Lumenen huippuetuja lauantaina

Tule tutustumaan Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoiteeseen ja Nestemäiseen meikinpohjustajaan SK 30 Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan! Tuotteet ovat lauantaina 7.9. Lumene-päivän huippuetuina, kuten myös HEHKU-ihonhoitolinjan tuotteet. Kutsu kauneuteen viikon huippuetuina on erä suosittuja Lumene-puhdistustuotteita 6,–/kpl sekä VALO-ihonhoitolinjan tuotteet –25 %. Tervetuloa shoppailemaan! Lauantaita odotellessa lue alta Invisible Illumination Instant Glow -meikkivinkit.

 

3 x meikkivinkit Lumene Instant Glow Sävyvoiteen avulla

Sävyvoide, joka kosteuttaa, tasoittaa ja heleyttää – Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide on kaikkea tätä. Muiden Invisible Illumination -sarjan tuotteiden tavoin myös Instant Glow Sävyvoiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin parhaat ominaisuudet. Sävyvoiteen kosteuttava vaikutus ylläpitää ihon täyteläisyyttä ja nuorekkuutta, sillä koostumuksen sisältämä pohjoinen leväuute ja hyaluronihappo säilyttävät yhdessä ihon optimaalisen kosteustasapainon ja estävät kosteuden haihtumisen iholta. 

Sävyvoide sopii kaikille ihotyypeille ja käytettäväksi ympäri vuoden, mutta se on loistava tuote etenkin kuivaihoisille talven aikana sen kosteuttaessa ihoa tehokkaasti koko päivän ajan. Kokosimme kolme vinkkiä Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoiteen käyttöön sekä kuulaan ja heleän kasvomeikin luomiseen niin arkeen kuin juhlaan. Lue vinkit ja taio itsellesi upea iho tämän täysin uudenlaisen sävyvoiteen avulla.

Tuotenosto:

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide SK20 Ultra Light 30ml–38684510

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat 15ml–17993015

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide 30ml–32174529

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi 30ml–17993019 

1. Hehkuva & kaunis iho arjen kiireisiin aamuihin

Tämä pikameikkivinkki toimii loistavasti esimerkiksi kiireisenä aamuna, kun haluat luoda itsellesi hetkessä luonnollisen, heleän ja kuulaan ilmeen – vain neljällä eri tuotteella. Levitä Instant Glow Sävyvoide kasvoillesi käsin tai meikkivoidesiveltimellä. Sävyvoiteen jälkeen ota käyttöösi Invisible Illumination -sarjan Poskipuna- ja Valopisarat. Sipaise poskillesi hieman punaa tuomaan kasvoillesi lämpöä ja luo heleyttä taputtelemalla valopisaroiden hohdetta poskipäille ja kulmaluille. Piilota vielä tummat silmänaluset Invisible Illumination Heleyttävän Peitevoiteen avulla ja näin sinulla on upea ”no makeup makeup” -look.


 

2. Sopiva meikkipohjan sävy läpi vuoden

Ihonsävy usein vaihtelee vuodenaikojen mukaan: kesän tai etelänmatkan jälkeen iho saattaa olla

päivettyneempi kuin keskellä talvea, kun aurinkoa ei ole näkynyt hetkeen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisi pakko ostaa uusi meikkivoide. Saat helposti kustomoitua sävyvoiteen sävyä Invisible Illumination Hehku- tai Valopisaroiden avulla. Jos sävyvoide näyttää liian vaalealta, saat ihanan päivettyneen ja heleän lookin sekoittamalla hehkupisaroita Instant Glow Sävyvoiteen joukkoon. Jos taas sävyvoide tuntuu liian tummalta, voit vaalentaa sitä sekoittamalla pari tippaa valopisaroita sävyvoiteen sekaan.


3. Pitkäkestoinen & hehkuva pohja iltameikkiin

Upean ja kestävän meikkipohjan iltaan ja juhlaan luot Invisible Illumination Instant Glow Nestemäisen Meikinpohjustajan, Instant Glow Sävyvoiteen, CC Color Correcting Meikkivoiteen ja Invisible Illumination Valopisaroiden avulla.

Aloita pohjustamalla kasvot meikinpohjustajan avulla – se varmistaa meikin pysyvyyden pitkän illan ajan ja antaa hehkua iholle. Usein iltameikkiin kaipaa hieman peittävämpää meikkipohjaa, jolloin voit sekoittaa peittävämpää meikkivoidetta sävyvoiteen sekaan; esimerkiksi CC Color Correcting Meikkivoide ja Instant Glow Sävyvoide toimivat loistavasti yhdessä.

Sekoita voiteet yhteen kämmenelläsi ja levitä meikkivoidesiveltimen avulla kasvoillesi. Tämän jälkeen luo kasvoillesi hehkua taputtelemalla kostealla meikkisienellä tai sormin valopisaroita kasvojesi korkeimpiin kohtiin – poskipäille, otsalle, kulmaluille, nenänvarteen sekä amorinkaareen. Näin saat itsellesi tasaisen ja pitkäkestoisen, mutta heleän ja luonnollisen pohjan, joka sopii loistavasti iltameikkiin.

Arvostele Lumene-lempituotteesi sokos.fi:llä ja osallistu Kutsu kauneuteen arvontaan. Voit voittaa palkinnon, joka sisältää huippumerkkien kosmetiikkatuotteita ja meikkauksen. Arvo n. 500,–

Osallistu arvontaan >


 

Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Meikinpohjustaja SK30 30ml–29537026

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat 15ml–23428515

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat 15ml–17993017

Lumene Invisible Illumination peitevoide 10ml–29537114

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Meikinpohjustaja SK30 30ml–29537026

Lumene VALO Kirkastava Puhdistusbalsami 125ml–29537027

Lumene VALO Heleyttävä & Korjaava Silmänympärysvoide 15ml–17992034

Lumene HELLÄ Kosteuttava Puhdistusvoide 150ml–22812511

Lumene KIRKAS Heleyttävä Kasvovesi 200ml–22812515

Lumene WATERPROOF Vedenkestävän Silmä- ja Huulimeikin Poistoaine 100ml–22812521

Lumene HEHKU Heleyden palauttava & syväkorjaava päivävoide SK20 50ml–21836653Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä