Muotiblogien tyylivinkit syksyyn

Sokoksen Muotiviikoilla on mukana bloggareita, jotka inspiroivat raikkailla pukeutumistyyleillään. Käy katsomassa, millaisia kokonaisuuksia he loihtivat syksyn mallistoista ja ota asuista ideoita omaan pukeutumiseen. Muista hyödyntää Muotiviikkojen etu! Kaikki normaalihintaiset paidat, neuleet ja bleiserit –20 % sunnuntaihin 15.9. asti.

Muotiviikot huipentuu Tampereella 14.9. järjestettävään muotinäytökseen, jonka malleiksi on valittu joukko tavallisia ihmisiä. Tapahtuma striimataan livenä Sokos-tavarataloissa ympäri Suomea. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Sokoksen Muotiviikoista>>


But I'm A Human Not A Sandwich – Trendit miehille ja naisille 

But I'm a human not a sandwich bloggarin valinnat: Object leveälahkeiset farkut, Makia mustat slim fit housut

Iina Hyttinen kirjoittaa perhelifestyleblogiinsa arjen fiilistelystä, sisustuksesta, ruoanlaitosta, lasten kasvatuksesta ja parisuhteesta. Välillä blogin kirjoittajana vierailee Iinan mies Otto. 

Sokos kutsui Iinan ja Oton yhdessä valitsemaan syksyn mallistoista trendikkäät asukokonaisuudet miehelle ja naiselle. Pari päätti tehdä tästä heidän kesken haasteen: kumpikin sai valita yhden asun itselleen ja yhden asun toiselle. 

"Kerrankin kummatkin saivat valita toisilleen juuri tismalleen oman mielensä mukaiset vaatteet ja nähdä, miltä toinen näyttää niissä."

Sokoksen valikoimasta löytyi kummallekin kaksi upeaa asukokonaisuutta, joissa pääsee fiilistelemään täysillä syksyn lämpimiä oranssin ja viininpunaisen sävyjä ja pehmeitä materiaaleja. Vaatteiden lisäksi uutuusmallistoista löytyi asuihin mahtavat asusteet, pipot, huivit ja laukut.

Katso Iinan ja Oton valinnat toisilleen >>

 

Tuotenosto:

Tiger of Sweden Rimini takki–37112509

Kino poolopaita–30371004

Makia x Tretorn beanie pipo–38650118
Piece by piece – Yläosat ja asusteet syksyyn 

Piece by piece bloggarin valinnat: PBO Farah, PBO neuletakki, Tiger of Sweden käsilaukku 

Piece by piece on hyvän fiiliksen lifestyleblogi, jossa inspiroidutaan kaikesta kauniista ja samalla ihan siitä perus perhearjesta. Blogin kirjoittaja Essi on innoissaan syksystä, kun saa taas kaivaa kaapista esiin muhkeat neuleet ja huivit. 

Sokoksen valikoimasta löytyykin runsaasti erilaisia neuleita, paitoja ja mekkoja syksyn sävyissä, jotka ovat kuin suoraan luonnosta: ruosteen punaista, oranssia, beigeä, ruskean ja harmaan eri sävyjä. Ajaton ja monikäyttöinen syysvaatekaappi rakentuu muutamien luottofarkkujen ja joggersien kanssa yhdisteltävistä yläosista.

Katso Piece by piece -blogin löydöt >>

 


Tuotenosto:

PBO Farah mekko–37119012

Fransa neuletakki–39947009

Tiger of Sweden Cronella olkalaukku–38477003Janni Ehari – Syysmuodin suosikkivärit

Janni Eharin valinnat Sokokselta: oranssi poolopaita, ruutukuosinen takki ja hame 

Janni Eharin blogi on täynnä inspiroivia asukokonaisuuksia ja upeita kuvia! Janni jakaa ajatuksiaan muodista, sisustuksesta sekä yleisesti arjesta, ja hänen iloinen ja energinen luonteensa tulee ihanasti esille postauksista. Myös Jannin avomies ja suloinen koira näkyvät silloin tällöin kuvissa.

Janni valitsi Sokoksen valikoimasta syksyisiä asukokonaisuuksia, jotka sopivat erilaisiin oikean elämän tarpeisiin. Tyylien päätähtinä loistavat muun muassa ihanan oranssi pooloneule, vakosamettiset culottes-housut ja trendikäs ruutukuosi.

Inspiroidu Jannin asuvalinnoista >>Tuotenosto:

Y.A.S Pella bleiseri–39418507

Pieces Kalissa neule–37250006

R-Collection Venla culottes–38544551


 


At Maria's – Aikaa kestävää muotia oikeaan elämään 

At Maria's bloggarin valinnat Sokoksen syksyn muodista

 

At Maria's -blogissa nautitaan hyvästä ruoasta, sisustetaan, leivotaan, pohditaan elämän suuria kysymyksiä, iloitaan lapsiperhearjesta ja tehdään arjesta luksusta. Blogi tuo hymyn huulille ja tuo käytännön vinkkejä arkeen.

Maria ihastui muiden bloggaajien tavoin erityisesti syksyn uutuusmallistojen värimaailmaan ja eri materiaaleihin. Hänen valitsemansa vaatteet näyttävät sen, miten helposti asun saa muokattua toimistokelpoisesta iltamenoihin sopivaksi pelkästään yläosaa vaihtamalla. Marian syyslookit ovat tyylikkään ajattomia ja loistavia valintoja tavalliseen arkeen. 

Katso Marian lookit toimistoon ja afterworkeille >> 
Tuotenosto:

SAND Lotte silkkipusero–37605543

SAND Latia paita–37605508

Y.A.S Campus neuletakki–39418510


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä