Miesten neulemuoti syksyllä 2019

Ilmat viilenevät ja on aika pukeutua lämpimiin neuleisiin. Trendikkäimmät valitsevat tänä syksynä neuleensa ruskean ja keltaisen erisävyistä. Käytännöllinen poolokaulus on myös tehnyt paluun, joten kaulaliinoja ei tänä syksynä tarvita. 

Panosta neuleen valinnassa laatuun. Kun otat lisäksi haltuun materiaalin oikeaoppisen hoitamisen, saat neuleesta iloa useammaksi vuodeksi ja vältyt turhalta shoppailulta – hurraa!

Tutustu Sokoksen laajaan neulevalikoimaan, ja löydä itsellesi tai puolisollesi uusi lempineule.

Piristä syysilmettäsi trendikkäällä keltaisella

Sinappi, kurpitsa, konjakki, kaneli ja vanha kunnon beige. Muotimies pukeutuu syksyllä päästä varpaisiin keltaisen ja ruskean eri sävyihin. Tasapainoita lookkia syvänsinisellä tai yhdistä väripalettiin rohkeasti chilin punaista. Tänä syksynä persoonallisuuden kuuluu näkyä pukeutumisessa.

Hillityn, mutta tyylikkään ilmeen saat, kun yhdistät beigen värisen neuleen ruskeiden housujen ja bleiserin kanssa. Lämpimän ruskea neule puolestaan näyttää hyvältä sinisten farkkujen parina. Klassisen hillittyjä sävyjä löydät esimerkiksi Flych-Hattonin neulevalikoimasta.

Jos haluat säväyttää, luota vastavärien voimaan. Esimerkiksi keltainen tai oranssi neule toimii loistavasti tummansinisten housujen ja kauluspaidan kanssa sekä piristää kummasti syksyistä asua. Marks & Spencerin neuleista löydät varmasti mieleisesi väripilkun syksyn harmauden keskelle.


Lue lisää miesten syksyn housutrendeistä: Miesten housutrendit syksyllä 2019 >> Tuotenosto:

M&S Blue Harbour puuvillakasmirneule–35260538

M&S puuvilla neule–38866011

Knowledge Cotton Apparel neule–28360044

Fynch Hatton neule–30419538


Käytännöllinen pooloneule lämmittää ja suojaa syyssäässä

Pooloneule on paitsi hetken kuuminta muotia, myös hyvin käytännöllinen koleassa syysilmassa. Korkea kaulus paitsi lämmittää mukavasti, myös näyttää trendikkäälle takin alta pilkottaessaan. Yhdistä poolo esimerkiksi villakangastakin tai bleiserin kanssa, niin näyttävä trendilookki on hetkessä valmis. Flynch Hattonin merinovillainen pooloneule on varma valinta sateisena syyspäivänä, sillä materiaali lämmittää kosteanakin.Tuotenosto:

Kino poolopaita–30371004

Kino kashmirpoolo–23537068

Fynch Hatton merinoneule–37864519

Fynch Hatton pooloneule–37881538Miesten neuleita Sokokselta mm. MKnowledge Cotton Apparelilta, Makialta ja Marks & Spenceriltä


Panosta luottoneuleen valinnassa laadukkaaseen materiaaliin

Mikäli joka syksyinen neuleen metsästys ei ole mielipuuhaasi, panosta ostohetkellä laadukkaaseen materiaaliin. Kun lisäksi tutustut neuleen hoito-ohjeisiin ja otat pesulapun kryptiset merkinnät haltuun, saat neuleesta pitkäikäisen kumppanin.

Luottoneuletta valitessa kannattaa miettiä, mitä siltä hakee. Jos kaipaat lämmintä neuletta syksyn kylmiin ja kosteisiin keleihin, valitse villa- tai merinovillaneule. Nämä hengittävät materiaalit lämmittävät myös märkinä. Ja mikä parasta: villa hylkii likaa, joten neuletta ei edes tarvitse pestä kovin usein. Tuuletus ja kevyt harjaaminen riittävät.

Puuvillaneule puolestaan tuntuu lumoavalle ihoa vasten ja on oiva valinta lämminveriselle, sillä se ei ole läheskään yhtä kuuma kuin villavaate. Puuvillainen neule sopiikin mainiosti vaikkapa kerrospukeutumiseen kauluspaidan pariksi. Muista pestä puuvillainen neuleesi riittävän lämpimässä vedessä, jotta lika varmasti irtoaa.

Valitsitpa millaisen neuleen tahansa, pesulapusta selvität helposti, kuinka kyseistä vaatetta tulee hoitaa. 


Tunnetko pesumerkinnät? Näin hoidat vaatteesi oikein >> 

Lue lisää: Muotiblogien tyylivinkit syksyyn miehille ja naisille >>

Osta miesten neuleita >> Tuotenosto:

Fynch Hatton Superfine cotton neule–37881533

Fynch Hatton merinoneule–37864517

Hugo Boss Amiroy neule–37740005

Tiger of Sweden Nichols neule–38868525
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä