Vinkit herkulliseen kesämeikkiin MAC-meikkituotteiden avulla

Luo kesän herkullisin meikki MAC-meikkituotteiden avulla

MAC Cosmetics on vuonna 1984 perustettu brändi, joka on noussut maailmanlaajuiseen suosioon ammattilaistasoisten meikkituotteidensa ansiosta. MACin valikoimista löydät muun muassa kestäviä pohjustustuotteita, suosittuja meikkivoiteita sekä upean sävyisiä huulipunia ja luomivärejä. Vaikka kesää kohden meikki yleensä keveneekin, kesälläkin tulee vastaan tilanteita, joissa meikkiin haluaa panostaa. Näillä vinkeillä ja MAC-tuotteilla luot kesän herkullisimman meikin.


Herkullinen kesämeikki vaihe vaiheelta

Vaihe 1:  Kevyt ja kuultava meikkipohja

Aloita meikkipohjasta. Pohjusta iho ensin pohjustusvoiteella, ja levitä iholle sen jälkeen meikkivoide. Uudistetussa MAC Studio Radiance Face And Body Radiant Sheer Foundation -meikkivoiteessa on ihanan kevyt ja ohut vedenkestävä koostumus, joka tuntuu raikkaalta ja miellyttävältä kasvoilla, koko päivän. Valoa heijastava, luonnollisen säteilevä lopputulos ei peitä liikaa, vaan tuo ihosi parhaat puolet esiin. Huomioithan, että tuote ei sisällä aurinkosuojaa, eli lisää meikkivoiteen alle myös suojakerroin, ettei kesäriennoissa käy hassusti!

Tuotenosto:

MAC Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation meikkivoide 50 ml–49719001


Vaihe 2: Siirrä katse silmiin

Kesällä meikkipohja saa olla kevyt, joten katseen voi nostaa meikkivoiteen jälkeen silmiin ja huuliin. Rajaa silmät MAC Kajal Liner -silmänrajauskynällä, jolla saat yhdellä vedolla dramaattisen mustan värin, mutta kuitenkin hennon, helmiäismäisen lopputuloksen. Koostumuksen edistynyt Color Magnet -teknologia saa rajauksen sulamaan välittömästi iholle ja häivyttymään saumattomasti. Helposti tarttuva pigmentti pysyy tasaisena ja joustavana, samalla kun se liukuu täydelliseen tarkkuuteen. Vedenkestävä koostumus on kesähelteillä tärkeä ominaisuus!

MAC-luomivärit ovat saaneet ansaitusti kulttimaineen, sillä ne ovat erittäin pigmenttisiä ja sävyjä löytyy lähemmäs toista sataa. Värit levittyvät tasaisesti, niitä on helppo häivyttää ja koostumusta voi käyttää kuivana tai kosteana. Valitse kesämenoihin kiiltävä All that glitters -sävy, joka saa silmäsi loistamaan kilpaa auringon kanssa.

Pro tip: oletko kyllästynyt valmiisiin luomiväripaletteihin, joissa aina muutama sävy jää käyttämättä? MAC-luomiväreistä voit koostaa myös oman persoonallisen Pro-palettisi, johon voit valita pelkästään lempisävyjäsi! Helppo kuljettaa mukana, etkä maksa turhaan sävyistä, joita et käytä.

 

Tuotenosto:

MAC Small Eyeshadow luomiväri 1,5g–49679002

MAC Eye Kohl Eye Liner silmänrajaus 1,45 g–49719033


Osta MAC Cosmetics -tuotteita verkkokaupasta sokos.fi


Vaihe 3: Räväytä huulimeikillä

Kesällä sävyillä voi leikitellä huolettomammin kuin talvella, joten räväytä näyttävällä huulimeikillä. Valitse joko uusi nestemäinen huuliväri tai klassinen huulipuna. Love Me Liquid Lipcolour -huuliväri on nestemäinen, mutta jättää silti satiinipintaisen lopputuloksen. Koostumus ei kuivata huulia, vaan pikemminkin hoitaa niitä arganöljyn, sheavoin ja karnaubavahan ansiosta. Väri on peittävä, mutta tuntuu ihanan voidemaiselta. Uudenlainen, nuolenkärjen muotoinen applikaattori liukuu täydellisesti huulten muotojen mukaan ja takaa tarkan reunan.

Love Me Lipstick -huulipunan runsaspigmenttinen koostumus  antaa huulille voimakkaan värin ja satiinisen lopputuloksen. Huulivärin tapaan myös tämä huulipuna sisältää arganöljyä, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia tehden niistä pehmeät ja sileät.

Sekä huuliväristä että -punasta on saatavilla nyt uusia upeita oranssin sävyjä, jotka sopivat täydellisesti herkulliseen hellemeikkiin.

Tuotenosto:

MAC Love Me Lipstick huulipuna 3g–37866540

MAC Love Me Liquid Lipcolour huuliväri 3,1ml–50578506


Osta MAC Cosmetics -meikkejä >

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.