MY SHADE, MY POWER BY LANCÔME

Me Lancômella uskomme, että jokaisen naisen tulee löytää itselleen täydellinen meikkivoidesävy. Yli 20 vuoden asiantuntijuuden kokemuksella voimme ylpeästi sanoa, että Lancômen meikkivoiteiden valikoimasta löytyy jokaisen iholle sopiva meikkivoidesävynsä. Tämä inklusiivisuus näkyy tänä syksynä Lancôme-meikkivoidekampanjassa, jota tähdittävät upeat Sokos-tavaratalojen ja Emotion-liikkeiden kauneuden asiantuntijat! Jokaiselle heistä on löytynyt oma sävynsä, mutta mitä heillä on yhteistä? He kaikki huokuvat itseluottamusta ja seisovat vahvasti sen takana, mihin uskovat; he ovat löytäneet voimansa.


 

LÖYDÄ SINÄKIN TÄYDELLINEN MEIKKIVOIDESÄVYSI

Tervetuloa tutustumaan Lancôme-meikkivoiteisiin Sokos-tavarataloihin ja Emotionliikkeisiin, ja autamme sinua löytämään ihollesi sopivan meikkivoiteen sekä täydellisen sävyn:


Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Mattapinnan antava meikkivoide, joka on erittäin pitkäkestoinen ja peittävä.


Teint Idole Ultra Wear Nude SPF 19

Mattapinnan antava meikkivoide joka on koostumukseltaan erittäin kevyt ja ohut. Pitkäkestoinen ja puolipeittävä lopputulos.

Teint Miracle SPF 15

Heleyttä ja valoa antava meikkivoide.


Tuotenosto:

Lancôme Teint Idole Ultra Wear meikkivoide 30 ml–20540529

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude meikkivoide 40 ml–35737016

Lancôme Teint Miracle meikkivoide 30 ml–27684057


Osta Lancôme-tuotteita >

Vinkit talvi-ihon meikkiin Lumenen CC-tuotteilla

Talvella iho kuivuu ja punoittaa helposti, ja menettää samalla sen luonnollista heleyttä ja kuulautta. Tällöin voi olla haastavaa löytää tuotteita, jotka sekä peittäisivät ihon pieniä virheitä ja tasoittaisivat ihon sävyä että saisivat ihon näyttämään luonnollisen heleältä. Lumenen uudistuneet CC-tuotteet vastaavat tähän haasteeseen, ja ovat niiden ihon sävyä tasoittavien ja hoitavien ominaisuuksien vuoksi loistava valinta talvi-ihon meikkiin. Lue lisää!

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä