja tyylillä ihailtavalla intohimolla, asiantuntevasti ja viihdyttävästi. NaaG on ihastuttavan aito ja täynnä iloa.

Aurinkoisten kevätsäiden inspiroimana Janne kävi valitsemassa Sokokselta asukokonaisuudet arkeen, muodollisempaan tilaisuuteen sekä juhlaan. Lopputuloksena syntyi rento, ysärihenkinen farkkuasu, kauluspaitoja ylistävä afterwork-tyyli sekä perusmassasta erottuva juhlalook.

Katso Jannen kevättyylit blogista >> 

Tuotenosto:

Levis farkkutakki–30550512

Levis Graphic Set-in t-paita–20900034

adidas Originals Superstar tennarit–28468546




Fab Forty Something: Ylellisen naisellista kukkaloistoa

Tyyliä rakastava Marjukka Paananen esittelee blogissaan aikuisen naisen rentoa tyyliä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Blogi onkin harmoninen ja visuaalinen arjen pakopaikka – elämää humoristisesti tarkasteleva ja verenpainetta tasaava foorumi.

Tänä keväänä Marjukka on ihastunut kukkakuoseihin. Hän kertoo löytäneensä sellaiset kukkaprintit, jotka miellyttävät silmää: vesivärimäiset, naiselliset ja hennot kuviot. Sokoksen mallistoista Marjukka valitsi itselleen kolme ihanaa, naisellista ja ylellistä asua: raikas ja ajaton vihreä, vappubrunssin nappivalinta sekä monikäyttöinen Jane Austen -mekko.

Katso kokonaisuudet blogista >> 

 

Tuotenosto:

Object Keela pusero–36114025

Marc OPolo neule–31729070

SAND Zihia mekko–35051502


 

 

Sara Sieppi: Vaatekaapin kevätsiivous

Ikäkriiseistä vähät välittävä, ikuinen kaksikymppinen Sara Sieppi höpöttelee blogissaan niin kukkamekoista kuin juustoburgereistakin. Hän viihtyy sekä kotilookissa että työn puolesta välillä liiankin laitettuna. Kaikki pinnallinen on kaunista, mutta pintaa syvemmällä kaikki on vielä coolimpaa.

Saran mielestä on helpottava ajatus, että kaikki hänen tarvitsemansa vaatteet löytyvät Sokokselta saman katon alta. Hän tekikin pienen testin, miten kauan hänellä kestää metsästää tavaratalosta asut eri tilanteisiin – eniten vei aikaa tehdä päätöksiä, kun vaihtoehtoja oli niin paljon. Tsekkaa Saran asut kotimeininkiin, vapaa-aikaan, bisnesmoodiin ja fiininpään tilaisuuteen.

Katso kevätsiivouksen lopputulos >> 

 

Tuotenosto:

adidas Originals Cropped huppari–32943512

GERRY Weber Collection pusero–34677006

M&S PIQUE bleiseri–36538597


 

 

Business Woman: Keväiset suosikit

Business Woman on epätäydellinen eleganttiuden tavoittelija, aikuinen nainen. Blogi keskittyy pääasiassa siistiin työpukeutumiseen ja muihin pinnallisiin teemoihin. Tyylikkyys ei Business Womanin mukaan ilmene kuitenkaan yllämme olevasta asusta, vaan siitä, miten me sitä kannamme.

Keväisiä asuja tarttui Business Womanin matkaan monia, sekä klassista toimistotyyliä että ripaus sporttisuutta. Raikas vihreä ja keltainen ovat kevään pirteitä väripilkkuja myös business-pukeutumisessa.

Käy katsomassa kaikki asukokonaisuudet blogista >>


Tuotenosto:

EDC sadetakki–35741011

SAND Latia pusero–35107503

Esprit mekko–36092011


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä