Kiinnitä huomio siihen, mitä tuotteita levität meikin pohjalle.


Ihonhoito on tärkeää! 

Omalle iholle sopiva ihonhoito takaa raikkaan, kauniin ja pysyvän meikkipohjan. Meikki kärsii sekä liian kuivasta, että liian rasvaisesta pohjustuksesta. Riittävän kosteuttavat tuotteet ovat tärkeässä asemassa meikin säilymisessä kauniina. Jos ihonhoito ei takaa iholle kosteutta koko päiväksi, meikkivoide voi muuttua laikukkaaksi ja kuivan halkeilevaksi päivän aikana. Liian rasvainen pohjustus sen sijaan saa meikkipohjan luistamaan paikoiltaan. Monelle sopiva ihonhoitorutiini meikin alle sisältää hoitoveden, seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmän.  


Pohjustaja pidentää meikkipohjan kestoa.

Primeri on myös erinomainen keino pidentää meikkipohjan kestoa. Pohjustustuotteeltaan kannattaa vaatia hoitavuutta, suojaa ja meikin kestoa pidentäviä ominaisuuksia. Jokapäiväisessä käytössä silikoniset ja ihon pintaa reippaasti tasoittavat tuotteet eivät ole ihanteellisia. Sensain Glowing Base soveltuu kaikille ihotyypeille meikin alle. Voide kosteuttaa ja hoitaa ihoa, sekä suojaa sitä auringolta suojakertoimella 10. Kultaisena hehkuva voide antaa kasvoille kauniin kuulaan hehkun, joka kuitenkaan ole liian rasvainen tai glitterinen. Voide soveltuu siis hyvin myös aikuiselle iholle!

 

Meikkivoiteet erilaisiin makuihin:


Ohut ja luonnollinen: 

Ohuen ja luonnollisen meikkipohjan ystävän luottopurkki on Lumenen Fresh Skin Tint. Sävyttävä voide tekee ihosta tasaisen ja kuulaan, peittämättä ihoa liikaa. Voiteesta on saatavilla kolmea eri sävyä; light, medium ja dark, jotka sulautuvat moneen ihonsävyyn saumattomasti. Parhaiten voide levittyy kasvoille sormin. 

Sävyvoiteen alle voi levittää normaaliin tapaan seerumin ja kosteusvoiteen, mutta kesää kohti mentäessä voiteen alla ei välttämättä tarvita erillista kosteusvoidetta. Skin Tint sisältää pohjoista lähdevettä ja levää, jotka kosteuttavat ihoa, joten se on meikki- ja ihonhoitotuote samassa.  


Kuulas ja viimeistelty: 

Huoliteltua viimeistelyä, mutta samalla luonnollista hehkua rakastavalle Shiseidon Synchro Skin Glow on hyvä meikkivoide. Kyseessä ei ole paksu voide, vaan ohuehko koostumus takaa keskiverto peittävyyden kasvoille. Sävyjä on valikoimassa hyvin, joten oma suosikki löytyy varmasti. 

Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja normaalille iholle. Voide luo kasvoille raikkaan kuulaan lopputuloksen ja sopivan hehkun, joka erityisesi kuivasta ihosta usein puuttuu. 


Mattainen ja virheetön: 

Ohuen koostumuksen, mutta täydellisen peittävyyden haluavalle NYXin uusi Can't Stop Won't Stop fullcoverage foundation on paras valinta. Kevyt koostumus levittyy kasvoille peittäen punoituksen, epäpuhtaudet ja muut häivyttämistä vaativat kohdat. Meikkivoide löytyy markkinoilta 45:ssä eri sävyssä, joten jokainen löytää joukosta varmasti itselleen sopivan. 

Peittävä meikkivoide levittyy kasvoille sormin, siveltimellä tai vaikka Beautyblenderillä. Sormin voide levittyy kevyesti, siveltimellä saa vielä enemmän peittävyyttä ja meikkisienellä voidetta voi kerrostaa kaikista peittävimmin. Tämä vinkki pätee myös muihin meikkivoiteisiin.

 

Peitevoiteella lisää peittävyyttä paikoitellen.

Hyvän meikkivoiteen lisäksi luottopeitevoiteesta on hyötyä kaikille arjessa. Et kuitenkaan tarvitse erillistä voidetta silmien alle ja näppylöiden peittoon – hyvä peitevoide peittää kasvoilta kaiken epätoivotun. L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer -peitevoide taikoo näkyvistä niin tummat silmänaluset kuin punoittavat näpytkin. 

Valitse peitevoide mahdollisimman lähelle meikkivoiteesi sävyä. L'Oréal Parisin uudessa peitevoiteessa on tarjolla sävyjä 24, joten sovittamisen omaan meikkivoiteeseen ei pitäisi olla ongelma. Taputtele peitevoidetta kasvoille applikaattorin avulla ja häivytä paikoilleen sormin tai siveltimellä. 


Puuteria viimeistelyyn. 

Kaikki ihotyypit eivät välttämättä puuteria kaipaa lainkaan meikkivoiteen päälle. Esimerkiksi kuivalla iholla meikkipohja usein pysyy hyvin paikoillaan ilmankin puuteria. Normaalilla, t-alueelta rasvoittuvalla tai rasvaisella iholla puuteri kuitenkin varmistaa pysyvyyden. Lumenen Luminous Pressed Powder on ihoa heleyttävä puuteri. Se poistaa iholta kiillon, mutta taittaa kauniisti valoa, joten iholta ei puuteroidessa häviä hehkuva lopputulos. Universal glow -sävy ei muuta meikkipohjan sävyä.  


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

Sensai Glowing Base SPF 10 valoa heijastava meikinpohjustusvoide 30 ml–25049520Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide 30ml–32174529


 


Tuotenosto:

NYX Professional Makeup Cant Stop Won't Stop Full Coverage Foundation meikkivoide 30ml–35523005
Tuotenosto:

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing meikkivoide 30 ml–21695551


 


Tuotenosto:

Lumene Luminous Valoa heijastava viimeistelypuuteri 0 Universal Glow 10g–35247034Tuotenosto:

LOréal Paris Infaillible More Than Concealer peitevoide–34828747


 


Tuotenosto:

Sensai Liquid Foundation Brush meikkivoidesivellin–25049523


 


Tuotenosto:

beautyblender Original paketti–19607002


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä