Lisää pientä luksusta elämääsiSyksy tekee tuloaan, ilma kylmenee sekä keho ja mieli kaipaavat pientä hemmottelua. Lisää pientä luksusta syksyysi La Mer -ihonhoidon ja Bobbi Brown -huulimeikkien avulla. Viimeistele ylellisellä Tom Ford -tuoksulla.


LA MER – Ylellistä ihonhoitoa meren innoittamana

Alusta lähtien, ihon luonnollinen uusiutumisprosessi ja hoitavat vaikutukset ovat olleet La Merin ydin ja sielu. Meren innoittamana ja tietämys merilevän käyttämisestä ihonhoidossa sekä hallitsemalla täydellisesti muinaiset opit bio-fermentaatiossa, Dr. Huber kehitti The Miracle Broth™ -eliksiirin, joka on tunnettu sen parantavasta voimastaan. Tämän eliksiirin teho antaa käsittämättömiä näkyviä tuloksia – nopeuttaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia auttaakseen sitä näkymättömään ikääntymiseen.

  

Yli 50 vuotta sitten ilmailualan tiedemies Dr. Max Huber suoritti rutiininomaista koetta, joka vahingossa meni pahasti pieleen minkä seurauksena hän sai vakavia palovammoja kasvoihinsa. Lääkärit olivat tuohon aikaan kykenemättömiä auttamaan häntä, joten Huber päätti itse ryhtyä toimeen. 12 vuoden ja 6000 kokeilun jälkeen täydellinen hoitovoide oltiin onnistuttu luomaan; Creme De La Mer, joka paransi hänen arpensa. Huber käytti tavallisia ainesosia kuten merilevää, vitamiineja, mineraaleja ja eteerisiä öljyjä, joista fermentoinnin jälkeen tuli ainutlaatuinen ja harvinainen eliksiiri, eli Miracle Broth™. 

Tänä syksynä, La mer tuo markkinoille uuden seerumin; The Regenerating Serum. Kyse on seuraavan sukupolven seerumista, jossa nopea ihon uusiutuminen on avainasemassa. Seerumi edistää ihon luonnollista kollageenituotantoa, joka auttaa hävittämään juonteita ja ikääntymisen merkkejä. Iho näyttää kuulaalta ja nuoremmalta.

Ainesosat ovat korkealuokkaisia; The Miracle Broth™, Concentrated Miracle Broth™ sekä uusi formula Metabolic Ferments, tuovat iholle energiaa ja suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan voimakkailla antioksidanteilla. Iho näyttää terveemmältä ja tuntuu kiinteämmältä kun sen elastisuus paranee. Samalla ihonhuokoset pienenevät huomattavasti ja iho näyttää tasaisemmalta. Lopputuloksena sileä ja kimmoisa iho. 

Tuotenosto:

La Mer The Regenerating Serum seerumi 30ml–37887028La Mer -tuoteperheen klassikot:

Crème de la Mer The Moisturizing Cream -kasvovoide
Ikoninen hoitovoide, joka parantaa ihon ulkoasua näkyvästi. Antaa kasvoille heleyttä ja tasoittaa ihoa sekä kiinteyttää. Ihanteellinen kuivalle iholle.
Linkki tuotekorttiin: https://www.sokos.fi/fi/sokos/la-mer-the-moisturizing-cream-kasvovoide-30ml


The Eye Concentrate -silmänympärysvoide
Tehokas silmänympärysvoide, joka häivyttää tummia silmänalusia sekä juonteita ja ryppyjä.
Linkki tuotekorttiin: https://www.sokos.fi/fi/sokos/la-mer-the-eye-concentrate-silmanymparys-geeli-voide-15-ml

LAHJA SINULLE:
Ostaessasi 300 € arvosta La Mer -tuotteita saat lahjaksi 3 matkakokoista La Mer tuotetta. Rajoitettu erä.

Toiveena täyteläisemmät huulet?

Täyteläiset näköiset huulet. Rohkea, täyden peittävyyden antava sävy, joka pysyy huulilla pitkään.
Kuulostaa aika hyvältä, eikö vain?


BOBBI BROWN on nyt kehittänyt täysin uudenlaisen huulipunan: Luxe Shine Intense.

Luxe Shine Intense -huulipunassa on rohkea väri, joka muotoilee ja saa huulet näyttämään pulleammilta täyteläisellä sävyllä ja moniulotteisella kiillolla. Yhdistelmä hehkuvia polymeerejä ja täyteläisiä, huulia pehmentäviä ainesosia verhoaa huulet täytelöittävällä ravitsevuudella ja tehostaa sävyä extrakiiltävällä vaikutelmalla. Lopputulos – kestävä sävy moniulotteisella, valoa taittavalla efektillä, joka saa aikaan vaikutelman täyteläisemmän näköisistä huulista.

Tuotenosto:

Bobbi Brown Luxe Shine Intense huulipuna 3,4g–38016005Luxe Shine Intense -huulipunapuikon lisäksi, BOBBI BROWN on myös luonut uuden nestemäisen Luxe Liquid Lip -huulipunan. Ylellisen miellyttävä, nestemäinen koostumus antaa erittäin eläväisen värin ja valovoimaisen, valoa heijastavan hehkun huulillesi. Sävyjä on yhteensä 3 kpl. 


BOBBI BROWN Luxe -huulilinjaan kuuluu myös Luxe Lip Color (kosteuttava huulipuna), Luxe Liquid Velvet Matte (mattahuulipuna) sekä Luxe Liquid High Shine (kiiltopuna). 

Löydä täydellinen huulipunasävysi syksyyn Sokos-tavaratalosta ja ihastu!

LAHJA SINULLE: 
Ostaessasi 2 Bobbi Brown -tuotetta saat lahjaksi 2 matkakokoista Bobbi Brown tuotetta. Rajoitettu erä. 

TOM FORD – ylellistä tuoksua syksyyn

Maailman kuuluisa muotisuunnittelija Tom Fordilla oli vahva visio luoda 2000-luvun ensimmäinen todellinen luksusbrändi. Ylellisten miesten- ja naisten muotikokoelmien lisäksi Ford suunnittelee myös asusteita ja vaikutuksen tekeviä tuoksuja ja meikkituotteita.

Tom Fordin mielsestä tuoksu stimuloi ja provosoi aisteja ja tuo tunteet ja muistot esille. Tuoksu on hänelle ensimmäinen asuste, joka määrittelee mitä puet päällesi ja minkälaisen meikin laitat. Inspiraatiota Tom Ford on tuonut vanhanajan hohdokkaista tuoksutaloilta ja uniikit signatuuri-tuoksut luovat naisellista glamouria sekä yksilöllistä maskuliinista tyyliä. Houkuttelevat ja korkealaatuiset tuoksut sisältävät innovaatioita ja käsityötä, jotka heijastavat Tom Fordin visiota – ajatonta, eleganttia ja huokuttelevaa.

MÉTALLIQUE - Omatahtoinen. Peloton. Koukuttava.


Taottu tyylikkäällä kirkkaudella, uutuustuoksu MÉTALLIQUE lumoaa ihailijansa sykkivällä salamalla täynnä modernia ja päättäväistä naisellisuutta – tahallista, valoisaa ja täydessä kukoistuksessaan. Pysäyttämätön  ensivaikutelma, jossa panssarikirjailtun mekon ja kiillotetun ulkokuoren alta kätkeytyy lämpöä ja lempeää viehätystä. Aistillinen valkoinen kukka kohtaa raikkaan vihreän bergamotin ja pinkin pippurin. Lämmin vanilja ja santelipuu viimeistelee tuoksun, pakattuna ylelliseen metalliasuun.

Tuotenosto:

Tom Ford Metallique EdP tuoksu 50ml–37971034

Tom Ford Metallique EdP tuoksu 100ml–37971035OMBRÉ LEATHER – Avara. Sitoutumaton. Määrätietoinen.


Vapaus tulee sisältä, lännen autiomaan sydän kääriytyneenä nahkaan. Se liikkuu eteenpäin, sitoutumattomana mihinkään, läpi seisovan ja avaran ilman. Tuulessa pöllyävä tomu, iho ihoa vasten, liukuvärjätty nahka paljastaa itsensä kuin kerroksiin pukeutunut maisema, missä kallion lohkeamat muuttuvat horisontissa auringonnousun vaaleaksi pohjaksi.

Tuotenosto:

Tom Ford Ombre Leather EdP tuoksu 50ml–37248014

Tom Ford Ombre Leather EdP tuoksu 100ml–37248028

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä