Osta MAC-ammattilaismeikkisarjan tuotteita Sokokselta.

MAC – meikkiartistien suosima brändi, josta löytyy sävyjä kaikille 

MAC on kulttimaineen saavuttanut ammattilaismeikkisarja, jonka valikoimasta myös jokainen oman elämänsä meikkitaiteilija löytää suosikkinsa. Erinomainen hinta-laatusuhde sekä pitkäkestoiset ja pigmenttiset tuotteet ovat taanneet maailmanlaajuisen suosion. Yksi brändin kirkkaimpia arvoja on yksilöllisyys. MAC sopiikin kaikille ikään, sukupuoleen tai kulttuuriin katsomatta – siksi tuotteissa ja sävyissä on mistä valita! MAC on onnistunut keräämään ympärilleen kaikkien kosmetiikanrakastajien yhteisön, jossa vinkkejä ja inspiraatiota jaetaan puolin ja toisin. Seuraa @maccosmetics Instagramissa ja liity mukaan yli 23 miljoonan kosmetiikkafanin inspiroivaan yhteisöön. 

 

MAC

Vangitse katseita tänäkin juhlakautena 

Vuoden säkenöivin juhlakausi on aivan nurkan takana, ja vaikka tänä vuonna juhlat eivät olisi isot, voi elämään tuoda säihkettä myös omaksi iloksi! 

Seuraavilla tuotteilla loihdit loppuvuoden upeimman meikin: 

MAC Pro Longwear Paint Pot -voidemainen luomiväri 

MAC Pro Longwear Paint Pot on voimakaspigmenttinen ja pitkäkestoinen voidemainen luomiväri, jota on helppo myös kerrostaa tummemmaksi. Luomiväriä voi käyttää luomella sellaisenaan, tai puuterisen luomivärin pohjustajana. Upea suklaanruskea Groundwork-sävy rakentaa erinomaisesti smokey eye -silmämeikkipohjaa. Pro tip: luomivärin voi levittää joko siveltimellä tai sormella. 

MAC Dazzleshadow Liquid -nestemäinen luomiväri 

MAC Dazzleshadow Liquid on täydellinen nestemäinen luomiväri, jonka avulla saat perus arkimeikin muutettua helposti vaikka lennosta iltameikiksi hylsyn mukana tulevan applikaattorin avulla – straight from work to after work! Sävyjä on saatavilla useita aina kimaltelevista glittereistä hienovaraisiin hileisiin ja viileään kromiin. Erityisesti sävy Flash and Dash sopii juhlakauteen ja toimii tumman smokey eye -silmämeikin viimeistelijänä. 

MAC Technakohl Eye Liner -silmänrajauskynä 

Automaattinen silmänrajauskynä viimeistelee säkenöivän silmämeikkisi. MAC Technakohl Eye Liner on monikäyttöinen silmänrajauskynä, joka sopii sekä ripsen tyveen että sisärajauksiin ja on helppo häivyttää myös utuisemmaksi. Kynän koostumus on pehmeän voidemainen ja väri intensiivisen täyteläinen. Klassisen musta Graphblack-sävy sopii kaikkiin silmämeikkeihin, mutta voit myös leikitellä sinisen tai violetin sävyillä. 

Osta MAC Cosmetics -tuotteita >

Tuotenosto:

MAC Pro Longwear Paint Pot voidemainen luomiväri 5 g–26297535

MAC Dazzleshadow Liquid nestemäinen luomiväri 4.6 g–32189009

MAC Technakohl Eye Liner silmänrajauskynä 0,35 g–26297575