Mustat vaatteet on aina varma valinta

Helpon pukeutumisen salaisuus: musta, valkoinen ja harmaa. Niillä saat itsesi näyttämään tyylikkäältä muodin edelläkävijältä – vaikka et tietäisi pukeutumisesta mitään!

Jokaisesta vaatekaapista tulisi löytyä muutama laadukas musta ja valkoinen vaate. Pikkumusta on ehkä klisee, mutta syystä! Ja niitä syitä on monia, tässä muutamia: 

1. KLASSIKKO. Musta ja valkoinen näyttävät aina modernilta, siistiltä ja tyylikkäältä.

2. HELPPO YHDISTELLÄ. Mustaa ja valkoista voi käyttää yksin tai yhdessä, ja melkein minkä tahansa yhdistelmän saa helposti näyttämään yhtenäiseltä kokonaisuudelta. Säästät aamuisin aikaa turhalta vaatekriiseilyltä!

3. SOPII KENELLE TAHANSA. Nämä värit imartelevat kaikkia muotoja! Musta-valkoinen asukokonaisuus on vaikea saada näyttämään huonolta.

4. MIHIN TAHANSA. Musta-valkoinen tai kokomusta asu sopii niin töihin, kotiin kuin juhlaan. Tuunaa työpäivän päätteeksi arkista asua hopeakoruilla ja korkokengillä – ja olet valmis juhlimaan firman pikkujouluja!
PIECES Toppi 26,99 PIECES Käsineet 44,99 ESPRIT Pusero 45,99 ESPRIT Hame 49,99 PBO Silkkipaita 179,– ESPRIT COLLECTION Mekko 79,99 SNÖ OF SWEDEN Kairo-korvakorut 22,– Kairo-kaulakoru 33,– KUNERT Wool Cotton -sukkahousut 33,95

Valitse juhliin kevyitä ja hyvin istuvia materiaaleja. Kokomustaan asuun voit yhdistellä rohkeasti eri tekstuureja, jotka tuovat kokonaisuuteen särmää. Kokeile esimerkiksi räväkän mutta siistin nahkahameen kaveriksi pehmeää neuletta tai ilmavaa silkkipuseroa.LASESSOR Huivi 39,95 NOISY MAY Mekko 29,99 ESPRIT COLLECTION Toppi 49,99 PIECES Pipo 16,99 PIA ROSSINI Korvaläpät 24,95 AVENTURA Neuletakki 39,95

Jos musta tuntuu liian jyrkältä tai synkältä vaihtoehdolta, murra väriä pehmeämpään harmaaseen. Muotimaailma on hehkuttanut harmaata jo kauan ennen Fifty Shades of Grey -huumaa, ja väri onkin muodin ajaton klassikko. 

Neutraali harmaa on elegantti ja chic valinta, jota voi käyttää helposti ympäri vuoden. Hae arkeen pehmeitä ja mattapintaisia tekstiilejä, ja juhlaan kiiltävää hopeanhohtoa!


Osta mekkoja ja hameita >

Osta paitoja ja puseroita >

Osta asusteita ja laukkuja >

 Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä