Uutta ja klassista Marimekkoa erilaisiin piknikretkiin 

Missä sinä haluaisit mieluiten viettää piknikhetken? Toiselle piknik rannalla voi tuntua miellyttävältä, kun pääsee veden äärelle. 

Yhtä hyvin lähipuisto kuin vaikkapa oma piha ovat myös hyviä vaihtoehtoja linnunlaulun soidessa. Valitsitpa minkä tahansa piknikspotin, kannattaa pienelle retkelle pakata mukaan herkullisten eväiden lisäksi hyvät tykötarpeet. Marimekon astiat ovat helppo pakata retkelle mukaan. Uudet kuviot kuin vanhat tutut klassikot kaunistavat astioita sekä tekstiilejä, jotka tekevät piknikistäsi nautinnollisen. 

 

Pala taivasta -kuvio tuo elävästi mieleen tropiikin paratiisillisen tunnelman – voit miltei kuulla lintujen liverryksen ja nähdä kaikki ihmeelliset, eksoottiset kukat ja puiden välistä pilkottavan palan taivasta. Nauti kupponen kahvia yltäkylläisen kauniista kupista, tai yllätä ystävä tuomalla piknikeväitä kauniilla Pala taivasta -tarjottimella. 

Tuotenosto:

Marimekko Pala Taivasta Muki 2,5 dl–43038505

Marimekko Pala Taivasta Tarjotin 27x20cm–43038509


 

Piknik tuntuu juhlallisemmalta, kun raikkaan juoman voi nauttia kunnon laseista ja annostella kannusta. Sukat Makkaralla -lasiastiat ovat luonteeltaan mutkattomia ja muodoltaan mutkallisia itsevarmoja yksilöitä, jotka suosittelevat asennoitumaan elämään siten, että joka päivä on juhlapäivä ja iloisen kattauksen arvoinen. Sukat Makkaralla -lasit sekä -kannu ovat valmistettu suurpuhalletusta lasista. 

 

Tuotenosto:

Marimekko Sukat Makkaralla kannu 1 l–3313505

Marimekko Sukat Makkaralla juomalasi 2kpl / 0,2 l–3313501

Marimekko Siirtolapuutarha Muki 2,5 dl–43038508

Marimekko Siirtolapuutarha Muki 4 dl–43038506
Oletko tutustunut kauniiseen, kastanjanruskean ja luonnonvalkoisen sävyiseen Tiiliskivi-kuosiin? Tuo piknikhetkeesi ripaus käytännöllisyyttä ja kauneutta uudella Tiiliskivi-piknikalustalla. Tiiliskivi -piknikalusta on valmistettu paksusta valkaisemattomasta verhoilupuuvillasta, jossa on lianhylkivyyskäsittely. Alustan saa rullattua kasaan ja kiinnitettyä irrotettavalla nahkahihnalla. 

Kaipaatko klassikoita? Silloin valintasi piknik-kattaukseen voisi olla Marimekon Siirtolapuutarha -sarjan Räsymatto -astiat ja tekstiilit. Selkeä, pyöreämuotoinen kuviointi ilahduttaa kepeydellään ja on helppo yhdistää muiden runsaskuvioisten astioiden tai tekstiilien kanssa – täydellistä piknikille! 

 

Tuotenosto:

Marimekko Tiiliskivi Piknik Viltti–43038532

Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha muki 0,25 l–479573

Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha kahvikuppi 0,2 l–479569

Marimekko Oiva Siirtolapuutarha muki 4 dl–18376519

 

 

Osta Marimekko tuotteita >

Sivun alkuun