MOS MOSH 

MOS MOSH  on saapunut naisten muodin valikoimaan Sokokselle! MOS MOSH on vuonna 2010 perustettu tanskalainen naisten vaatemerkki, joka on tunnettu maailmalla erityisesti sen hyvin istuvista farkuista. Tutustu ja löydä kauniita MOS MOSH -uutuuksia nyt Sokokselta! 

 

MOS MOSH -naisten vaatteet nyt saatavilla Sokokselta

MOS MOSHin perustajalla, insinööri Kim Hyldahlilla on pitkä historia farkkujen suunnittelusta, eri merkkien parissa. Hyldahl suunnittelee farkut taskuja myöten millimetrin tarkkuudella – siinä piileekin MOS MOSHin ympäri maailmaa tunnettujen farkkujen salaisuus. 

Ensimmäinen mallisto sisälsikin juuri farkkuja ja housuja, mutta merkin nopean kasvun jälkeen merkin mallistot ovat täydentyneet eleganteilla paidoilla, istuvilla takeilla, nahkavaatteilla sekä viimeisimpänä kenkämallistolla. Nykyisin MOS MOSH tunnetaan myös erityisesti housupuvuista, jotka ovat hyvin istuvia, mutta samalla rentoja. Noin 90 % merkin vaatteista tuotetaan Euroopassa. 

 

Osta naisten muotia Sokokselta

MOS MOSHin vaatteet ovat laadukkaita sekä suunniteltu tarkkaan ja harkiten kauniita yksityiskohtia myöten. Sillä MOS MOSH haluaakin ilmentää merkin ajatusmaailmaa: on tärkeää tehdä täydellä sydämellä asioita, jotka ovat itselle rakkaita. 

Mos Mosh saatavilla Helsingin keskustan ja Kaaren, Tampereen, Oulun sekä Rovaniemen Sokos-tavarataloista. 


Osta Mos Mosh -tuotteita >

Tutustu Sokoksen naisten muodin valikoimaan >Tuotenosto:

Mos Mosh silkkipusero–45626016

Mos Mosh t-paita–45626004

Mos Mosh t-paita–45626003

Mos Mosh jakku–46541015

Mos Mosh poolo–45626005

Mos Mosh paitapusero–46541013

Mos Mosh housut–46541014

Mos Mosh housut–45626013


Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun