Suojaava ja kosteuttava miracle second skin -meikkivoide jättää luonnollisen lopputuloksen

Juhlista terveen, luonnollisen meikkipohjan kauneutta uudella Max Factor Miracle Second Skin -meikkivoiteella.


Max Factorin uutuus: Miracle Second Skin -meikkivoide


Meikkivoide tarjoaa kevyen koostumuksen, joka häivyttää epätäydellisyyksiä ja tasoittaa ihon sävyä samalla tuoden ihoon ravintoaineita ja suojausta kliinisesti todistetuilla ihoa hoitavilla vaikutuksilla. Tuote ei sisällä talkkia, sulfaatteja, ftalaatteja, parabeeneja tai kemiallista aurinkosuojaa. Levitä ohut kerros kauniin kevyen peiton saamiseksi tai kerrosta saadaksesi peittävämpi ja virheetön meikkipohja.


Miracle Second Skin -meikkivoide


UUDISTAA

Miracle Second Skin sisältää pre- ja probioottiyhdistettä, joka auttaa ylläpitämään ja vahvistamaan ihon suojakerrosta. Prebioottiset kosmetiikan raaka-aineet (kuten polysakkaridit) voivat auttaa ihon normaaliflooraa saavuttamaan tasapainon sitä “ruokkimalla”. Probioottiset kosmetiikan raaka-aineet ovat peräisin mikro-organismeista (bakteereista), jotka voivat riittävinä määrinä myös auttaa tasapainottamaan ihoa.


SUOJAA

Fysikaalinen aurinkosuoja antaa aurinkosuojakertoimen SPF20 sekä antioksidanttiyhdistettä, joka suojaa valovanhenemista vastaan.


KOSTEUTTAA

Miracle Second Skin kosteuttaa koko päivän hyödyntämällä useampaa eri teknologiaa. Humektantit (kookosmaito, glyseriini ja aloe vera) vetävät vettä puoleensa ja sitovat sitä. Emollientit (kookosöljy ja lesitiini) pehmentävät ihoa ja ehkäisevät veden haihtumista iholta.

Kuusi eri sävyä saatavilla Sokos-tavarataloista!Tuotenosto:

Max Factor Miracle Second Skin meikkivoide–43988514


Osta Max Factor -tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä