Miesten muotia Sokokselta: makia staple-farkkupaita, makia steamboat t-paita, makia aurora-takki, makia chinoshousut

Mies, näin pukeudut syksyn trendiväreihin

Miesten pukeutumisessa nähdään tänä syksynä voimakkaita värejä. Keltainen on yksi kauden trendiväreistä ja tuo tervetulleen valonpilkahduksen muuten hillityn väriseen asukokonaisuuteen.

Myös 70-luvun huuma näkyy nyt miesten pukeutumisen värimaailmassa, kun murretut vihreät ja ruskean eri sävyt valloittavat syksyllä vaatemallistot. Näiden lisäksi myös tummansininen ja punaruskea täydentävät syksyn väripalettia.

Syksyn trendivärit sointuvat kauniisti yhteen ja ovat helppo yhdistää keskenään! Jos kuitenkin kaipaat varmuutta värien käyttöön, lukaise alta vinkit, kuinka yhdistellä värejä tyylikkäästi.


Tuotenosto:

Makia Staple farkkupaita–43939513

Makia Steamboat t-paita–43939518

Makia Aurora takki–43939510

Makia Beoynd chinoshousut–43939520Turo bleiseri, Casamoda kauluspaita, Fynch-Hatton neuleliivi, Buzo housut Sokokselta


Vinkkejä trendivärien käyttöön pukeutumisessa

Lämmin vai viileä? Valitse asukokonaisuuden pohjaksi joko viileät tai lämpimät sävyt. 

Viileän asukokonaisuuden saat, kun yhdistät sinisen, harmaan ja sinivihreän sävyjä keskenään pukeutumisessa. 

Lämpimän asukokonaisuuden saat, kun yhdistät ruskean, beigen ja murretun metsänvihreitä sävyjä keskenään pukeutumisessa.


Tuotenosto:

Fynch-Hatton Superfine neuleliivi–44387535


Osta miesten muotia Sokokselta: Fynch-Hatton superfine-neule, Marks & Spencer villaneule, Makia staple farkkupaita

Kontrastia pukeutumiseen. Kiinnostavuutta ja kontrastia pukeutumiseen saat, kun yhdistät vaaleita ja tummia värejä keskenään. Pue esimerkiksi tummanvihreän villakangastakin alle vaaleanbeige bleiseri ja pooloneule. Tai yhdistä tummansinisen neuleliivin kanssa vaaleansininen kauluspaita.

Tehosta tyylikkäästi. Voimakkaat värit sopivat hyvin tehosteiksi. Syksyn trendikkäimmät tehostesävyt ovat keltainen, kirkkaan sininen ja voimakas punaruskea. Hillityn ja tyylikkään lopputuloksen saat, kun valitset vain yhden tehostevärin asuusi ja käytät sitä harkitusti.

Yhdistä esimerkiksi muuten siniharmaaseen asukokonaisuuteen lämpimän punaruskeat kengät, vyö ja kello. Ruskeassa asukokonaisuudessa tehosteena toimii hyvin esimerkiksi kirkkaansininen farkkupaita. Keltainen neule tuo puolestaan piristystä esimerkiksi muuten tumman puhuvaan asukokonaisuuteen.

Tuotenosto:

Fynch-Hatton Superfine neule–44386509

M&S villaneule–42383017

Makia Staple farkkupaita–43939513Löydä kauden tyylikkäimmät miesten vaatteet Sokos-tavarataloista tai tutustu miesten muotiin helposti kotisohvalta verkkokaupassa.

Osta miesten muotia > 

Sivun alkuun