Miesten housutrendit syksyllä 2019: Athleisure ja miksaus

Syksyn housumuoti on saapunut Sokokselle! Nyt yhdistellään itsevarmasti business-pukeutumista kasuaaliin farkkutyyliin ja mennään pokkana töihin collegehousuissa. Katso uutuusmallistojen helmet ja pistä parhaat niistä ostoskoriin verkkokaupassa tai myymälässä. 
Inspiraatiota miesten pukeutumiseen: Superdry collegehousut

DICKIES Sacramento-paita 54,90 SUPERDRY T-paita 34,99 SUPERDRY Collegehousut 79,99


Rennoissa collegehousuissa duuniin

Athleisuresta on tullut arkipäiväinen trendi myös työpaikoilla. Urheilun ja vapaa-ajan pukeutumisen yhdistävä tyyli on ollut jo usean vuoden ajan pinnalla, mutta suunta on vain ylöspäin. Nyt teknisistä urheiluvaatteista ollaan pikku hiljaa siirtymässä vielä enemmän kohti mukavuutta.

Tänä syksynä ei siis ole lainkaan outo näky, jos siistissä toimistossa työskentelevällä on jalassaan rennot collegehousut. Panosta laadukkaisiin housuihin, joiden kangas pysyy rentoudesta huolimatta siistinä ja hyvännäköisenä. Muodikkain asukokonaisuus syntyy, kun yhdistät collegehousuihin klassisen punaruutuisen flanellipaidan, joka tuo tyyliin kaivattua 90-luvun grungea. 

Tuotenosto:

Superdry Orange Label collegehousut–36290532

Peak Performance M Orig P collegehousut–37315006

KCA verryttelyhousut–38354033

Jack&Jones Vega Retro WW–31941002

 

 

Inspiraatiota miesten pukeutumiseen: Fynch Hatton neule ja Red Point viistaskuhousut

FYNCH HATTON Neule 69,95 RED POINT Viistaskuhousut 59,95


Perinteisempään toimistolookiin

Vastuullisuus on pinnalla tämän hetken pukeutumisessa ja Sokoksen valikoimasta löytyy jo useita kestävää kehitystä tukevaa brändiä. Esimerkiksi Knowledge Cotton Appearelin ekopuuvillasta valmistettujen farkkujen värjäyksessä on käytetty 65 % vähemmän vettä ja 70 % vähemmän kemikaaleja. Paras muoti näyttää hyvältä ja on samalla ekologinen valinta!

Miesten farkuissa tummansininen ja musta ovat varmoja valintoja niin vapaa-ajalla kuin töissä. Lahje saa olla suora, mutta melko kapea. Muodissa ovat edelleen esimerkiksi klassiset Leviksen 501'set. Rennommassa tyylissä farkkujen lahkeita voi kääräistä muutaman kerran ylös, mikä muuttaa heti koko asukokonaisuuden asenteen.

Avainsana elokuun trendikkäimmässä tyylissä on yhdistely. Viestitä tyylitajua parittamalla itsevarmasti rennot farkut bleiseriin, suorat housut t-paitaan ja hempeä kukkakuvioinen kauluspaita rikottuihin lahkeisiin. Yhdistä syksyiseen tyyliin kesäinen materiaali pellavahousuilla. Ristiriita luo jännitettä, joka pitää asun mielenkiintoisena.


Tuotenosto:

Esprit farkut–30626005

KCA pellavahousut–38317503

Levis 511 Slim fit farkut–12386506

Levis 501 Original fit farkut–35730503


Osta miesten housuja ja farkkuja >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä