Nopea, raikas ja luonnollisen hehkuva kesämeikki Lumene-tuotteilla

Näillä Lumenen tuotteilla taiot hetkessä luonnollisen ja raikkaan meikin, joka kestää aamusta iltaan ja saat kasvoillesi ihanaa kesän hehkua. Ota vinkit talteen!

1) Kosteuta Heleyttävällä Päivävoiteella SK15

Kesällä tärkein ominaisuus päivävoiteen valinnassa on suojakerroin. Ihminen altistuu auringon haitalliselle säteilylle myös tahtomattaan ja siksi ihoa on tärkeä suojata auringolta erityisesti kesällä. Kevyt ja raikas Valo Heleyttävä Päivävoide SK 15 kosteuttaa, heleyttää ja suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta. Levitä Päivävoidetta kasvoille aamulla ihon puhdistuksen jälkeen.

2) Suojaa ihoa auringolta ja tasoita ihon sävyä Heleyttävällä BB-voiteella

Kesällä iho ei tarvitse paksua meikkikerrosta, vaan sen on hyvä antaa hengittää. Vaihda siis meikkivoiteesi kevyempään suojakertoimelliseen CC- tai BB-voiteeseen, joka tasoittaa ihon sävyä, mutta antaa silti kauniin kesäihon kuultaa läpi. Esimerkiksi Valo Heleyttävä BB-voide SK 20 on loistava valinta kesäkäyttöön: sen kevyt ja hoitava koostumus luo kasvoille luonnollisen ja terveen hehkun kuitenkin samalla peittäen ihon virheitä ja tasoittaen ihon sävyä. BB-voide sisältää aurinkosuojakertoimen 20, jolloin se suojaa ihoasi auringon haittavaikutuksilta. Levitä BB-voide kasvoillesi sormin saadaksesi parhaan tuloksen.

Tuotenosto:

Lumene VALO Heleyttävä Päivävoide SK 15 50ml–17992032

Lumene VALO Heleyttävä BB-voide SK 20 Medium/Dark 30ml–29537113

 

3) Sipaise kasvoille auringon hehkua Natural Glow Aurinkopuuterilla

Kesällä iho ei tarvitse puuterikerrosta – päivettynyt kesäiho näyttää paremmalta luonnollisen heleänä. Sipaise sen sijaan kasvoille auringon hehkua Natural Glow Aurinkopuuterilla. Aurinkopuuteri korostaa päivettynyttä ihoa ja saa sen näyttämään hyvinvoivalta ja hehkuvalta. Sipaise aurinkopuuteria Lumenen puuterisiveltimellä niihin kohtiin, joihin aurinko luonnollisestikin osuu: poskipäille, ohimoille, nenän varteen ja leukaan. Natural Glow -aurinkopuuterista löytyy kaksi eri sävyä, joista voit valita suosikkisi: mattapintainen Kesän Hehkua ja tummempi, hieman hehkua tuova Auringon Kultaa päivettyneemmälle iholle ja iltakäyttöön.

4) Kauniit ja luonnolliset ripset vedenkestävällä Full-on Curl Mascaralla

Kesällä silmämeikkiin riittää pelkkä ripsiväri. Valitse vedenkestävä vaihtoehto, joka kestää niin yllättävät kesäsateet, hellepäivien hikoilun kuin uimisenkin. Full-on Curl Mascara Waterproof luo ripsiisi pituutta ja pitää ne kauniin kaarevina koko päivän. Levitä maskara tekemällä pientä siksak-liikettä tyvestä kärkeen.

5) Sipaise huuliin kaunista kiiltoa ja sävyä Luminous Shine Kosteuttavalla & täyteläistävällä huulikiillolla

Luminous Shine Kosteuttava & täyteläistävä huulikiilto viimeistelee kesäisen ja raikkaan lookin, ja voit lisätä sitä tarpeen mukaan päivän mittaan. Valitse suosikkisi kahdeksan sävyn joukosta – helmiäisillä tai ilman!

Tuotenosto:

Lumene Natural Glow Aurinkopuuteri 2 Auringon kultaa 10g–37898030

Lumene Natural Glow Aurinkopuuteri 1 Kesän hehkua 10g–37898031

Lumene Nordic Chic Full-on Curl Mascara Waterproof vedenkestävä ripsiväri 7ml–26044503

Lumene Luminous Shine Kosteuttava ja täyteläistävä huulikiilto 4 5ml–35247016

 

VINKKI HELLEPÄIVIIN: Virkistä kasvojasi päivän mittaan raikastavalla Valo-kasvosuihkeella!

Tuotevinkki iltameikkiin: Valo Heleyttävä Pikakaunistaja

Kun haluat päivittää kasvoillesi heleän ja raikkaan iltalookin, valitse Valo Päivävoiteen tilalle Heleyttävä Pikakaunistaja, joka virkistää väsyneen ihosi juhlakuntoon pitkän päivän jälkeen ja korostaa päivettyneen kesäihon luonnollista hehkua. Voit käyttää Pikakaunistajaa kosteusvoiteen tavoin tai pikahoitona: levitä paksumpi kerros puhtaalle iholle, anna vaikuttaa 10 minuutin ajan ja pyyhi ylimääräiset pois ennen meikin levittämistä. Pikakaunistaja toimii loistavasti meikinpohjustajana, mutta sitä voi myös lisätä meikin päälle tuomaan lisähehkua. Lämmitä hyvin pieni määrä tuotetta kämmenissäsi ja taputtele kasvojen korkeimpiin kohtiin.

Tuotenosto:

Lumene VALO Heleyttävä pikakaunistaja 50ml–35809523

 

 

Osta Lumene-tuotteita >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä