Miesten trendikkäimmät takit ja kengät 

Vaihda takit ja kengät kevyempiin! Kevään tyylikkäimmät asut saat Sokokselta. Miesten muodissa pukeudutaan nyt rennosti väljiin ja laatikkomaisiin takkeihin. Kengät puolestaan ovat asun kohokohta. Valitse tyylisi mukaan joko paksupohjaiset tennarit ja lenkkarit tai klassisen ajattomat nahkakengät.

 

Miesten kevätmuodin tyylikkäimmät takit nyt verkkokaupasta sokos.fi


Käytännölliset ja tyylikkäät takit 

Miesten takit ovat nyt malliltaan väljiä ja laatikkomaisia ja saavat vaikutteita käytännöllisestä utility-tyylistä. Takit ovat nyt ennen kaikkea funktionaalisen toimivia ja tyylikkäitä. Huomio kiinnittyy laadukkaisiin materiaaleihin, taskuihin ja käyttömukavuuteen.

Panosta kunnon ulkoilutakkiin! Parkatakit saavat olla nyt hyvin kevyitä ja säältä suojaavia. Laadukkaista materiaaleista valmistetut takit hylkivät vettä mutta eivät hiosta. Tutustu vaikka Makian Shelter-takkiin.

Parkatakeissa, kangastakeissa ja trensseissä nähdään tälläkin kaudella hyvin klassisia sävyjä, kuten laivastonsinistä, beigeä, mustaa ja oliivinvihreää. Sporttisemmissa takeissa esiintyy lisäksi lennokkaampia värejä.

Lähde seikkailulle! Sporttiset ulkoilutakit, tuulitakit ja verkkaritakit kutsuvat nyt seikkailemaan kaupungille tai maastoon. Siniset, vihreät ja oranssit takit antavat kantajalleen energiaa ja kannustavat lähtemään lenkkipolulle.

Osta takkeja > 


Tuotenosto:

Makia Shelter takki–40471033

Redpoint Brent ulkoilutakki–48600998

J.Lindeberg Bailey takki–49464685

Hugo by Hugo Bossa Marden takki–39738008

Tommy Hilfiger Flex Hooded Blouson takki–42908007Miesten kevätmuodin tyylikkäimmät kendät nyt verkkokaupasta sokos.fi

 

Paksupohjaiset tennarit ja klassiset nahkakengät

Nyt panostetaan näyttäviin jalkineisiin! Miesten kenkämuodissa pinnalla ovat nyt paksupohjaiset lenkkarit ja tennarit, klassisen tyylikkäät nahkakengät ja keväiset loaferit.

Valkoiset tennarit ovat kevään kenties pysyvin klassikko vuodesta toiseen. Päivitä kuitenkin käyttöösi nyt paksupohjaiset platform-tennarit. Saat kätevästi pari senttiä lisää pituutta ja aimo annoksen trendipisteitä! 

Myös lenkkarit ovat tällä kaudella rouhean tyylikkäät paksuilla pohjilla, rohkealla muotoilulla ja väreillä.

Kun kaipaat klassista tyylikkyyttä, valitse jalkaasi nahkakengät tai loaferit. Sneaky Steve -merkiltä löydät tyylikkäitä kävelykenkiä, jotka kyllä huomataan kadulla.

Osta kenkiä > 

Lue myös: miesten maaliskuun outfit >


Tuotenosto:

Sneaky Steve Fall Mid Cognac–49460504

adidas Originals Superstar kengät–46080003

Bugatti Caj kävelykengät–40677007