Luontoa kunnioittavaa syysmuotia miehille

Palaa arkeen vastuullisuus edellä! KnowledgeCotton Apparel sekä Makia #OURSEA tarjoavat rentoa, mutta tyylikästä pukeutumista miehille syksyiseen arkeen. Tutustu miesten vaatemerkkeihin, jotka ottavat osaa ympäristön kestävään kehitykseen. 

Osta miesten muotia Sokokselta > 

 

 

KnowledgeCotton Apparel 

Luonto on ilmaston muutoksen myötä tärkeämpi kuin koskaan. KnowledgeCotton Apparel on uusi vastuullisemman vaateteollisuuden puolesta puhuja. Heidän tavoitteensa on suunnitella tulevaisuutta varten, ei vain vaatteiden vaan koko maapallon puolesta. Sokos haluaa olla tässä tulevaisuudessa mukana – löydät nyt KnowledgeCotton Apparel -merkin vaatteita Sokoksen miesten osastolta sekä verkkokaupasta! 

Osta KnowledgeCotton Apparel -vaatteita >Tuotenosto:

Knowledge Cotton Apparel Joe chinoshousut–43558520

Knowledge Cotton Apparel Elder flanellipaita–43558521

Knowledge Cotton Apparel kääntötakki–30008506

Knowledge cotton apparel neuletakki–29979530 

 

Uutta miesten syysmuotia Sokokselta.

Makia #OURSEA -merinovillapipot 

Pidä pää lämpimänä ja tue samalla Itämeren suojelua! Makia #OURSEA -pipot ovat 100 % hienojakoista merinovillaa. Trendikäs, lämmin, mutta kevyt pipo sopii täydellisesti alkusyksyn viileisiin päiviin. Makia #OURSEA -pipoja koristaa Muumipappa, joka on muiden Muumien tapaan mukana #OURSEA -kampanjassa. Jokaisesta myydystä piposta lahjoitetaan 3 euroa John Nurmisen säätiölle #OURSEA-kampanjaan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä. 

Osta Makian tuotteita > 

Tuotenosto:

Makia Moomin Oursea Cap pipo–40527522

Makia Moomin Oursea Cap pipo–40527523

Makia Moomin Oursea Cap pipo–40527524Tutustu Sokoksen #MEIDÄNMERI ja #OURSEA -kampanjayhteistyöhön > 

Kauden suosikkeja miehille > 

 

Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun