Miesten syystrendi: englantilainen kartanoromantiikka

Yksi tämän syksyn miesten trendeistä on reipas englantilainen kartanoromantiikka, jossa klassiset vaatekappaleet ja kuosit pääsevät loistoonsa. Löydä ideoita kartanoromanttiseen pukeutumiseen ja hanki vaatteet trendikkään asun kokoamiseen nyt Sokokselta.


Osta miesten muotia Sokokselta >


Miesten pukeutumisen syystrendi: kartanoromantiikka


Englantilainen kartanoromantiikka vie nimensä mukaisesti Englannin kuninkaallisiin maisemiin. Kartanoromanttinen tyyli näyttäytyy miesten pukeutumisessa selkeinä ja käytännöllisinä valinnoilla, joissa on mukana vivahteita ruhtinaallisesta pukeutumisesta.

Klassikkovaatteet, kuten ryhdikkäät bleiserit, neuleet sekä hyvin istuvat puuvillahousut, toimivat romanttishenkisessä asussa. Kukkaiskuviot, ruudulliset kankaat sekä tikatut yksityiskohdat tuovat asuun ripauksen romantiikkaa. Värimaailma koostuu murretuista ja tummista sävyistä, kuten harmaasta, sinisestä sekä ruskean eri vivahteista. Tuotenosto:

Tiger of Sweden Cempsey villakangastakki–45571069

Tiger of Sweden Josef irtotakki–45571064

Casa Moda kauluspaita–44197544


 

Miesten syksyn muoti

 

Klassisilla vaatteilla on helppo luoda kartanoromanttinen asu. Valitse tummahko bleiseri ja pue sen alle neuleliivi kartanon herran tyyliin. Kukkaiskuvioitu kauluspaita viimeistelee yläosan romanttisen ilmeen.


Tuotenosto:

Fynch-Hatton Superfine neuleliivi–44387535

Turo Buffalo modern fit blazer–45480014


Miesten arkinen kartanoromantiikka: FYNCH-HATTON Neule, ESPRIT Kevytvanuliivi, REDPOINT Chinos, BJÖRN BORG Nilkkurit

 

Kartanoromantiikkaa voi tuoda myös arkisempaan asuun. Ruutukuvioidut chinot tuovat herrasmaista ilmettä, mutta ovat sopivan rennot – mukavuutta unohtamatta. Yhdistä kuviolliset housut yksivärisen neuleen kanssa: laadukas neule näyttää myös yllä ryhdikkäältä ja tuo arvokkuutta. Tikattu toppaliivi sopii arkisempaan menoon. Villakangastakki sopii asun viimeistelijäksi päivien viilentyessä tai kun tilanne vaatii formaalimpaa pukeutumista.Tuotenosto:

RedPoint Jasper chinoshousut–37540001

Björn Borg Coltrane Nu Lea tennarit–43908003Tuotenosto:

Esprit kevyttoppaliivi–45302015

Fynch-Hatton Superfine neule–44387532


 

Kauden suosikkeja miehille > 

Tutustu Sokoksen miesten takkivalikoimaan > 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä