Löydä itsesi Sokoksen muotiviikoilla!

Sokoksen muotiviikot on muodin tapahtuma juuri sinulle! Tavaratalot ovat täynnä upeaa kevätpukeutumista ja inspiraatiota. Tule tutustumaan tarjouksiin ja löydä itsesi kevään uutuuksista!Muoti ei ole tarkoitettu vain tietyn näköisille tai kokoisille, itseään muotitietoisina pitäville ihmisille. Muoti on tarkoitettu kaikille! Tästä on kyse myös Sokoksen muotiviikoissa. Meiltä löydät muotia oikeaan elämään. Kaikkiin tilanteisiin, mitä elämä pitää sisällään – niin arkeen kuin juhlaan.

Tule pitämään hauskaa muodin parissa, leikittele eri trendeillä, tutustu kehoosi ja löydä uusia puolia itsestäsi! Tämä pätee niin pukeutumiseen kuin kauneuteen. Anna persoonasi näkyä ja tuo luonnollinen hehkusi esiin. Omasta ulkonäöstään huolehtiminen ei ole aina pinnallista, vaan se on itsensä kunnioittamista ja kehon arvostamista.

Kuuntele itseäsi ja tee hyvää itsellesi kokonaisvaltaisesti, hemmottele itseäsi. Ole sinut oman kroppasi kanssa ja korosta sen parhaita puolia oikein valituilla väreillä, vaatteilla ja meikillä. Kun sinulla on hyvä olo kehossasi, se säteilee myös muille!Muotinäytös meille tavallisille ihmisille

Muotiviikot huipentuivat lauantaina 13.4. Oulussa järjestettävään muotinäytökseen, jossa esiteltiin muodin ja kauneuden uutuuksia. 
Koska haluamme esitellä muotia, joka sopii oikeaan elämään ja oikeille ihmisille, rekrytoimme myös muotinäytöksen mallit omista asiakkaistamme. Ihanat, rohkeat mallimme Anna-Tuulia (19), Hosana (19), Pyry (22), Milla (20), Mikko (41), Tiina (39), Heli (52), ja Soile (68) viettivät ikimuistoisen mallikoulupäivän, jossa malliemo Saimi Hoyer opetti heidät kävelemään, liikehtimään ja elehtimään kuin mallit. Kauneustaiteilija Mariela Sarkima loi heille upeat lookit, ja stylisti Sofia Oksanen valitsi malleille vaatteet kevään trendeistä.

 

Katso millaiset lookit ihanat mallimme saivat Sokoksen mallikoulupäivässä >>

 

 Tuotenosto:

Moschino Toy 2 Eau de Parfum tuoksu 30 ml–35030023

Lancôme La vie est belle en Rose EcT tuoksu 50 ml–35502531

Wood Dsquared2 Pour Homme Eau de Toilette tuoksu 50 ml–35030019

Wood Dsquared2 Pour Femme Eau de Toilette tuoksu 50 ml–35030020

Giorgio Armani Si Fiori EdP tuoksu 50 ml–35512515Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä