Miesten takkitrendit ja kauden tyylikkäimmät kengät

Miesten muodissa nähdään nyt edustavia villakangastakkeja, lämpimiä ulkoilutakkeja ja laadukkaita nahkajalkineita. Valmistaudu talveen ja hanki kauden trendikkäimmät takit ja kengät Sokokselta! 

Osta miesten takkeja > 
Osta miesten kenkiä >

 

Miesten edustavat villakangastakit Sokokselta

 

Edustava villakangastakki arkeen sekä juhlaan

Villakangastakki on tyylikäs valinta, joka sopii sekä siistiin arkipukeutumiseen kuin käytettäväksi edustustilaisuuksissa. Valitse itsellesi sopivin ja mukavin villakangastakki, sillä laadukkaasta materiaalista valmistettu takki säilyy hyvänä useita vuosia. 

Tyylikkään takin pariksi käyvät klassiset nahkaiset nilkkurit. Mustan villakangastakin kanssa sopivat hyvin mustat kengät. Tummanharmaaseen takkiin sointuvat hyvin myös ruskeanväriset nahkakengät. Hoida nahkaa kenkävoiteilla, joilla saat pintaan upeaa kiiltoa etenkin edustustilaisuuksia varten.

Lue myös: uutta ilmettä takkityyliin huivilla >


Trendikkäät miesten ulkoilutakit Sokokselta

 

Ulkoilutakki rennon reippaaseen menoon

Reipas, mutta tyylikäs ulkoilutakki sopii hyvin niin töihin kuin vapaallekin. Vaihteleviin ilmoihin kannattaa valita takki, jonka materiaali hylkii vettä ja pitää kolean tuulen loitolla. Myös huput ja karvakaulukset auttavat pysymään lämpimänä.

Arjen reippaaseen menoon kannattaa valita mukavat jalkineet. Nahkaiset nilkkurit sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti. Nahkakengät kannattaa suojata niille tarkoitetuilla suoja-aineilla, jotta niiden pinta pysyy hyvänä märissäkin keleissä. Loska-aikaa varten kannattaa kuitenkin satsata kunnollisiin veden pitäviin talvikenkiin.


Osta kauden suosikkeja >

Lue myös: miesten asusteet syksyyn >

 


Tuotenosto:

Bugatti päällystakki–45707533

Sneaky Steve Peaker nilkkurit–45097515

Sneaky Steve Peaker nilkkurit–45097516

Redpoint Dalton ulkoilutakki–44916512

Jack & Jones Dual villakangastakki–45388005

Jack & Jones Moulder takki–45364517

Daniel Hechter villakangastakki–43967018

Timberland Stormbucks Chukka nilkkurit–44823002

Rieker nilkkurit–45097521

Luhta Huopio ulkoilutakki–43771001


 

Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun