Miesten farkku- ja housumuoti 2020

Hanki alkuvuoden trendikkäimmät miesten farkut ja housut edulliseen hintaan Sokoksesta! Nyt kaikki normaalihintaiset miesten housut ja farkut S-Etukortilla –20 %. Valittavana useita tyylikkäitä farkkuja, chinoja ja suoria housuja muun muassa seuraavilta brändeiltä: Levi’s, Tiger of Sweden, Jack & Jones, Diesel, Redpoint ja Buzo.

Tutustu miesten kevään 2020 farkku- ja housumuotiin, ja tee edulliset housuhankinnat Sokoksen myymälöissä tai verkkokaupassa. Etu on voimassa 27.1.–9.2. 


Miesten farkkuja: Levi’s, Tiger of Sweden, Jack & Jones, Diesel

 

Valitse kapeat, mutta rennot lahkeet

Miesten farkuissa rentous ja tyylikkyys kulkevat käsikädessä. Lahkeissa nähdään nyt suoraa, kapeahkoa mallia. Kuitenkaan ihan tiukimpia pillejä ei tänä keväänä tarvitse pukea päälleen. 

Sokoksen kevään valikoimasta löytyy loistavia ajattomia malleja, jotka sopivat niin arkeen kuin rentoon illanviettoonkin. Tiger of Swedenin Pistolero-farkuissa on suorat lahkeet ja rento, kuluneen näköinen pinta. Leviksen 511 slim fit -farkut ovat myös tyköistuvat, mutta eivät turhan tiukat. 

Osta miesten farkkuja >

Tuotenosto:

Jack&Jones Glenn original farkku–38624024

Tiger miesten farkut Pistolero W58808003Z–42240001

Levis 511 slim fit farkut–20621560


Miesten housut: Buzo, Red Point

Räväytä väreillä

Miesten chinot ja suorat housut saavat olla nyt värikkäät. Käännä katseet sähäkän sinisissä tai punaisissa housuissa. Klassisuutta asuun saat yhdistämällä räväyttävänkin väriset housut valkoisen kauluspaidan kanssa. Lisää asuun vielä housujen väriin sointuva bleiseri, ja olet valmis juhliin.

Rennompi ilme syntyy, kun puet chinojen kanssa neuleen tai pitkähihaisen. Yhdistä esimerkiksi tummansinisten housujen kanssa valkoinen raitapaita ja nahkaiset nilkkurit, niin trendikäs merimieslook on valmis. 

Osta miesten housuja >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä