Osta Clarins MEN Energizing Care -ihonhoitosarjan tuotteita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

The Right Reflex – Clarinsin kehittämä, tehokas miesten ihonhoitorutiini

Uusi Clarins Men Energizing Care -ihonhoitolinja tarjoaa energisoivaa ihonhoitoa kaikenikäisille miehille, ja se auttaa ihoa taistelemaan väsymystä ja kuivuutta vastaan. Ota tuotteet osaksi ihonhoitorutiiniasi – rutiini on helppo toteuttaa, ja sen tulokset ovat heti nähtävissä! 

Clarins MEN mukana Miesten huoltoviikko -tapahtumassa 5.–11.4.2021. 

Osta Clarins MEN -tuotteita >  

Tutustu Miesten huoltoviikkoon >  


1. Puhdista ja kuori ihoa

Puhdista iholta epäpuhtaudet aamuin illoin, ja tee iholle säännöllisesti kuorinta – näin poistat kuolleen ihosolukon ja ehkäiset partakarvojen kasvamista sisäänpäin. Tehokas tuote tähän on kaikille ihotyypeille sopiva, kuoriva puhdistusgeeli Clarins Men 2 in 1 Exfoliating Cleanser, joka tuo kasvoille puhtaan ja raikkaan tunteen. Huuhtele viileällä vedellä.


2. Käytä parranajossa sinulle sopivia tuotteita

Erityyppiset ihokarvat kaipaavat erilaista huolenpitoa. Mikäli partakarvasi kaipaavat pehmentämistä parranajoa varten, käytä ihotyypillesi sopivaa Gentle Foaming Cleanser -puhdistustuotetta tai Clarins Men Active Face Wash -puhdistustuotetta. 


3. Vahvista ihoa

Kosteuta ja energisoi kasvojen ja silmänympärysalueen ihoa sekä vähennä ikääntymisen merkkejä. Lisää aamuin ja/tai illoin iholle uutta Energizing Gel -geeliä, joka sisältää punaista luomuginsenguutetta. Jos ihosi on erityisen kuiva, kosteuta ihoa Clarins Men Super Moisture Gel -geelillä tai -voiteella. Virvoita silmänympärysihoa uudella, punaista luomuginsenguutetta sisältävällä Energizing Eye Gel -geelillä.


Clarins Men -tuotteet verkkokaupasta sokos.fi

 

4. Virkisty suihkussa

Aloita päiväsi virkistävällä suihkulla. Säädä ensin vesi lämpimäksi ja rentoudu. Ota ennen poislähtöä hetken virvoittava kylmä suihku. Aloita jaloista ja etene ylöspäin. Suihkutuotteeksi sopii Clarins Men Shampoo&Shower -suihkugeeli.

Vinkki!

Riippumatta siitä, mitä tuotetta käytät kasvoillasi, vältä voimakkaita venyttäviä tai hierovia liikkeitä, jotka voivat venyttää ihokudosta. Ihonhoitotuotteiden hellävarainen levittäminen auttaa säilyttämään ihon joustavana ja kiinteänä.Tuotenosto:

Clarins Men Energizing Gel -energisoiva kasvogeeli 50 ml–49461538

Clarins Men Energizing Eye Gel -silmänympärysgeeli 15 ml–49461534

Clarins Men 2 in 1 Exfoliating Cleanser kuoriva puhdistusgeeli 125 ml–44226002

Clarins Men Active Face Wash Foaming Gel puhdistusgeeli 125 ml–37271507