Luxury Corner avataan Sokos Helsinkiin

Uusi kosmetiikan luksusmerkkejä esittelevä Luxury Corner on avattu Sokos Helsinkiin. Luxury Cornerissa pääset tutustumaan kulttibrändeihin La Mer, Bobbi Brown, Tom Ford, Origins ja GlamGlow.

 

Hollywoodin glamouria

Hollywoodin kukkuloilta kotoisin oleva GlamGlow on tunnettu erityisesti tehokkaista naamioistaan, jotka kehitettiin alun perin viihdeteollisuuden supertähdille, jotta he näyttäisivät upeilta TV-kameran edessä ja punaisella matolla. Onneksi näitä ihoa heleyttäviä multimasking-naamioita ja muita ihonhoito- ja puhdistustuotteita sekä huulituotteita on saatavana myös meille oman elämämme supertähdille. 


 

Ammattitason luksusmeikkejä

Vielä joitain vuosia sitten Bobbi Brown Cosmetics -meikit kuuluivat niihin, joita oli ehdottomasti ostettava ulkomaanmatkoilta. Nyt onneksi tuotteita pääsee testailemaan iholle myös Sokos Helsingissä. Amerikkalaisen meikkitaiteilija Bobbi Brownin luksusbrändi tarjoaa naisille juuri sitä, mitä he haluavat: itsevarmuutta ja luonnollista kauneutta. Bobbi Brownilta kannattaa ostaa joululahjaksi ainakin suudeltavan upeita huulipunia ja erittäin laadukkaita meikkivoiteita, joilla saat ihosi näyttämään meikkaamattomalta mutta täydellisen kauniilta.

 

Voimaa merestä

Meren parantavat voimat ovat olleet inspiraationa La Mer -ihonhoitotuotteissa. Kulttimaineeseen noussut ihonhoitovoide sisältää merilevää ja The Miracle BrothTM -eliksiirin. Voiteen luvataan muuttavan iho täysin – ihosta tulee pehmeämpi, sileämpi ja kimmoisampi. Tule testaamaan kulttivoiteen ylellistä vaikutusta omalle ihollesi Luxury Corneriin!

 

Tuoksu teille kahdelle

Tom Ford Beauty on yksi himotuimmista luksusbrändeistä ja sen ikoniset tuoksut Black Orchid, Orchid Soleil ja Eau de Soleil sekä tämän vuoden uutuus, Ombré Leather, ovat nyt saatavana Sokos Helsingin Luxury Cornerista. Ombré Leather on nahkainen unisex-tuoksu, jonka tuoksunuoteista löytyy mm. kardemummaa, jasmiinia ja patsulia. 

 

Ihmeellinen luonto

Origins on tutkinut perinteiseen luonnonlääkintään käytettäviä kasveja ja kehittänyt niiden tehoaineista ihoa hellästi mutta tehokkaasti hoitavia tuotteita. Ympäristö, luonto ja kestävä kehitys ovat Originsille kaikki kaikessa. Tuotteet mm. valmistetaan uusiutuvan energian voimalla. Origins myös edistää luonnonsuojelua konkreettisesti istuttamalla puita, jotta maailmasta tulee vihreämpi ja parempi paikka. Tähän päivään mennessä puita on istutettu jo yli 800 000! Tule tutustumaan laadukkaaseen Origins-kosmetiikkaan ja löydä parhaat tuotteet itsellesi tai lahjaksi.  

 

Osta GlamGlow-tuotteita >

Katso Bobbi Brown -tuotteita >

Osta Origins-tuotteita >

 

Tuotenosto:

Glamglow Flashmud Brightening Treatment naamio 50 g–9933509

GlamGlow POWERMUD™ DualCleanse Clearing Treatment Glam To Go kasvonaamio 15 g–17407501

GlamGlow Glowpowder™ Hyaluronic Acid-Infused Glow Palette korostuspaletti–32752552

Origins Dr. Weil for Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Smoothing Face Cream kasvovoide 50ml–33761030

Origins Dr. Weil for Origins™ Mega-Mushroom Eye Serum silmänympärysseerumi 15ml–33651544

Origins GinZing™ Energy-Boosting Moisturizer kasvovoide 50ml–33651539

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä