Muista festarikesää 

Kesällä joka viikonloppu tapahtuu jotain erilaista, konsertteja ja festareita on elektronisesta musiikista raskaaseen rokkiin tai block partyihin. Festarit ovat kesän parhaita paikkoja näkyä ja revitellä kesätrendien kanssa. Kokeile rohkeasti tyylejä, joita ei arkena tohdi pukea. Ota ohesta mallia kesän festaripukeutumiseen.

Festareilla panostetaan boheemiin kesätyyliin, kukkien voimaan ja hapsuihin. Rokimpi look syntyy farkkuhameella ja nahkarotsilla. Mukavuudenhaluinen ottaa mukaan sadetakin ja lippiksen. Suomen kesä on lyhyt mutta ihana! 

Nahkatakki: Marks & Spencer, Hame: Tiger of Sweden 99,–, T-paita: Filippa K, Sandaalit: Vagabond 79,95, Vyö: Nini’s 25,95, Käsikoru: Snö of Sweden. Aurinkolasit: Ray-Ban 149,95

Tunnelma käy kuumaksi viimeistään kesän jättilavojen eturivissä. Lyhyehkö farkkuhame ja sandaalit toimivat aina, nahkatakki mukana pysyt lämpimänä illan vikatkin keikat. Farkkuhameessa helma saa olla rispaantunut, viimeistele tyyli koruin. Tyyli on rennosti rock.  

Tuotenosto:

Vagabond Tia sandaalit–27984025

Filippa K t-paita–3093058

SNÖ of Sweden Sophie Elastic rannekoru–4566072

Rayban Erika aurinkolasit–21985037


Mekko: Esprit, Sandaalit: Vagabond 79,95, Vyölaukku: Unisa, Käsikorut: Snö of Sweden ja Aarikka. 

Boheemiin tyyliin kuuluu hapsut ja pieninä annoksina hapsulaukku kulkee mukana keikalta toiseen. Vyölaukku ei ole enää kasari, vaan pikemminkin kätevä ja huoleton. Trenditietoisimmat kantavat vyölaukkua rennosti toisella olalla tai yliolan, mikä jättää kädet vapaaksi tanssiin. Kauniin yksinkertaiset sandaalit paljastavat helteen päivettämät sääret sekä tyyliin sopivasti maalatut varpaankynnet. Mekko: Esprit, Hattu: Pia Rossini 29,95

Trendiväri keltainen jatkaa muodissa, erityisesti oranssiin kallellaan. Bohochic festarikävijä täydentää tyylinsä lierihatulla ja huivilla, jota helteellä pidetään ranteeseen solmittuna ja illemmalla kaulalla.

 

Kesähattu: Aventura, Mekko: Esprit

Mekot ovat puhjenneet nyt kukkaan. Nauti ulkoilmasta kukkamekossa, yhdistä se nahkatakkiin ja saat tyttömäisestä tyylistä särmän. Villimpi persoona suosii tänäkin kesänä pantterikuosia niin panamahatussa kuin lyhythihaisessa kesäpaidassa.T-paita: Levi’s 25,–, Sadetakki: Weather Report 59,95, Lippikset: New Era 29,95 

Mukavuudenhaluisen festarinautiskelijan ei tarvitse hytistä, välittää häikäisystä, hyttysistä tai sateesta. T-paita ja farkut ovat klassikkopari, sadetakki ja New Eran New York Yankees -lippis pitävät huolen, että festarikokemus on täydellinen vielä kesän lopussakin. 


Tuotenosto:

Levis The Perfect Tee Large Batwing White Grap toppi–16767018

Weather Report Petra sadetakki–21418154

New Era 9Forty Fasion lippis–29369502

Osta festarimekkoja >> 

Sivun alkuun