Lumene Invisible Illumination – vinkit säkenöivään ihoon

Usein talvella iho menettää luontaisen hehkunsa auringon puutteen ja kuivan ilman takia. Lumenen Invisible Illumination -kasvomeikkisarjan tuotteilla loihdit ihastuttavan meikin, joka saa ihosi säkenöimään. Katso alta kauneudenhoitorutiini, joka saa ihosi näyttämään hyvinvoivalta ja kauniilta. 

 

Lumene Invisible Illumination -tuotteet ja vinkit säkenöivään ihoon

 

Invisible Illumination -tuotelinjan kevyet, puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävät koostumukset ovat täydellinen yhdistelmä meikkiä ja ihonhoitoa. Tuotteet sisältävät hoitavia pohjoisia ainesosia, jotka auttavat heleyttämään, kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa saaden ihosi näyttämään hyvinvoivalta ja hehkuvalta. Tuotteet sopivatkin erinomaisesti kosteutta janoavalle talvi-iholle!

1) Aloita puhdistamalla. Hoitotuotteet imeytyvät paremmin huolellisesti puhdistettuun ihoon ja myös meikkituotteet levittyvät paremmin tasaisen puhtaalle iholle. Puhdista iho ihotyypillesi sopivalla Lumenen puhdistustuotteella.

2) Kosteuta iho. Rakenna itsellesi säännöllinen ihonhoitorutiini tuotteista, jotka sopivat juuri sinun ihollesi. Tutustu Lumenen eri ihotyypeille sopiviin kosteuttaviin kasvojenhoitotuotteisiin tästä. 

3) Luo täydellinen meikkipohja. Jotta meikki levittyy tasaisesti ja kestää koko päivän, kannattaa meikkirutiini aloittaa meikinpohjustajalla. Invisible Illumination Nestemäinen meikinpohjustaja SK 30 levittyy helposti ja luo kestävän ja heleän meikkipohjan ja auttaa näin meikkiä pysymään kauniina pidempään. Tämän tuotteen suojakerroin on 30, joten se suojaa samalla ihoasi auringolta myös talvella.  

4) Heleytä ja tasoita ihon sävyä. Jatka annostelemalla muutama pisara Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumia kämmenellesi. Levitä höyhenenkevyttä, kosteuttavaa seerumia tasaisesti kasvoillesi pyörivin liikkein sormin, siveltimellä tai meikkisienellä. Valitse sävysi kolmesta sävyvaihtoehdosta tai säädä sävyn tummuutta lisäämällä joukkoon pisara Invisible Illumination Hehkupisaroita.

5) Lisää säteilevä hehku poskipäille. Levitä pisara Invisible Illumination Poskipunapisaroita poskipäihin ja häivytä sormenpäillä. Nestemäinen poskipuna levittyy kauniisti ja antaa kasvoillesi terveen näköisen hehkun. 

6) Korosta valopisaroilla ja varjosta hehkupisaroilla. Viimeistele meikki lisäämällä muutama pisara hienovaraisesti hohtavia Invisible Illumination Valopisaroita. Saat kasvoillesi välitöntä heleyttä, kun taputtelet valopisaroita hellävaraisesti sormenpäillä poskipäille, kulmaluulle sekä nenänvarteen.   Invisible Illumination Hehkupisarat ovat kuin aurinkopuuteri nestemäisessä muodossa. Levitä Hehkupisaroita pyörivin liikkein poskiluulle kohti kasvojen keskiosaa.


Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Nestemäinen Meikinpohjustaja SK30 30ml–42640001

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide 30ml–42701501

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat 15ml–43203007

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat - Rosy Dawn 15ml–41837508


Osta Lumene-tuotteita > 

Lue myös: lumoavan kaunis iho Pikakaunistajalla >

Ohjeet
Ota yhteyttä