Syksyn meikkiuutuudet trendisävyissä

Max Factor esittelee Värien juhlassa uusimmat #MyFactor-lookit lämpimissä ruskan väreissä. Mikä on sinun #MyFactor? Onko se kauniit silmäsi, hehkuva ihosi vai kenties pehmeät huulesi? Tapahtumasta saat kaikki meikit syksyisen lookin luomiseen. MyFactor, syksy ja sen ihanat sävyt 🍁 Syksyn #myfactor -look on saanut inspiraation ruskan väreistä ja tunnelmallisista pimenevistä illoista. Syksyn tullessa meikkipohjan tärkeys korostuu entisestään ja luonnollisen meikkipohjan saat luotua Max Factorin Healthy Skin Harmony -meikkivoiteella, joka samalla suojaa ihoa, kontrolloi kiiltoa sekä kosteuttaa jopa 24 tuntia   @mettiforssell 

Kaikki, mitä syksyisen #MyFactor -lookin luomiseen tarvitset: 

Healthy Skin Harmony -meikkivoide

Masterpiece Cappuccino Nudes -luomiväripaletti

False Lash Effect -ripsiväri

Lip Cushion Majestic Berry -huulikiilto 

Smokey Eye Brown -rajauskynä

Kohl Kajal White –rajauskynä


Osta Max Factor -meikkejä >>


Mikä on #MyFactor?

#MyFactor-kampanjassa on kyse omien parhaiden puolien löytämisestä ja niiden korostamisesta meikin avulla – sekä kauneuden iloitsemisesta.  #MyFactor voi olla ulkoinen asia, josta pidät itsessäsi – esimerkiksi  silmät, huulet, kulmakarvat tai iho – tai sisäinen asia, kuten luonteenpiirteesi, naurusi, itsevarmuutesi… Sen päätät sinä!

#MyFactor-kampanja käynnistyi Pohjoismaissa keväällä 2017. Suomen #MyFactor-kasvo on upea bloggaaja ja muotivaikuttaja Metti Forssell. Kampanjan myötä Metti pääsi Max Factor -meikkitaiteilijan sivellinten eteen ja hänelle toteutettiin upea look Max Factor -uutuustuotteilla. Metti haluaa inspiroida sinua löytämään, mikä on sinun #MyFactor! Keskity siis siihen, mistä pidät itsessäsi ja kerro se muillekin.

#MyFactor is my authenticity  –

#MyFactor #MaxFactor #meikkivoide #meikkipohja #HealthySkinHarmony #syksy #ruska

Tuotenosto:

Max Factor Miracle Glow Duo -korostusväripaletti 20 Medium 8 g–28469004

Max Factor Healthy Skin Harmony meikkivoide 40 Light Ivory 30 ml–25168004

Max Factor Lip Cushion huulikiilto 9 ml–28469003

Max Factor Masterpiece Nude Palette 04 Orchid Nudes–12620519

Max Factor Masterpiece Max mascara Black/Brown–149370

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä