IHONHOIDON VIIDEN TÄHDEN TUOTTEET: 

TÄHTITUOTE: Kora Organics kasvovesisuihke – Balancing Rose Mist

Kasvovesi on yksi ihonhoidon peruspilareista, sillä riittävä kosteutus on hyvinvoivan ihon perusta. Kasvovesi kosteuttaa ihoa muodossa, joka imeytyy ihoon nopeasti ja tehokkaasti. Kasvovettä tulisi käyttää aina ihon puhdistuksen jälkeen ensimmäisenä hoitotuotteena. Suihkuttele siis kasvosi kosteaksi ensin kasvovedellä ja jatka vasta sitten muilla ihonhoitotuotteillasi. Kasvovesi kosteuttaa ihoa itsessään, mutta se myös auttaa muita ihonhoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin. Kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille eikä lisää ihon rasvaisuutta vaan pikemminkin pitää ihon toiminnot mahdollisimman tasapainoisina. 

Kora Organicsin kasvosuihkeet ovat heppokäyttöisiä. Suihke leviää kasvoille ohuena harsona ja iho tuntuu heti pehmeämmältä. Kasvovettä ei tarvitse lotrata käsien kautta tai vanulapun avulla. Täysin luonnollisia ainesosia sisältävästä ruususuihkeesta löytyy ruusun lisäksi myös hibiskuksen kukkaa ja ihoa kirkastavaa Noni-hedelmää. Ruususuihke on erinomainen talvikäytössä, sillä ruusussa on paljon kosteuttavia anti-aging ominaisuuksia. Koran valikoimista löytyy myös ihoa rauhoittava laventelisuihke ja energisoiva sitrussuihke. Jokainen suihke käy kaikille ihotyypeille.


TÄHTITUOTE: Tata Harper Repairative Moisturizer -kosteusvoide

Kasvovesisuihkeen päälle levitetään seuraava ihoa hoitava ja kosteuttava tuote. Jos käytössäsi on seerumi, sen paikka on kasvoveden ja kosteusvoiteen välissä. Jos ihollesi riittää pelkkä kosteusvoide, tulisi se levittää kasvojen iholle vielä kun iho on hieman kostea kasvoveden jäljiltä. Näin voide imeytyy ihoon parhaiten. 

Erityisen tehokkaista ja luksustason ainesosista tunnettu Tata Harper on ehdottomasti panostus paikallaan. Sarjan Repairative Moisturizer -kosteusvoide on kevyt koostumukseltaan, mutta raskaansarjan tuote ainesosiltaan ja vaikutuksiltaan. Repairative -kosteusvoide kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa sitä palauttamaan oikean kosteustasapainon. Saflorinkukan öljyt ja E-vitamiini auttavat ihoa säilyttämään kosteuden ja taistelemaan haastavien talvikuukausien läpi. Jojobaöljystä iho saa runsaasti omega-rasvahappoja, jotka suojaavat ja vahvistavat ihoa. Ihoa korjaavina ja elvyttävinä ainesosina ovat ruusua, bergamottia ja geraniumia sisältävät öljyt. Voide taistelee tehokkaasti ihon kuivumista ja ikääntymistä vastaan. 

 

TÄHTITUOTE: Melvita Eye make-up remover -silmameikinpuhdistusaine

Luonnonkosmetiikan puhdistustuotteet ovat parantuneet monessa suhteessa ja luonnollisella putsarilla saa jo todella helposti poistettua myös synteettiset meikkituotteet kasvoiltaan. Valikoimaa on jo niin runsaasti, että oman suosikkikoostumuksensa löytää varmasti helposti luonnollisilta markkinoilta. Erityisen huiman kehityksen on voinut huomata silmämeikin poistamiseen tarkoitetuissa tuotteissa, jotka poistavat hyvin jopa tavallisenkin synteettisen ripsarin. 

Melvitan silmämeikinpuhdistusaine on ottanut tästä kehityksestä vielä yhden harppauksen eteenpäin. Melvitan puhdistusvedellä saat puhdistettua silmistäsi jopa vedenkestävän ripsivärin. Putsari toimii siis niin luonnonkosmetiikan kuin synteettisenkin kosmetiikan kaikille ripsivärivaihtoehdoille. Puhdistusvesi on kaksiosainen; se sisältää ripsiä hoitavaa risiiniöljyä, joka liuottaa myös vedenkestävän ripsivärin ja erilaisia ihoa ja ripsiä hoitavia kukkaisvesiä. 


TÄHTITUOTE: Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask -hiili- & mutanaamio

Kasvonaamion sisällyttämisen viikottaiseen ihonhoitorutiiniin huomaa ihon kunnossa nopeasti. Päivittäinen hoitaminen on tietysti tärkeintä; oikea puhdistus ja riittävä kosteutus kantavat pitkälle. Naamiolla ihoa saa kuitenkin hoidettua yksityiskohtaisemmin. Talvella iho nauttii kosteuttavista tehonaamioista, mutta myös tasapainottavat ja syväpuhdistavat hoidot ovat tärkeitä. Niiden avulla kaikki muut ihonhoitotuotteesi pääsevät vaikuttamaan iholla paremmin ja syvemmälle. 

Mádaran Smart Anti-Pollution -hiili-& mutanaamio puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta todella tehokkaasti. Aktiivihiili vetää iholta likaa ja epäpuhtauksia puoleensa ja iho saa hengittää paremmin. Ihon pinnalta poistuu kaikki ylimääräinen lika, mutta naamio ei riisu ihoa myös kaikesta hyödyllisestä rasvasta, jota iho tarvitsee kuitenkin pysyäkseen tasapainoisena. Myös kuivaihoinen voi siis tätä naamiota käyttää - ihoa ei naamion jälkeen kiristä lainkaan. Naamion sisältämä musta muta sisältää paljon antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa muun muassa saasteita vastaan ja tekevät ihosta vahvemman. Naamion avulla ihohuokoset näyttävät pienemmiltä, mustapäät vähentyvät selkeästi ja myös finnit paranevat nopeammin.  

 

TÄHTITUOTE: Whamisa Organic Flowers Peeling Finger Mitt

Ihoa on tärkeä kuoria säännöllisesti ympäri vuoden. Säännöllinen kuorinta auttaa ihon pinnalla olevan ylimääräisen ihosolukon irtoamiseen, jolloin iho saa paremmin happea ja sen aineenvaihdunnalliset toiminnot tasapainottuvat. Kuorinta puhdistaa ihoa syvemmältä, joten jos kärsit tukkeutuvista ihohuokosista tai vaikkapa mustapäistä, säännöllinen kuorinta vähentää niitä selkeästi. Kuorinta auttaa myös muita ihonhoitotuotteita imeytymään paremmin, joten kuorinnalla tehostat myös muiden hoitotuotteidesi vaikutuksia. 

Korealaisesta luonnonkosmetiikasta tunnetun Whamisan kuorintalaput ovat helppo keino huolehtia ihon säännöllisestä kuorinnasta. Käytä lappuja iltaisin ihon puhdistamisen jälkeen. Voit käyttää lappuja vaikka muutaman kerran viikossa tai jopa joka toinen ilta. Lapussa on pieni tasku, johon sormet on helppo sujauttaa, joten lapun käsittely on helppoa. Pyyhi lapuilla kasvot ja kaula. Käytä pyöriviä liikkeitä saadaksesi lian ja epäpuhtaudet varmasti mukaan lappuun. Ihon sävy tasoittuu ja kirkastuu liinojen säännöllisellä käytöllä. Jos ihosi tuntuu talven vuoksi samealta ja väsyneeltä, ovat nämä kuorintaliinat sinulle erinomainen lisä iltoihisi.  

 

MEIKKIPUSSIN VIIDEN TÄHDEN TUOTTEET: 

TÄHTITUOTE: Dr. Hauschka Foundation -meikkivoide

Useimman meistä meikkipussin kulmakivenä toimiva meikkivoide löytyy onneksi jo monelta merkiltä luonnollisena vaihtoehtona. Luonnonkosmetiikasta löytyvien meikkivoiteiden haasteena on monesti sävyvaihtoehtojen niukempi valikoima tai meikkivoiteen heikompi pysyvyys. Onneksi näihin kompastuskiviin on tartuttu viime aikoina yhä enemmän ja valikoimaa on jo runsaammin. 

Dr. Hauschkan Foundation -meikkivoide on yksi luonnonkosmetiikan parhaita meikkivoiteita. Sen koostumus on täydellisen kevyt, mutta peittävyys silti hyvä ja monelle sopiva. Lopputulos on samettisen mattainen, joten meikkivoide näyttää iholla todella luonnolliselta. Meikkivoide sopii kuivallekin ihotyypille, mutta vaatii alleen silloin hyvän voiteen. Pysyvyydeltään meikkivoide vetää helposti vertoja monelle synteettiselle kilpakumppanilleen. 


TÄHTITUOTE: Zuii Organic Flora Lip & Cheek Créme sävyssä Helene

Myös poskipuna on helppo päivittää luonnolliseksi halutessaan. Zuii Organicin voidemainen poskipuna antaa poskille ihanan hehkun. Sävy Helene on täydellinen pinkin ja persikan yhdistelmä, joka raikastaa todella monen eri ihonsävyn. Sävy sopii kaikille, mutta myös koostumus on erinomainen erilaisille ihotyypeille. Kuivalle iholle voidemainen poskipuna tuo heleyttä ja raikkautta. Iho näyttää pehmeämmältä ja pelkoa ihoa kuivattavista puutereista ei ole. Rasvoittuvammallekin iholle sopii tällainen vahamaisempi puna, joka ei liukastele paikoiltaan päivän aikana vaikka iho alkaisikin vähän kiillellä. Samaa tuotetta voi taputella myös huulille antamaan väriä. Sekä poskille, että huulille helpoin keino levittää tuotetta on sormin. 

 

TÄHTITUOTE: Estelle & Thild Long Lash Mascara -ripsiväri

Toinen luonnonkosmetiikan epäilty ja arkailtu tuote on ripsiväri. Kaukana ovat kuitenkin päivät, jolloin luonnonkosmetiikan ripsari olisi täysin varissut poskille. Monelta sarjalta löytyy jo paljon alkuperäisistä paranneltuja koostumuksia, mutta yksi tämän hetken vahvimmista luonnollisista ripsiväreistä on Estelle & Thildin Long Lash -maskara. Ripsiä pidentävä ja tuuhentava maskara on intensiivisen musta ja näyttävä. Väriä ja massaa saa kerrostettua ripsiin helposti, joten lopputuloksena on halutessaan todella näyttävät ripset. Ripsari pysyy hyvin eikä varise tai leviä. 


TÄHTITUOTE: Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick 

Varmasti neljäs meikkipussin merkittävin tuote on huulipuna, josta moni myös kaipaa luonnollisempaa versiota - ainakin silloin tällöin edes vaihtelun vuoksi. Zuiin valikoimissa on luonnonkosmetiikan parhaat ja kestävimmät huulipunat. Mattapunat pysyvät kohtuullisen hyvin ja rajauksen kanssa vetävät vertoja mille tahansa muille huulipunille. Ohuempien ja kosteuttavien punien vahvuudet eivät yleensä ole pysyvyydessä, mutta toisaalta silloin huulilleen saa hoitavia öljyjä. Zuiin Sheerlips huulipunissa yhdistyy väri ja kiilto. Huulet sekä näyttävät että tuntuvat pehmeiltä. Syvänpunainen Seduction -sävy on myös erinomainen vaihtehto sinulle, joka haluat kokeilla värejä, mutta et mattapunan intensiivisyydellä. Huulipunan koostumus on hieman vahamainen, joten se ei luistele ulos huulten rajoista herkästi. Taputtele punaa hylsystä huulille ja painele sävy paikoilleen sormin. Näin saat utuisemman lopputuloksen. Lopputulos saa olla pehmeä, tarkasti rajatut huulet ovat jo menneen talven trendejä.  


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

Dr. Hauschka Illuminating Fluid Hehkuvoide 01 30 ml–33200003


 


Tuotenosto:

Hiili ja mutanaamio saasteiden vaikutuksia vastaan–28864006


 


Tuotenosto:

BioMineral Long Lash maskara 12 ml–25354192


 


Tuotenosto:

Zuii Organic SheerLips Lipstick huulipuna 2 g–17483028


 


Tuotenosto:

Tata Harper Repairative Moisturizer Kosteusvoide 50ml–31884533


 


Tuotenosto:

Zuii Organic Cheek & Lip Crème voidemainen poski- ja huulipuna 3,5 g–25940100


 


Tuotenosto:

WHAMISA Kuorintalaput Organic Flowers 180g–29420048


 


Tuotenosto:

Melvita Eye Make-up Remover silmämeikinpoistoaine 100 ml–25272006


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä