Mallimimmille mies 

Upea helsinkiläinen Gea on tarkka tyylistään, eikä hänelle kelpaa mikä tai kuka tahansa. Vaalea kaunotar etsii kumppanikseen yhtä aikaa pahista ja kilttiä perheenpäätä. Tiistain 9.10. jaksossa on luvassa kipinöitä, kun poliittinen korrektius, taiteilijasielu ja rauhallinen kotipoika laittavat shopaten.

Virolainen Gea on Helsinkiin muuttanut vaatealan työntekijä, joka välttelee mustia asukokonaisuuksia ja lyhyitä miehiä. Sinkku mallimimmi etsii räväkkää ja hyvällä tavalla ärsyttävää isoa persoonaa. Viileän vaalea kaunotar on tarkka omasta pukeutumisestaan ja juoksisi karkuun, jos mies ilmestyisi paikalle sinisessä paidassa, valkoisissa housuissa ja mustissa kengissä. Olet saattanut tavata Gean Paratiisihotellista.


Leväsjoelta kotoisen oleva Kalle valmistui juuri näyttelijäksi Tampereelta. Kalle on taiteilija, jolle bändihommat ovat tärkeitä. Shoppailu on Kallelle helppoa, mutta boheemille tyylille uskollisesti yllätyksiä on luvassa. Tälle hempeilijälle naisessa tärkeintä on tämän aatemaailma, miten puhuu ihmisistä ja että on luonnollisen kaunis, ihan sama pukeutuuko sitten kumisaappaisiin vai kukkamekkoihin. Kallen omasta mielestä hänellä ei ole heikkouksia. Katsotaanpa mitä mieltä muut stailaajat ovat!

Kuopiolaiselle lääketeknikko ja datanomi Teemulle naisessa tärkeintä on se, mitä korvien välissä tapahtuu. Tältä urheiluhullulta blondi elovenatyttö sinisillä silmillä veisi kyllä jalat alta. Teemu haluaa panostaa pukeutumisessa laatuun, eikä ostele vaatteita kirppiksiltä, sillä H&M:stä saa tyylikästä ja värikästä vaatetta edullisesti. Tämän miehen tyyliin kuuluvat oleellisesti myös hajuvedet, joilla hän hurmaa naiset, ja hyväntuoksuinen nainen veisi hänet seitsemänteen taivaaseen.

Vantaalainen Tuomas opiskelee poliittista historiaa, mutta ei osaa vielä tarkalleen sanoa, mitä tulevaisuudelta haluaa, suuria kuitenkin. Pukeutumisessa hän suosii smart casual -tyyliä ja hänen tyyli-idolinsa on naisten suosikki George Clooney. Tuomas lähtee kilpailuun voitontahtoisena, eikä hänellä ole mielestään kilpailijoita. Unelmanainen olisi älykäs, itsevarma ja spontaani, sekä tietyn ulkonäön omaava, mitä Tuomas ei halua määritellä. Toivottavasti Gea vastaa mittoihin!
Omaa luovuuttaan voi toteuttaa Kallen tyyliin vaikka sisustustaululla. Ohessa paloja kaikkien stailaajien valitsemista tuotteista. Omi stailaajien tyylit itsellesi Sokokselta.

Kalle, A: Boheemi tyyli kukkii Kallen valitsemassa kokonaisuudessa. Jumpsuit: Y.A.S, kengät: Högl, laukku: Pieces, kaulakoru: Aarikka, taulu: Monograph.

Teemu, B: Skarpin upean asukokonaisuuden viimeistelee viettelevä luksustuoksu. Mekko: Sand, kengät: Bianco, sukkahousut: Norlyn, tuoksu: Hermes. 

Tuomas, C: Mitä tästä voi sanoa, pikkumusta on jokaisen naisen vaatekaapin must. Voittaako Tuomas Gean tällä klassisen yksinkertaisen upealla asulla? Mekko: Andiata, kengät: Högl, laukku: Cobblerina. Gean hiukset sävytettiin Wellan uudella koleston Perfect-kestovärillä.  Hiukset hoidettiin NIOXIN System Kit nro 6 -hoito-ohjelmalla. Föönauksen alla käytettiin NIOXIN Diaboostia. Hiukset suoristettiin GHD Gold Stylerilla.

Ainutlaatuinen tehoseerumi paksuntaa hiuksen läpimittaa merkittävästi ja antaa luonnollisen, mutta tehokkaan tyvikohotuksen –aivan kuin hiuksia olisi jopa 11 000 enemmän kuin ennen. Diaboost on NIOXIN-ideologiansa mukaisesti ihanteellisin ohentuneille ja veltoille hiuksille, kuten koko NIOXIN-sarja.

Osta naisten muotia >

Osta Wella -tuotteita >

Osta NIOXIN -tuotteita > 


Tuotenosto:

Andiata Alyson mekko–17960023

Norlyn Silky 3D 41553 20 den naisten sukkahousut–27309241

Monograph ilmoitustaulu 45x60 cm–28864005

NIOXIN Diaboost hoitoseerumi 100 ml–3613032

ghd Gold Styler muotoilurauta–29894001


Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä