Luonnonkosmetiikan parhaat löydöt

Sokoksen ja Emotionin kesäale alkaa 17.6. Myymälöissä on runsaasti etuja myös luonnonkosmetiikan tuotteista. Tule hakemaan parhaat päältä! 

Kasasimme yhteen luonnonkosmetiikan parhaat ale-tärpit! Löydä uusi suosikkisi tai aloita näistä tutustuminen luonnonkosmetiikan maailmaan. Puhtaista luonnon raaka-aineista valmistettu tuote tekee hyvää iholle ja on vastuullinen valinta.

Luonnonkosmetiikka valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti, eivätkä tuotteet saa sisältää esimerkiksi synteettisiä hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, maaöljyperäisiä raaka-aineita tai synteettisiä antioksidantteja. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä, ja muutamat sallitut eläinperäiset raaka-aineet (kuten mehiläisvaha) tuotetaan eläimiä kunnioittaen.

Ihoa kannattaa kohdella rakkaudella ja ruokkia sitä puhtailla, ravitsevilla ainesosilla. Luonnonkosmetiikasta iho saa muun muassa kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kukkaisvettä ja kasvigryseriiniä. 

Estelle & Thild – luonnollista luksusta

Estelle & Thild on yksi ruotsin suosituimmista ihonhoitomerkeistä. Tuotteet valmistetaan kestävistä luomuraaka-aineista ja on suunniteltu erityisesti modernille naiselle, joka kaipaa arkeen pientä ekstraa. Ja kukapa meistä ei kaipaisi! Testaa ainakin nämä ihanan tuoksuiset ihonhoitotuotteet:


Tuotenosto:

Estelle&Thild Sparkeling Citrus Bloom Body Lotion vartaloemulsio 200 ml–8197514

Estelle&Thild Sparkeling Citrus Bloom Body Scrub vartalokuorinta 200 ml–8197512

Estelle&Thild Sparkeling Citrus Bloom Hand Cream käsivoide 50 ml–22604003

Estelle&Thild Fresh Water Lily Hand Soap käsisaippua 250 ml–23340071


Madara, arvostettua luonnonkosmetiikkaa Sokokselta

Mádara – laaja valikoima tehotuotteita

Mádara on toinen erittäin arvostettu ja tunnettu luonnonkosmetiikan tekijä, jonka tuotteita kannattaa ehdottomasti kokeilla. Täysin luonnollinen ja ekologinen sarja on ainutlaatuisten ainesosien ansiosta todella tehokas ja valikoimasta löytyy kaikkea ihonhoidosta aurinkotuotteisiin ja hiustenhoitoon. Alkuun pääset esimerkiksi laadukkaalla kasvojenpuhdistussetillä ja luonnollisella yrttideodorantilla.

Tuotenosto:

Madara Yrttideodorantti 50 ml–1522017

Madara Puhdistusmaito 200 ml–1522021

Madara pehmentävä kasvovesi 200 ml–1522524


Organic shop, edullista luonnonkosmetiikkaa Sokokselta

Organic Shop
– edullista luonnonkosmetiikkaa 

Luonnonkosmetiikasta löytyy nykyään myös edullisempia vaihtoehtoja jokapäiväiseen arkikäyttöön. Yksi hyvän hinta-laatu-suhteen omaava merkki on Organic Shop, jonka täyteläiset tuotteet paitsi hoitavat ihoa ja hiuksia myös tuoksuvat taivaalliselta!

Ravitse kärsineitä ja vahingoittuneita hiuksia Organic Argan & Amla -sarjan shampoolla ja hoitoaineella. Orgaaninen marokkolainen Argan-öljy on täynnä antioksidantteja, välttämättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia, jotka tekevät hiuksista eloisat ja antaa niille vahvuutta ja kiiltoa. Säännöllisesti käytettynä shampoo korjaa esimerkiksi lämpökäsittelyssä vaurioituneita hiuksia ja tekee niistä jälleen hyväkuntoiset. Viimeistele hemmottelu tehokkaalla hiusnaamiolla.


Tuotenosto:

Organic Shop Argan & Amla shampoo 280 ml–31503004

Organic Shop Argan & Amla hoitoaine 280 ml–31503008

Organic Shop Argan & Amla hiusnaamio 250 ml–31503009


Centifolia, luonnonkosmetiikan klassikko Sokokselta

Centifolia – kasvien voimaa

Centifolia on luonnonkosmetiikan klassikko, joka kehittää jatkuvasti uusia tuotteita. Sarja luottaa kasvien voimaan ja aktiivisiin ainesosiin. Kesän must-have-tuote on ehdottomasti Aloe Vera -geeli, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa niin auringonoton, ihokarvojen poiston kuin hyönteisten puremien jälkeen.

Lisäksi kannattaa pistää testiin Centifolian erilaiset öljytuotteet. Esimerkiksi viittä luonnon öljyä sisältävä ylellinen Golden nectar -kauneusöljy ravitsee, korjaa ja hoitaa ihoa ympäri vuoden. Se imeytyy ihoon hetkessä ja tekee ihosta satiinisen pehmeän. Hemmotteluhetken kruunaa öljyn miellyttävä tuoksu!


Tuotenosto:

Centifolia Organic Aloe vera gel Aloe vera -geeli 200 ml–36361001

CENTIFOLIA Golden nectar kuivaöljy 105 ml–25354103


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä