Lumenen seerumit

LUMENEN SEERUMEISTA LÖYDÄT JUURI SINUN IHOLLESI SOPIVAN

Kaipaako ihosi hehkua, kosteutusta, kiinteytystä, tasapainoa vai silotusta? Onko ihosi kuiva, samea, rasvoittuva vai elinvoimansa menettänyt? Lumenen laajasta seerumivalikoimasta löydät juuri sinun ihollesi täydellisen vaihtoehdon! Ihon tarpeet muuttuvat myös iän, vuodenajan ja vuorokaudenajan mukaan, joten seerumeita kannattaa olla kaapissa muutama erilainen.

Seerumeiden tarkoitus on tehostaa ihonhoitorutiinia ja ne levitetään puhtaalle iholle silmänympärysvoiteen jälkeen, ennen kosteusvoidetta. Kaikkia Lumenen seerumeita voit käyttää sekä aamulla että illalla.

Tutustu näihin ihastuttaviin tehotuotteisiin, valitse ihosi tarpeisiin sopiva ja tilaa Lumene-seerumi verkkokaupasta kotiovellesi.

Kaipaatko apua seerumin valinnassa? Tule käymään lähimmässä Sokos Lumene-pisteessä, jossa ammattitaitoiset konsulentit auttavat oikean seerumin valinnassa.

 

VALO Kirkastava & silottava hyalyronitiiviste

Hyalyronitiiviste antaa heleyttä kaipaavalle iholle maksimaalista kosteutus- ja kirkastustehoa tiivistettynä. Hyaluronihappoa sisältävä seerumi tehostaa ihon luonnollista kollageenisynteesiä, saaden ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä ja heleämmältä.


Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste 30ml–42453001


LÄHDE Kosteuttava prebiootti-tehohoito

Prebioottista ksylitolia sisältävä, tehokkaasti kosteuttava öljytehohoito täydentää ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista mikrobiomia. Ravitseva kaksiosainen koostumus kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan ja sopii erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle.


Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Kosteuttava prebiootti-tehohoito 30ml–45815002


AJATON Tiivistetty seerumi

Tiivistetyssä seerumissa yhdistyvät seerumin tehokkuus sekä voiteen suojaavuus ja miellyttävyys. Kimmoisa, geelimäinen koostumus muuttuu ilmavan kevyeksi ja silkkiseksi hoitaen sameaa ja elinvoimaisuutensa menettänyttä, ikääntyvää ihoa. 


Tuotenosto:

LUMENE AJATON Tiivistetty Seerumi–43067006


TYYNI Rauhoittava & tasapainottava hamppu-tehohoito

Kaksiosainen tehohoito rauhoittaa rasittuneen ihon epämukavaa tunnetta, häivyttää punoitusta ja parantaa ihon tekstuuria jättäen iholle tasapainoisen ja kosteutetun tunteen. Kevyt tehohoito ei tuki ihohuokosia ja se sopii erityisesti epäpuhtauksista kärsivälle, rasvaiselle ja sekaiholle.


Tuotenosto:

Lumene TYYNI Rauhoittava & tasapainottava hamppu-tehohoito 30ml–45815001


ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava öljyseerumi

Öljyseerumi palauttaa, hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa antaen helpotuksen kiristävään kuivuuden tunteeseen sekä antaa intensiivisen ja pitkäaikaisen kosteutuksen. Astma-, iho- ja allergialiiton kanssa yhteistyössä kehitetty, hajusteeton koostumus sopii kuivalle, kosteusköyhälle ja herkälle iholle.


Tuotenosto:

Lumene ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava öljy-seerumi 30 ml–42643019


LUMO Silottava & kiinteyttävä pikakaunistaja

Pikakaunistaja napakoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, jättäen iholle kauniin hehkun. Innovatiivista pohjoisten marjojen pre-retinoli-yhdistettä sisältävä pikakaunistaja auttaa häivyttämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä ja tekemään ihosta kiinteämmän näköisen jatkuvassa käytössä.


Tuotenosto:

Lumene Nordic Bloom Silottava & kiinteyttävä pikakaunistaja 30 ml–47096501Osta Lumene-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä