Minimalistista maanläheisyyttä

Beige trenssi on varma kevään merkki! Klassinen kevättakki on tyylitietoisen valinta ja ajattomuudessaan aina hyvä satsauskohde. Armeijan luottovaate sopii niin miesten kuin naisten vaatekaappiin – erityisesti vappuna! Tämä takki ei nimittäin pelkää sadetta tai tuulta. 

Yksinkertainen ja minimalistinen trenssi maanläheisissä, murretuissa sävyissä on yksi vuoden 2019 kevättrendien keulakuvista. Hiekan sävyt ovat tuttu näky pukeutumisessa joka kevät, mutta tänä vuonna beige on noussut ilmiöksi myös catwalkeilla. Päälläsi ei yksinkertaisesti voi olla liikaa beigeä! Trendikkäin look on nimittäin kokonaan beige päästä varpaisiin.
Rauhallisen monotoniseen tyyliin saa särmää tuomalla mukaan mustaa ja valkoista. Ne luovat yhdessä klassisen minimalistisen ilmeen, joka sopii niin arjen menoihin kuin muodollisempiinkin tilaisuuksiin. Tiger of Swedenin selkeälinjainen kietaisupusero on loistava valinta rentoon toimistopäivään, mutta sitä saa tuunattua käden käänteessä juhlavampaan muotoon asusteita muuttamalla. Alaosassa tumma, pohjepituinen mekko kuuluu tämän kauden vakiovarusteisiin. Se muuntautuu monipuolisesti niin rentoon sporttityyliin kuin eleganttiin ja naiselliseen kokonaisuuten.
Mustan rinnalla valkoinen on aina varma valinta, kun haussa on helppo ja nopea tapa näyttää siistiltä. Mallistoissa näkyy kaikkia valkoisen eri sävyjä puhtaasta taitetumpaan luonnonvalkoiseen. Valkoinen raikastaa mukavasti safarihenkisen hiekkatyylin ja luo astetta skarpimman vaikutelman. Ylimitoitettu valkoinen bleiseri on muotitietoisen ykkösostos, jonka voi yhdistää joko rohkeasti valkoisiin suoriin housuihin tai sitten muuhun murrettuun värimaailmaan.
Tämän kevään avainsana niin ylä- kuin alaosassa on väljyys ja mukavuus. Ja sitä me todella kaipaamme! Käytännöllistä ja rentoa arkimuotia tavalliseen elämään. Kevään mallistoista löydät ihania housuja, mekkoja ja paitoja maanläheisissä sävyissä ja materiaaleissa, joista saat jopa kiireessä rakennettua helposti tyylikkään kokonaisuuden.  

Mikä onkaan helpompaa kuin vetäistä päälle hillitty mekko tai housupuku, joka saa ilmeen näyttämään hetkessä huolitellulta. Valitse kengiksi tilanteen mukaan sirot avokkaat tai mukavat tennarit. Mekon päälle sopii hyvin väljä neule tai farkkutakki.

Osta naisten muotia >>

Tuotenosto:

Makia Office paita–32388547

Tiger of Sweden Biann pusero–36562009

M&S Stormwear trenssi–36244004

Esprit laukku–36014561


Tuotenosto:

Högl avokkaat–36538543

Esprit neule–36884519

Esprit neuletakki–36952528


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä