Osta Lumenen miesten ihonhoitotuotteita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Miehille ihonhoitoa Lumenelta

Lumenen sarjat ARKTIS, LÄHDE ja MEN tarjoavat apua miesten ihonhoidossa. Tutustu sarjoihin ja löydä Lumenen tuotteita myös omaan ihonhoitoosi. 

Lumene mukana Miesten huoltoviikko -tapahtumassa 5.–11.4.2021.

Osta Lumenea > 

Tutustu Miesten huoltoviikkoon > 


Osta Lumenen miesten ihonhoitotuotteita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

 

Ilmansaasteet, stressi ja lämpötilavaihtelut koettelevat ihoa päivästä toiseen. Ne voivat heikentää etenkin herkän ihon suojaa ja altistaa ihon ulkoisille ärsykkeille. Tämän takia herkkä iho voi alkaa punoittaa ja ärsyyntyä. 

Lumene ARKTIS -tuotesarja antaa tehokosteutusta muuttuviin ääriolosuhteisiin ja rauhoittavaa suojaa lämpötilan vaihteluilta vuoden ympäri. ARKTIS-tuotesarja auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon antaen intensiivisen ja pitkäkestoisen kosteutuksen. Samalla se luo suojan lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vastaan ja vähentää kuivuudesta johtuvaa punoitusta. Muista suojata ihoa kevätauringolta uudella päivävoiteella, joka sisältää mineraaliaurinkosuojan 30!

 

Tuotenosto:

Lumene ARKTIS Suojaava päivävoide mineraali sk 30 50 ml–49030143

Lumene ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava silmänympärysvoide 15ml–42644076


 

Kokeile myös LÄHDE-tuotesarjaa, jossa yhdistyy puhdas pohjoinen lähdevesi ja tehokkaasti kosteuttava, mineraalipitoinen koivunmahla. LÄHDE-tuotteet jättävät ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Jätä siis hyvästit kuivalle iholle!

Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava yövoide 50ml–42478002

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava päivävoide SK30 50ml–44116004 

Muista myös Lumene Men -vartalotuotteet, jotka antavat taattua suojaa ja raikkautta.


Tuotenosto:

Lumene Men RAIKAS 24H Suojaava Deodorantti 70g–43069006

Lumene Men RAIKAS Kosteuttava 2in1 Suihkugeeli 200ml–43334616Miesten huoltoviikon aikana kahden Lumene Men -tuotteen ostosta saat lahjaksi ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava käsivoiteen 30 ml. (Arvo 7,90) Rajoitettu erä.


Tutustu muihin Lumene MEN -tuotteisiin >