Merellinen tuulahdus kotiin

Iittalan rakastettu Kastehelmi-sarja on saanut uuden merensinisen värin, joka tuo kesän tuntua kotiin. Melkein voi kuulla jo laineiden liplatuksen mökkilaituria vasten ja nähdä auringon kimalluksen aalloissa!Kastehelmi-sarja on Oiva Toikan suunnittelema suomalaisen muotoilun klassikko, joka on saanut inspiraationsa aamukasteesta. Sarjaan kuuluu ihastuttavia sisustusesineitä ja haluttuja lahjatuotteita. 

Iittalan vuoden 2019 erikoisväri on merensininen, jolla voi luoda raikasta merellistä tunnelmaa niin kattaukseen kuin muuhunkin sisustukseen. Väri on saanut inspiraationsa pohjoisen meristä; hyisistä aalloista ja pinnalla kimmeltävistä kesäauringon säteistä. Väri tuo mieleen kastautumisen kylmään veteen, aaltojen rauhoittavan rytmin ja saariston lempeät kesäillat.

Piristä omaa juhla- tai arkikattaustasi näillä ihastuttavilla astioilla tai ilahduta ystävää tai sukulaista. Kastehelmi-tuotteet ovat loistava lahjaidea esimerkiksi valmistuvalle opiskelijalle tai hääparille. Merensinisenä löydät myös muita Iittalan tuotteita, kuten Aalto Savoy -maljakon, Kartio-kaatimen ja Kivi-kynttilälyhdyn. 

Nyt onkin oivallinen tilaisuus hankkia näitä merensinisiä uutuuksia ja samalla tehdä hyvää. Lämpötilojen nouseminen aiheuttaa merijään sulamista Arktisella alueella ja alue onkin uhattuna. Vuonna 2019 Iittala tekee yhteistyötä WWF:n kanssa ja jokaisesta vuoden aikana Suomessa myydyn merensinisen esineen myyntihinnasta lahjoitetaan 2,5 % Arktisen alueen suojeluun. 

Osta Iittala-tuotteita >


Tuotenosto:

Iittala Kastehelmi purkki, merensininen 116x114 mm–36259509

Kastehelmi lautanen 170mm merensininen–33581542

Kastehelmi kulho 23cl merensininen–33581546

Iittala Aalto maljakko 160mm merensininen–32753010

Iittala Kartio kaadin, merensininen 95 cl–36259508

Iittala Kivi kynttilälyhty 60 mm, merensininen–1105551


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä