Luonnollisen meikkaajan tärkeimmät tuotteet

Max Factor on yli 100-vuotias brändi, joka on perustamisestaan asti toiminut kauneusmaailman eturintamassa luoden uusia, vallankumouksellisia meikkituotteita ja -tekniikoita. Elokuvateollisuudesta ja Hollywood -tähtien tarpeista alkunsa saanut brändi on aina palvellut myös tavallista naista, joka ansaitsee arkeensa hieman glamouria. What is your Factor?

Luonnollisuus on meikissä nyt in. Kun iho on hyvässä kunnossa, se ei tarvitse päivittäisessä käytössä kuin muutaman laadukkaan meikkituotteen. Jos et hanki mitään muuta, niin tämä Max Factorin nelikko riittää luomaan nopean nudemeikin arkiaamuna tai reissussa. 
Facefinity All Day Flawless 3 in 1 -meikkivoide

Maksimoi tehokkuus ja hoida monta meikkausvaihetta yhdellä tuotteella. Max Factorin meikkivoide yhdistää kolme ammattimaisen meikin työkalua yhteen pulloon: kestävän pohjustusvoiteen, suojakertoimen sisältävän meikkivoiteen ja korjaavan peitevoiteen. Lopputulos on siis täydellisen peittävä ja mattapintainen aamusta iltaan. 


Miracle Veil -irtopuuteri

Varmista täydellisen meikkipohjan pysyvyys irtopuuterin avulla. Hienojakoinen puuteri tekee ammattimaisen lopputuloksen. 

 

Tuotenosto:

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Foundation meikkivoide 30 ml–1735556

Max Factor Miracle Veil Translucent irtopuuteri 11 g–36071505


Masterpiece- ja Masterpiece Max -maskara

Vaikka silmämeikkiä ei muuten olisi, ripsivärillä saat aikaan näyttävän eron. Kerros ripsiväriä avaa katseen ja kehystää silmät kauniisti. Max Factorin Masterpiece-ripsiväri ei paakkuunnu eikä tahraa, vaan peittää ripset tasaisesti juuresta latvaan ja kulmasta kulmaan ainutlaatuisen iFx-harjan avulla. Tuote sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjälle. Hieman enemmän tuuheutta saat aikaan Masterpiece Max -maskaralla, joka antaa tasaisen tuuheuden ilman paakkuja.


Colour Elixir -huulipuna

Viimeistele nudelook kevyellä kerroksella huulipunaa. Ja mikä parasta, tämä huulipuna tekee huulista pehmeämmät ja sileämmät huulet mitä enemmän sitä käytät! Yli 60 % Colour Elixirin koostumuksesta keskittyy huulten hyvinvointiin ja hoitoon, eli voit huoletta ottaa sen mukaan päivittäiseen käyttöön ilman huolta kuivuneista huulista. Valitse väriksi hillitty nude tai luo trendikäs meikki yhdistämällä muutoin minimalistiseen meikkipohjaan dramaattinen tummempi sävy.  

 

Tuotenosto:

Max Factor Masterpiece maskara–149337

Max Factor Masterpiece Max maskara 7,2 ml–149370

Max Factor Colour Elixir Lipstick huulipuna–815013


Osta Max Factor -meikkejä >>

Osallistu kilpailuun ja voita tuotepalkinto >>


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä