Mitä kauneusguru toivoo joululahjaksi 

Mitä kauneuden ammattilainen, joka testaa työkseen kosmetiikkaa ja tutustuu alan uusimpiin trendeihin, toivoo itse joululahjaksi?

 


Asennetta ja naisenergiaa tuoksusta

Lancômen uutuustuoksu Idôle huokuu naisenergiaa ja rohkeutta. Voimaannuttava kukkaistuoksu sisältää muun muassa jasmiinia ja ruusua. Kaikki Idôle-pullot ovat uudelleentäytettäviä, joten pakkausmateriaalia säästyy reilusti! 

Tuotenosto:

Lancôme Idôle EdP tuoksu 50 ml–37909502


Kotimaista luonnonkosmetiikkaa hiuksille

Kotimainen Four Reason lanseerasi luonnonkosmetiikan vaatimukset täyttävän Four Reasons Nature -hiustenhoitolinjan ja se onkin Suomessa ensimmäinen laatuaan. Moisture-pakkauksesta hyötyy jokainen hiustyyppi, sillä lisäkosteutus on kaikille hiuksille eduksi. 


Tuotenosto:

Four Reasons Nature Moisture lahjapakkaus–39704516


 

 


Multi-masking

Kora Organicsin naamiosetti sisältää ihoa kosteuttavan ja rauhoittavan Sleeping Mask -yönaamion, joka kruunaa rauhallisen koti-illan. Turmeric Brightening & Exfoliating Mask -naamio kuorii, uudistaa ja kirkastaa kasvojen ihon hetkessä. Tämä tehokas naamio on parhaimmillaan juuri ennen juhlailtaa.


Tuotenosto:

KORA ORGANICS Tumeric Brightening & Exfoliating Mask 2 in 1 kasvonaamio 100 ml–35539505


 
 

Laadukkaat meikkausvälineet ovat aina in

Hyvät siveltimet mahdollistavat siistin meikin, joka pysyy paremmin. Laadukkaat siveltimet ovat melkeinpä ikuiset kun niitä muistaa pestä säännöllisesti. Real Techniquesin siveltimet ovat synteettistä karvaa, joten ne ovat täysin cruelty-free.


Tuotenosto:

Real Techniques Everyday essentials -meikkisivellinsetti–31617523


 

 

Sensai Absolute Silk -setti J-Beautyn uusi tuoteinnovaatio 

Sensain uuden Absolute Silk -linjan hoitovesi onkin innovatiivisesti vaahdon muodossa. Hoitovesi sisältää hiilihappokuplia, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon ja kosteuttavat sitä tehokkaammin. Absolute Silk -kasvovoiteessa on tehokosteuttavana ainesosana Sensain kaikista tuotteista tuttu Koishimaru -silkki. 


Tuotenosto:

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment vaahtomainen hoitovesi 90 ml–37120001Joulu on aikaa myös itsestä huolehtimiseen

Aromaterapian rentouttavia vaikutuksia voi tarvita kiireisen joulunajan lomassa. Puhdas+ Aroma Diffuser tuottaa hienojakoista vesihyöryä, josta on hyötyä iholle ja hengitysteille. Kun lisäät diffuuseriin muutaman tipan piparmintun eteeristä öljyä, höyry piristää ja energisoi mieltä. Diffuuserin tuottama piparminttuinen höyry myös raikastaa huoneilmaa ja luo tilaan virkeämmän tunnelman. 


Tuotenosto:

Puhdas+ Essential Oil Aroma Diffuser Wood Grain Diffuuseri 400 ml–39984054


 


Teksti: Eevis Liedes Kuvat: valmistajat. 

Osta joululahjoja >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä