Tervetuloa viettämään kanssamme naisten muotiviikkoa 10.–16.9.

Uusin syysmuoti on saapunut Sokokselle! Vihreys valtaa tilaa vaatekaapista, ruudut tuovat särmää työpukeutumiseen ja romanttisuus puhkeaa kukaan. Ja taas saa pukeutua lämpimästi ja kerroksittain. Tule tutustumaan uusiin mallistoihin ja syksyn trendeihin naisten muotiviikoille! Lauantaina 15.9. Tampereen Sokos saa upeita vieraita, kun Viettele vaatteilla -livetapahtuma Shirly Karvisen sekä Ernest Lawsonin kera rantautuu Tampereen Sokokselle. 

 

Sokos mukana syksyn trendikkäimmässä deittiohjelmassa

Sokos on mukana tämän syksyn trendikkäimmässä deittiohjelmassa, joka starttasi 4.9. MTV:n kanavilla, juontajana suloinen Shirly Karvinen.  Brittiläisen ITV:n Dress to Impress -ohjelmakonseptiin perustuva tosi-TV-sarja yhdistää pukeutumisen ja deittailun. Suomen oma Viettele Vaatteilla versio on kuvattu Sokoksella.  

Sarjan kymmenessä joka tiistai klo 22 Avalla nähtävässä jaksossa kolme deittiehdokasta kohtaa haasteen, jossa mitataan shoppailutaitoja ja tyylitajua. Sokoksen pukeutumisneuvojan avustuksella stailataan sinkku X, joka valitsee seuralaisensa vaatteiden perusteella. Viettele vaatteilla on kuvattu Sokos Helsingissä ja vaatteiden sovitus kuvataan Sokos Hotellissa ja itse deitti-illallinen nautitaan S-ryhmän ravintolassa. 

Miten sinä stailaisit Ernest Lawsonin tai Shirly Karvisen? Hae mukaan ja löydä sisäinen stailistisi!

 

Miten sinä stailaisit Putous-tähti Ernest Lawsonin?

Sokoksen muotiviikot huipentuu Viettele Vaatteilla -livetapahtumaan Tampereen Sokoksella. Tapahtumassa ihanat ”tavikset” pääsevät vuorostaan stailaamaan mm. Viettele vaatteilla -ohjelman juontaja Shirly Karvisen sekä Putous-tähti Ernest Lawsonin. Onko sinulla silmää pukeutumiseen ja uskot että osaisit stailata tämän upean kaksikon? 

 Entä minkä tyylin valitsisit Miss Suomi Shirly Karviselle? 

Jos vastasit kyllä ilmoittaudu mukaan Viettele Vaatteilla -kilpailuun oheisen linkin kautta jättämällä yhteystietosi ja kuva tai lyhyt video 12.9. mennessäKerrothan videolla miksi juuri sinä olisit nappivalinta stailaamaan Shirlyn tai Erkun

 

Löydä sisäinen stailaajasi ja ilmoittaudu tästä heti, kuitenkin 12.9. mennessä >>

Kilpailuun valitaan kuusi superstailaajaa. Kaikki valitut stailaajat saavat 100 euron arovoisen S-ryhmän lahjakortin sekä kahden hengen hotellimajoituksen 14.–15.9. Tampereella. Stailaus tapahtuu Tampereen Sokoksella 14.9. päivällä ja kilpailijat saavat kilpailuun avukseen Sokoksen pukeutumisneuvojan. Kilpailussa valitut asut esitellään yleisölle Tampereen Sokoksella lauantaina 15.9. klo 14 järjestettävässä Viettele vaatteilla -livetapahtumassa, joka huipentaa Sokoksen muotiviikot. Shirly ja Ernest valitsevat livenä kilpailun voittajat asuvalintojen perusteella. Kilpailu nähdään myös livelähetyksenä Sokoksen Facebookissa.  

Löydä sisäinen stailaajasi ja ilmoittaudu heti mukaan. 

Tutustu myös upeisiin –20 % etuihin, lue lisää >>


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä