Sokos Muotiviikot 13.–26.9. Sokoksella sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Sokos Muotiviikot 13.–26.9.

Sokos Muotiviikot esittelevät sinulle tänäkin syksynä Sokoksen upeat uutuudet! Löydät meiltä muodin suosituimpien brändien uutuusmallistoja, jotka tarjoavat niin trendikästä kuin ajatonta pukeutumista miehille ja naisille. Tutustu syksyn ajankohtaiseen minimalistiseen tyyliin ja löydä uusia suosikkeja Muotiviikoilta!

Hyödynnä myös Muotiviikkojen etu: saat kaikista normaalihintaisista pukeutumisen tuotteista 20 prosentin alennuksen 17.–18.9. Voit hyödyntää edun myös verkkokaupassa koodilla MUOTI20.

Osta naisten muotia >   

Osta miesten muotia >  


Aikaa kestävä minimalismi on tämän syksyn isoimmista trendeistä. Tyylin ytimessä ovat klassiset vaatekappaleet, jotka ovat helposti yhdisteltävissä ja joista saa tehtyä useita erilaisia asukokonaisuuksia. Vaatteissa korostuvat laadukkaat materiaalit, minkä ansiosta minimalismihenkiset vaatteet säilyvät kestävät vuosia oikein hoitamalla. Siten kestävään vaatetukseen panostaminen on samalla ympäristöteko.

Vaatteet ovat pääosin yksivärisiä tai hyvin yksinkertaisilla kuoseilla varustettuja. Klassinen musta, valkoinen ja harmaa saavat myös parikseen maanläheisiä sävyjä, kuten ruskean, beigen ja armeijanvihreän. Ajankohtaisessa minimalismissa on myös vivahdus luksusta sekä menneiden vuosien vintage- ja retrohenkeä. 


Klassikkoja uusilla tvisteillä – naisten aikaa kestävä minimalismiv

 

Klassikkoja uusilla tvisteillä – naisten aikaa kestävä minimalismi

Naisten aikaa kestävän minimalismin kulmakiviä ovat klassikkovaatteet ja -asusteet ajanhenkisellä tvistillä. Ajaton kauluspaita saa uutta ilmettä muhkeilla hihoilla, ja sen voi pukea tyylikkäästi syksyyn lämmittävän neuleliivin kanssa. Nilkkurit ovat mukavat kaikin puolin: mukavaa kävelyä tukevat niiden trendikäs lisä, paksut pohjat. Lisäksi vaatteista huokuu hieman käytännöllinen ja armeijahenkinen utility-tyyli, joka näkyy paitamekoissa, pliseeratuissa hameissa sekä murretuissa sävyissä.

Osta naisten muotia >  


Tuotenosto:

Esprit Collection takki–51619516

Calvin Klein CK Must kameralaukku–50677238

Gerry Weber Collection viskoosisekoite neuleliivi–52194013

Gerry Weber Collection puuvillasekoite pusero–52217060

soyaconcept mekko–51823513Käytännöllisyyttä ja yksinkertaisia yksityiskohtia – miesten aikaa kestävä minimalismi

 

Käytännöllisyyttä ja yksinkertaisia yksityiskohtia – miesten aikaa kestävä minimalismi

Myös miesten minimalistista tyyliä kantaa utility-henkisyys, etenkin arkivaatetuksessa. Suorat parkatakit sekä paitatakit ovat pelkistettyjä, mutta monikäyttöisiä. Ajatonta tyyliä korostavat myös yksinkertaiset yksityiskohdat, kuten isot taskut ja hillityt kuosit. Formaalimpi työpukeutuminen nojaa myös selkeisiin linjoihin, kuten bleiseriin, sen alle puettavaan poolopaitaan sekä istuviin housuihin tai farkkuihin.

Osta miesten muotia >  Tuotenosto:

Esprit neule–51617099

Hugo by Hugo Boss Hugo734 farkut–43739014

Makia merinopipo–51369733