Lumene-asiantuntijan vinkit meikkivoiteen valintaan

Oikeanlaisen meikkivoiteen löytäminen voi olla hankalaa. Lue alta Lumene-asiantuntijan vinkit meikkivoiteen valintaan ja tutustu samalla uudistettuihin Lumenen meikkivoiteisiin.

  


Tuotenosto:

Lumene Blur Pitkäkestoinen meikkivoide SK15 00 Kuulaus 30ml–38684535

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide SK20 Ultra Light 30ml–38684510

Lumene Matte Oil-control Mattameikkivoide 00 Kuulaus 30ml–38684513

Lumene Natural Glow Heleyttävä meikkivoide SK20 Ultra Light 30ml–38684509


1. Oikean sävyn valinta

Kun valitset oikeaa sävyä meikkivoiteesta, kokeile sitä aina kasvoille! Leukaluu on paras kohta kokeiluun, sillä näin näet, kuinka hyvin sävy istuu kasvojesi ja kaulasi ihoon. Pyydä myös aina toinen mielipide sävyä valitessa – kysy apua myyjältä tai ota kaveri mukaan ostoksille!

 

2. Valitse meikkivoide ihotyypin ja tarpeen mukaan

Meikkivoide, joka sopi sinulle 15 vuotta sitten, ei todennäköisesti enää tänä päivänä ole paras vaihtoehto.

Iän myötä iho muuttuu - nuorena ollut rasvoittuva iho voi iän myötä muuttua kuivemmaksi ja myös peittävyyden tarve saattaa muuttua. Myös arkiseen päivämeikkiin ja juhlameikkiin on hyvä olla olemassa erilliset meikkivoiteet.

 

3. Kaksi sävyä eri vuodenaikoihin

Koska elämme neljän vuodenajan maassa, jokaisella olisi hyvä olla kaksi sävyä meikkivoiteesta. Usein talvella ihon sävy on vaaleampi, kesällä päivettyneempi ja keväällä ja syksyllä siltä väliltä. Kahdella sävyllä saat sekoitettua aina parhaimman sävyn ihosi sen hetkiseen sävyyn istuvaksi.

 

4. Enemmän on parempi?                    

Ei aina! Uudenlaiset koostumukset tuovat luonnollisen peittävyyden vähäisemmälläkin määrällä. Yksittäisille peittävyyttä kaipaaville alueille, kuten tummille silmänalusille ja epäpuhtauksille suosittelemme peiteväriä. Tällöin kokonaisuus pysyy raikkaampana.

 

lumene meikkivoiteet

 

Valitse oma suosikkisi uudistuneista Lumenen meikkivoiteesta oman tarpeesi ja ihotyyppisi mukaan:

 

1. Tarvitsen peittävyyttä

Jos haluat peittävyyttä, valitse Matte Oil-Control Mattameikkivoide tai Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide SK 15. Tasapainottavaa pohjoista mesiangervoa sisältävä Matte Oil-Control Mattameikkivoide pitää nimensä mukaisesti ihon kiillottomana ja raikkaana koko päivän ja se sopiikin parhaiten rasvoittuvalle ja sekaiholle. 

Jos et halua täysin mattaa lopputulosta, valitse kaikille ihotyypeille sopiva, hajusteeton Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide SK 15. Se luo puolimatan, virheettömän ja tasaisen lopputuloksen sekä sisältää ihoa hoitavaa pohjoista kanervaa.

2. Haluan häivyttää punaisuutta

Punaisuuden häivyttämiseen paras vaihtoehto on CC Color Correcting Meikkivoide SK 20. Sen sisältämä pohjoinen puolukka auttaa tasoittamaan ihon sävyä luoden luonnollisen, mutta täydellisen tasaisen lopputuloksen. Ihoa kosteuttava CC Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille.

3. Ihoni kiiltää

Jos ihosi on hyvin rasvoittuva, valitse Matte Oil-Control Mattameikkivoide ja sipaise ennen meikkivoidetta kasvoille Mattapohjustusvoidetta, joka vähentää ihon kiiltoa, jättää ihon täydellisen sileäksi ja auttaa meikkiä kestämään koko päivän. 

4. Tahdon mahdollisimman luonnollisen ja heleän lopputuloksen

Natural Glow Heleyttävä Meikkivoide SK 20 saa ihoa kirkastavan ja kosteuttavan voimansa pohjoisesta lakasta ja luonnonmukaisesta koivunmahlasta. Se luo iholle kuultavan kauniin lopputuloksen, joten jos etsit luonnollista ja hehkuvaa lopputulosta, valitse Natural Glow Heleyttävä Meikkivoide SK 20.

 

Tuotenosto:

Lumene Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide 30 ml–18848509

Lumene Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide 30 ml–18848509

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide 30 ml–18848503

Lumene Nordic Nude Natural Glow Nestemäinen Meikkivoide 30ml–25098512


Osta Lumene-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä