Muotia maailmalta: Samsøe & Samsøe, Tommy Jeans ja Lauren Ralph Lauren 

Sokos tuo naisten syyspukeutumiseen muodikkaita uutuuksia tunnetuilta merkeiltä. Tutustu Samsøe & Samsøe sekä Tommy Jeans -merkkien syysmallistoihin sekä Sokoksen asusteuutuuteen, Lauren Ralph Lauren -laukkuihin. 

 

Osta naisten kansainvälistä muotia Sokokselta.


Samsøe & Samsøe 

Samsøe & Samsøe on tanskalainen vaatemerkki, joka perustettiin Samsøen veljesten toimesta vuonna 1993. Alun alkaen Samsøe & Samsøe toimi nimeään kantavana koruliikkeenä Kööpenhaminan Latinalaiskorttelissa. Pian liikkeen avaamisen jälkeen yritys laajeni ja alkoi myydä laadukkaita t-paitoja ja neuleita ensisijaisesti miehille. Vuonna 2000 Peter Sextus ja Per-Ulrik Andersen ostivat merkin ja laajensivat ajan saatossa Samsøe & Samsøesta kansainvälisen muotitalon. 

Samsøe & Samsøe on uskollinen skandinaaviselle menneisyydelleen. Siten sen mallistot myös sisältävät helppoja käyttövaatteita, jotka huokuvat pohjoismaista tunnelmaa. Samsøe & Samsøen vaatteet ovat minimalistisia, käytännöllisiä ja laadukkaita trendikkyyttä unohtamatta. Vaatteet sopivat niin arkeen kuin juhlaan. 

Osta Samsøe & Samsøe -merkin muotia > 

Tuotenosto:

Samsøe & Samsøe Nola kashmirneule–44422521

Samsøe & Samsøe Nor neuletakki–44422523

Samsøe & Samsøe Kleva long mekko–44422531

Samsøe & Samsøe Alsop aop hame–44422512

 

Tommy jeans


Tommy Jeans 

Tommy Jeans on Tommy Hilfigerin alamerkki, joka tarjoaa Tommy Hilfigerille tyypillistä klassista tyyliä nuorekkaammalla ja trendikkäämmällä ilmeellä. Merkki on tunnettu vaatteista, jotka ilmentävät amerikkalaista tyyliä ja pop-kulttuuria. Tommy Hilfiger kantaa perustajansa nimeä. Tommy Hilfiger aloitti uransa perustamalla ensimmäisen liikkeensä kotikaupunkiinsa New Yorkin Elmiraan vuonna 1969, jolloin hän oli vielä lukioikäinen opiskelija. Kymmenen vuotta myöhemmin Hilfiger muutti Manhattanille kehittämään itseään muotisuunnittelijana, ja 1985 hän julkaisi ensimmäisen Tommy Hilfiger -mallistonsa. Sittemmin merkki on laajentunut muihin alamerkkeihin, kuten Tommy Jeans -merkkiin. 

Tommy Jeans tarjoaa rentoa mutta tyylikästä vaatetusta arkeen, kuten old-school-henkisiä t-paitoja sekä 90-lukua huokuvia collegepaitoja ja huppareita merkin logolla varustettuna. Tommy Hilfigerin klassinen ilme heijastuu Tommy Jeans -neuleissa, joihin on lisätty ripaus rouheutta. Tommy Jeans -vaatteilla erotut varmasti joukosta eduksesi! 

Osta Tommy Jeans -vaatteita >

Tuotenosto:

Tommy Jeans collegepaita–42761522

Tommy Jeans farkut–37433005

Tommy Jeans t-paita–42875532

Tommy Jeans body–42110031


 

 

 

Lauren Ralph


Lauren Ralph Lauren 

Uutta Sokoksella! Lauren Ralph Lauren -laukut saapuvat syksyllä Sokoksen naisten asustevalikoimaan.

Merkin taustalla on amerikkalainen muotisuunnittelija Ralph Lauren, jonka menestyksekäs matka muodin maailmassa alkoi vuonna 1967. Tuolloin Lauren perusti merkin Polo Ralph Lauren, aluksi tarjoten käsintehtyjä solmioita ja vuosi sen jälkeen laajentaen tarjontaa muihin miesten vaatteisiin. Vuosien saatossa merkki on laajentunut muihin alamerkkeihin, joista Lauren Ralph Lauren lanseerattiin vuonna 1996. Ralph Lauren -merkki on tunnettu ikonisesta hevoskirjailustaan, jota voi nähdä merkin vaatteissa. 

Lauren Ralph Lauren -laukut huokuvat naisellista ja ajatonta tyyliä, joka saa ripauksen modernia ilmettä trendikkäillä yksityiskohdilla. Laukut ovat pääosin laadukasta nahkaa. Lauren Ralph Lauren -tuotteiden taustalla on ajatus tarjota naisille laadukasta tyyliä kohtuuhintaan. 

Lauren Ralph Lauren -laukut saatavilla syksyllä Helsingin keskustan ja Kaaren, Tampereen, Turun, Kuopion, Lahden, Jyväskylän sekä Oulun Sokos-tavarataloista. 


Osta Lauren Ralph Lauren -tuotteita > 


Tuotenosto:

Lauren Ralph Lauren Marcy L käsilaukku–45686026


 

Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun