Muodin uutuusmerkki vapaa-aikaan 

Vapaa-ajanvaatteilta vaaditaan paljon. Hyvien ulko- ja urheiluvaatteiden pitää kestää sadetta, tuulta, kovaa kulutusta ja seikkailua. Miesten muodin valikoimiimme on saapunut uusi vaatemerkki, ruotsalainen Five Seasons. Brändin vaatteissa huippua ovat trendikkyys sekä tekniset ominaisuudet, jotka on suunniteltu varta vasten vastaamaan vaihtuvien vuodenaikojen sääolosuhteita.  

Pohjoismaisessa luonnossa on kauneinta se, että pystyy kokemaan kaikkien neljän vuodeajan kauneuden. Five Seasons on perustettu Göteborgissa, jossa rannikon meri-ilmasto on opettanut, mitä lämpimänä ja kuivana pysyminen vaatii vaatetukselta. Merkki on suunnitellut ja valmistanut teknisiä ja korkealaatuisia urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita yli 30 vuotta.

Urheilulliset vaatteet valmistetaan parhaista materiaalilaaduista, teknisin huippuominaisuuksin, jotka täyttävät vaativimpienkin urheilijoiden vaatimukset. Vaatteissa yhdistyvät design, laatu ja teknisyys järkevään hintaan. Jotta kaikki saisimme kokea vuodenaikojen kauneuden, säästä piittaamatta. 

Five Seasons panostaa vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen, ja noudattaa kansainvälistä yritysvastuun ohjeistusta, koskien sosiaalisia kysymyksiä ja ympäristövaikutuksia tuotannossa.

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä