Löydä ihollesi täydellinen lumene meikkivoide 

Oikeanlaisen meikkivoiteen löytäminen voi olla hankalaa, mutta näiden vinkkien avulla helpotat päätöstäsi meikkivoidehyllyllä. Tutustu Lumenen meikkivoiteisiin ja löydä ihosi tarpeisiin sopivin meikkivoide. 

Osta Lumene-meikkivoiteita >

Oikean sävyn valinta 

Meikkivoidesävyä valitessa, sitä kannattaa aina kokeilla kasvoille. Leukaluu on paras kohta kokeiluun, sillä näin näet, kuinka hyvin sävy istuu kasvojesi ja kaulasi ihoon ja vältyt meikkivoiderajoilta. Kannattaa myös pyytää myyjien tai konsulenttien apua valinnassa, jos olet epävarma oikeasta sävystä. 

Mikäli ihosi on päivettynyt kesän auringonsäteiden tai itseruskettavan ansiosta, kannattaa meikkivoiteesta olla olemassa kaksi eri sävyä. Voit sekoittaa sävyjä kulloisenkin ihonsävysi mukaan, jotta meikkivoiteesi on joka päivä juuri sopivan sävyinen. 

Meikkivoiteen valinta oman ihon tyypin ja tarpeiden mukaan 

Meikkivoide, joka sopi sinulle 15 vuotta sitten, ei todennäköisesti enää tänä päivänä ole paras vaihtoehto. 

Iän myötä ihon tarpeet muuttuvat ja ikääntyvä iho saattaa olla esimerkiksi kuivempi. Myös peittävyyden tarve voi muuttua, ja eri ihotyypeille sopivat hieman erilaiset tuotteet. Löydät omalle ihollesi sopivan Lumene meikkivoiteen läpikuultavien tai peittävämpien koostumusten joukosta. Luonnollisia pohjoisia raaka-aineita sisältävät meikkivoiteet hoitavat ihoasi ja saavat sen näyttämään virheettömältä. 

Enemmän on parempi? 

Ei välttämättä! Lumenen meikkivoiteilla saat luonnollista peittävyyttä vähäisemmälläkin määrällä, mutta voit myös halutessasi kerrostaa meikkivoidetta peittävämmän lopputuloksen saamiseksi. Yksittäisille peittävyyttä kaipaaville alueille, kuten tummille silmänalusille tai epäpuhtauksille voi levittää peitevoidetta, kuten Lumene Blur peitevoidetta tai CC Color Correcting peitevoidetta. Lisäksi voit halutessasi valita erilliset meikkivoiteet kevyeen päivämeikkiin ja näyttävämpään juhlameikkiin. 

Löydä oma suosikkisi Lumene-meikkivoiteista 

Valitse oma suosikkisi Lumenen meikkivoiteesta oman tarpeesi ja ihotyyppisi mukaan: 

Peittävyyttä kaipaavalle – Matte Oil-control Mattameikkivoide ja Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide SK 15 

Matte Oil-control Meikkivoide on täydellisen peittävä meikkivoide, joka antaa mattapintaisen lopputuloksen koko päiväksi. Kosteuttavaa pohjoista lähdevettä ja tasapainottavaa pohjoista mesiangervoa sisältävä peittävä koostumus auttaa pitämään ihon kiillottoman raikkaana koko päivän. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, joten jos ihosi kiiltää helposti, on Matte Oil-control Meikkivoide oikea valinta. 

Tuotenosto:

Lumene Matte Oil-control Mattameikkivoide 30ml–41137002

 

Jos et halua täysin mattaa lopputulosta, valitse kaikille ihotyypeille sopiva, hajusteeton Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide SK 15. Se luo puolimatan, virheettömän ja tasaisen lopputuloksen sekä sisältää ihoa hoitavaa pohjoista kanervaa. Koostumuksen innovatiivinen blur-teknologia häivyttää optisesti juonteita ja ihon epäpuhtauksia. 

Tuotenosto:

Lumene Blur Pitkäkestoinen meikkivoide SK 15 30ml–40526527

Ihon sävyn tasoittamiseen – CC Color Correcting Meikkivoide SK 20 

Ihon sävyn epätasaisuuksien ja punaisuuden häivyttämiseen paras vaihtoehto on CC Color Correcting Meikkivoide SK 20. Sen sisältämä pohjoinen puolukka auttaa tasoittamaan ihon sävyä luoden luonnollisen, mutta täydellisen tasaisen lopputuloksen. Ihoa kosteuttava CC Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille. 

Tuotenosto:

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide SK20 30ml–40526526


Toiveena luonnollisen heleä meikkipohja – Natural Glow Heleyttävä Meikkivoide SK 20 

Natural Glow Heleyttävä Meikkivoide SK 20 saa ihoa kirkastavan ja kosteuttavan voimansa pohjoisesta lakasta ja luonnonmukaisesta koivunmahlasta. Ilmavan kevyt meikkivoide luo iholle luonnollisen hehkuvan lopputuloksen. Hengittävä koostumus auttaa kosteuttamaan, kirkastamaan ja silottamaan ihoa. 

Tuotenosto:

Lumene Natural Glow Heleyttävä meikkivoide 30ml–40439501

 

Osta Lumene-tuotteita > 

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.