Muista kokkaavaa isää uusilla keitto- ja paistoastioilla

Kokkaaminen on kivaa ja yhdessä se on kaksin verroin hauskempaa! Marraskuun alun viikonloppuina kokoonnutaan juhlapöydän ympärille ensin viettämään pyhäinpäivää sitten juhlimaan isää. 

Hae laadukkaat välineet pyhäinpäivän ruoanlaittoon. Uudet keittiötarvikkeet ovat myös erinomainen lahjavinkki kokkaavalle isälle!


Tuotenosto:

Tefal Talent Pro paistinpannu 28cm–1166038

Tefal Talent Pro kattila 5l–3579558

Tefal Resource kattila 20 cm / 2,7L–32320506

Tefal Talent Pro keittokasari 1,5l/16cm–1166034Laadukas Fiskarsin pata Sokokselta


Herkuttele pyhäinpäivänä maukkaalla pataruoalla

Mikä olisikaan syksyisempää ja maistuvampaa kuin maukas pataruoka? Laita raaka-aineet padassa uuniin muhimaan ja herkullinen ruoka syntyy kuin itsestään, ihanan helppoa! Valitsit sitten liha- kala tai kasvisvaihtoehdon, käyttämällä tuoreita aineksia saat pataruoasta muhevan herkun pyhäinpäivän kattaukseen. Padassa voit myös tehdä rapeakuorista leipää – nam!

Hanki Sokokselta kestävä valurautapata edullisesti.


Tuotenosto:

Fiskars Norden pata 4 l–32094512

Fiskars Norden pata, ovaali 5 l–32094513

Iittala Sarpaneva valurautapata puukahvalla 3 l–283146

Maku Kitchen Life pata 2 l, musta–12538004Onnea isälle – nappaa lahjavinkit isänpäiväksi!

Marraskuun alku huipentuu jälleen isänpäivään, jota juhlitaan sunnuntaina 10.11. Ruoanlaittoon hurahtanut isä ilahtuu varmasti uudesta paistinpannusta tai paistokasarista. Lue tästä vinkit onnistuneeseen lahjavalintaan!

Onko isäsi monipuolinen ruoanlaittaja, joka kaipaisi uutta luottopannua vanhan ja kuluneen tilalle? Hanki hänelle Fiskarsin Norden paistinpannu. Tällä pannulla isäsi paistaa herkulliset lihat ja kasvikset vaivattomasti. Pannun puinen kädensija on irrotettavissa, joten pannu sopii myös käytettäväksi uunissa


Keitto- ja paistoastiat Fiskarsilta

Perheenisälle arkiseen ruoanlaittoon paras ystävä on ehdottomasti paistokasari, jolla on helppo tehdä vaikkapa herkullista makkarakastiketta koko perheelle. Tefal Jamie Oliver Everyday SS-paistokasari sopii niin kastikkeiden kuin nopeasti paistettavien lihan ja kalan valmistamiseen.

Jos isäsi on itämaisten makujen ystävä, osta hänelle wokkipannu. Esimerkiksi Ken Homin hiiliteräksinen wokkipannu on kestävä lahja, josta on iloa isällesi pitkäksi aikaa. 

Vai onko isäsi varsinainen herkkusuu? Ilahduta häntä ostamalla hänelle ikioma lettupannu, jolla makeat pikkulätyt paistuvat kädenkäänteessä. Lettupannu sopii mainiosti myös blinien ja kananmunien paistamiseen. Esimerkiksi Fiskarsin Hard Face lettupannu on miehekäs lahja isällesi.

Hyvä paistinpannu on arvokas lahja, josta on isällesi iloa moneksi vuodeksi.

Osta keitto- ja paistoastioita >>

 

Tuotenosto:

Fiskars Norden paistinpannu 28 cm–32094515

Tefal Jamie Oliver Everyday SS-paistokasari 25 cm–37898007

Ken Hom Excellence non-stick wokkipannu 27cm–37168776

Fiskars Hard Face lettupannu 24cm–24111523


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä