Mekot ja asusteet vartalotyypin mukaan 

Nyt on aika pukeutua mekkoihin! Valitse mekko, joka sopii juuri sinun vartalotyypillesi ja korosta parhaita puoliasi myös asustamalla tyylikkäästi sukkahousuilla, kengillä ja koruilla. Näillä vinkeillä löydät juuri sinulle sopivimmat mekot ja asusteet, olit sitten vartalotyypiltäsi kurvikas tiimalasi, pyöreä omena tai hoikka suora. 

Osta mekkoja >

Osta kenkiä > 

Osta koruja > 

Osta sukkahousuja > 

Sokokselta saat kevään trendikkäimmät mekot, sukkahousut, korut, kengät ja laukut.

Vartalotyyppi: kurvikas tiimalasi 

Onko sinulla täydellisen kurvikas vartalo: pyöreä peppu, hoikka vyötärö ja runsaat rinnat? Olet silloin vartalotyypiltäsi kurvikas tiimalasi! Korosta silloin kaunista kehoasti hillitysti vartaloa korostavilla linjoilla. Kapeaa vyötäröä korostavat leikkaukset tai vyötärölle solmittavat vyöt toimivat hyvin tiimalasivartaloisella. 

Joustavat ja pehmeästi laskeutuvat materiaalit ovat oiva valinta myös juhlapukeutumiseen. Jos jalkasi ovat lyhyet voit luoda illuusion pidemmistä jaloista valitsemalla saman sävyiset sukkahousut ja korkokengät. Kokeile kevätkaudella nuden värisiä sukkahousuja ja korkkareita. 

Koruina toimivat hyvin pienet ja sirot korut, ihastu etenkin korvakoruihin ja sormuksiin! 

Tuotenosto:

Edblad Barley L gold kaulakoru–49518007

Edblad Josefin sormus–35532011

Guess Devin pikkulaukku–48823513

Högl avokkaat–18063013

Högl avokkaat–28206028

 

Sokokselta saat kevään trendikkäimmät mekot, sukkahousut, korut, kengät ja laukut.

Vartalotyyppi: pyöreä omena 

Oletko yläkropasta rintava, onko mahasi kauniin pyöreä, lantiosi leveä ja jalkasi upean hoikat? Olet silloin luultavasti vartalotyypiltäsi pyöreä omena. Suosi silloin suoralinjaisia mekkoja, jotka ovat kauniisti leikattuja ja sopivan väljiä. Materiaalit saavat olla ryhdikkäästi istuvia tai kevyitä ja hyvin laskeutuvia. Yhtenäinen väritys ja hillityt kuosit toimivat hyvin omenavartaloisilla. Pystyraidat luovat kaunista linjakkuutta. 

Korosta upeita sääriäsi! Silloin mekon helma saa päättyä jo hieman polven yläpuolelle tai hieman alapuolelle – ei kuitenkaan säären tai reiden paksuimpaan kohtaan. Paksut korot 

tai kiilakorot tasapainottavat kokonaisuutta. Leikittele myös huoletta sukilla, pue ohuet ja kauniit rusettinilkkasukat näyttävästi avokkaiden tai sandalettien kanssa. 

Suosi myös näyttäviä koruja. Liian pienet korut hukkuvat herkästi kokonaisuuteen, mutta suuremmat toimivat hyvin. Kokeile rannerenkaita, isoja kaulakoruja ja hiuskoruja. 

Tuotenosto:

Silver Stories hopeakorvakorut 415921–49648009

Guess Devin pikkulaukku–48823518

 

Sokokselta saat kevään trendikkäimmät mekot, sukkahousut, korut, kengät ja laukut.

Vartalotyyppi: hoikka suora 

Ovatko hartiat ja lantiosi samassa linjassa? Ovatko rintasi pienet ja vyötärösi ei juurikaan erotu? Silloin olet luultavasti vartalotyypiltäsi hoikka suora. Suosi silloin kaarevia leikkauksia, joilla voit saada vartaloosi hieman tiimalasimaista muotoa. Suoralle vartalotyypille sopivat hyvin myös kotelomekot. Myös ohuet ja pehmeästi laskeutuvat materiaalit käyvät vartalollesi. 

Hoikalle suoralle sopivat monenlaiset kengät, mutta jos kaipaat naisellisempaa lookia, valitse jalkaasi korkokengät. Jos haluat ohjata katsetta hoikkiin jalkoihisi, kokeile näyttäviä sukkahousuja kultaisella saumalla. 

Koruista sinulle sopivat hyvin monenlaiset korva-, ranne- ja kaulakorut. Jos kuitenkin olet hyvin siro, vältä liian isoja ja raskaita koruja. Koruilla koristat yksinkertaisenkin kotelomekon helposti juhlakuntoon. 

Vinkit eri vartalotyyppien pukemiseen > 

Vinkit farkkujen valitsemiseen vartalotyypin mukaan > 

Tuotenosto:

Samsøe & Samsøe Opala Long mekko–46445026

Samsøe & Samsøe Kleva long mekko–44422531

Samsøe & Samsøe Jolie mekko–46994042

Edblad Primrose L gold korvanapit–49518003

Markberg Vanya knot olkalaukku–49220182

Vagabond Tia sandaalit–43249008

 

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

ALE: naisten muoti

Poimi ALEstamme kesän ihanimmat mekot, hatut ja huivit, tyylikkäät housut ja merkkisandaalit. Valitsetko sinä pirteän trendikkään keltaisen? Vai oletko klassikko, jonka sydän sykkii hiekan, valkoisen ja mustan yhdistelmille? Nyt saat mieleistäsi kesämuotia edulliseen hintaan, laadusta tinkimättä. Nanso, Makia, Marks & Spencer, Birkenstock… todella laatua – ja mihin hintaan! Kun haluat kääntää päät kesäkadulla, valitse hurmaava mekko tai tyylikäs housuasu, ja viimeistele tyylisi huivilla. Tämä kesä voi olla onnenkesäsi! ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Kesämiehelle muotia ja kosmetiikkaa nyt ALEssa!

Kesän mukavimmat, tyylikkäästi rennot vaatteet miehelle löytyvät nyt edullisesti ALEsta! Marks & Spencerin pellavasekoitehousut ovat joka paikan luottohousut moneen menoon. Vyölenkit ja kolme värivaihtoehtoa – osta vaikka kahdet, nyt ei hinta miestä paina! Poimi koriin samalla mukavat boxerit ja Björn Borgin sukat. Jalkaan suit-sait sujahtavat kevyet ja mukavaksi muotoillut Crocs-sandaalit – eikä maksa paljon! ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.