Tervetuloa YSL tapahtumaan loihtimaan leikkisä kesälook

Loihdi kesän vangitsevimmat silmät ja herkullisimmat huulet Yves Saint Laurent –kevätuutuuksilla! Asiantuntijamme valitsevat juuri sinulle sopivat sävyt kevään trendiväreistä. Kun tulet käymään tapahtuman aikana YSL-pisteellä pikakonsultaatiossa, saat mukaasi kokoelman kokoeilukokoisia ihonhoitotuotteita (Arvo 25,- Rajattu erä). Tervetuloa!  

Kepeän hauska ja raikas kesämeikki syntyy yllätyksellisistä väriyhdistelmistä Yves Sain Laurent -meikeillä.

Pohjat

Ensin tehdään pohjatyöt eli tasoitetaan ihon sävyä ja annetaan sille upea hehku. Kauniin, kasteenraikkaan nuorekkaan ihon loihdit helposti Touche Éclat All-In-One Glow -kuultomeikkivoiteen avulla. Helposti levittyvä meikkivoide kosteuttaa ihoasi ja pitää sen miellyttävän tuntuisena koko päivän ajan. 

Käyttövinkki: Annostele tuotetta yksi pumppaus ja levitä tuotetta kasvojen keskiosasta ulospäin joko sormin, meikkisiveltimellä tai blenderin avulla. Puuteroi kevyesti vain ne kasvojesi kohdat, joista ihosi rasvoittuu, jotta säilytät kauniin kuulaan lopputuloksen.

Jätskinkestävät huulet

Kesällä huulipunalta vaaditaan paljon. Auringon ihanasti lämmittäessä siemaillaan virkistystä pitkin päivää ja välillä maistuu jäätelö jos toinenkin. Tatouage Couture -mattapuna on miellyttävän ohut, mutta erittäin pitkäkestoinen. Se on täydellinen valinta äärimmäisen trendikkäiden mattahuulten luomiseen. Näet sen, mutta et tunne sitä. Mattapuna, joka kestää aamusta yöhön ja yöstä aamuun. 18 tyylikästä sävyä.

Käyttövinkki: Täydellisen huulimeikin teet korostamalla huulia Touche Éclat -valokynällä ja rajaamalla huulet vedenkestävällä Dessin Des Levres Lip Styler- huultenrajauskynällä. Levitä Tatouage Couture -mattapuna huulille tuotteen omalla tussimaisella applikaattorilla.

 

Heleät herkkuhuulet

Jos tykkäät enemmän kiiltävistä huulista, valitse Volupté Liquid Colour Balm -nestemäinen huulipuna. Se sisältää huulia hellivää kookosvettä, vitamiineja ja antioksidantteja, joiden hoitava vaikutus säilyy huulilla pitkään. Liquid Light -teknologian ansiosta huulipuna antaa kostean kiiltävän, puolipeittävän lopputuloksen huulille ja tekee niistä herkullisen täyteläiset. Huulipuna tuoksuu hennosti mangolta ja sitä on saatavana 12 suudeltavan kauniin sävyisenä.

Käyttövinkki: Täydellisen huulimeikin teet korostamalla huulia Touche Éclat -valokynällä ja rajaamalla huulet vedenkestävällä Dessin Des Levres Lip Styler -huultenrajauskynällä. Levitä Volupté Liquid Colour Balm huulille tuotteen omalla samettisen pehmeällä applikaattorilla, lisää tarvittaessa.

 

 

Hyvästi, ripsentaivuttimet! 

Näyttävässä silmämeikissä ripsien kuuluu olla pitkät ja kaarevat. Pidentävällä, taivuttavalla ripsiä kohottavalla Volume Effect Faux Cils The Curler -uutuusmaskaralla se onnistuu. Ainutlaatuinen hybridiharjainnovaatio yhdistettynä poikkeukselliseen Lift and Curl -koostumukseen nostaa ripsiä ja takaa pitkäkestoisen taivutuksen. Hybridiharja koostuu pinkistä kaarevasta elastomeerikammasta, jolla nostat ja erottelet ripset tyvestä lähtien. Pyöristetty kuituharja levittää massan tasaisesti ripsiin antaen tuuheutta ja näyttävyyttä. Ripsiväriä on saatavana mustana, ruskeana ja upean violettina. 

 

Ainutlaatuinen hybridiharjainnovaatio yhdistettynä poikkeukselliseen ”lift and curl” -koostumukseen nostavat ripsiä ja takaavat pitkäkestoisen taivutuksen. Hybridiharja koostuu pinkistä kaarevasta elastomeeri-kammasta, jolla nostat ja erottelet ripset tyvestä lähtien. Pyöristetty kuituharja levittää massan tasaisesti ripsiin, antaen samalla tuuheutta ja näyttävyyttä. Saatavana kolmessa upeassa sävyssä: musta, ruskea ja violetti.  

Käyttövinkki: Vie pinkki kampaosa ripsien tyveen ja nosta ripsiä hitaasti ylös. Käännä kuituharja kohti ripseä ja harjaa ripsiin haluamasi määrä tuuheutta.

 

Usko värin voimaan

Tänä kesänä ripsien ei tarvitse olla mustat tai ruskeat! Ne voivat olla myös sähäkän siniset, pirteän pinkit tai korumaisen kullansävyiset. Villiä väriä ripsiin saat Vinyl Couture -maskaralla, joka ei vain pidennä ja tuuhenna ripsiä, se myös antaa ripsille kiiltävän vinyylimäisen lopputuloksen. Vinyl Couture -maskara on tunnettu upean voimakkaista väreistään ja ripsiä hoitavasta tuuheuttavasta koostumuksestaan. Äärimmäisen korkea pigmenttipitoisuus takaa upean elinvoimaisena säihkyvät sävyt aina pinkistä siniseen ja mustaakin mustempaan mustaan. 

Käyttövinkki 1, klassinen: Levitä musta maskara ripsiin ripsen tyvestä alkaen ja anna kuivahtaa. Valitse värimaskara ja korosta silmän ulkonurkkaa tai yläripsien kärkiä.

Käyttövinkki 2, villi: Levitä haluamasi värimaskara koko ripsiin halutessasi villin ja värikkään lopputuloksen.

Käyttövinkki 3, festarilook: Levitä yläripsiin yksi ja alaripsiin toinen värimaskarasävy, kun haluat raikkaan kesäisen festarimeikin.

 

Katso lisää YSL-tuotteita >

  

Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Touche Éclat All-in-One Glow Foundation kuultomeikkivoide 30 ml–27851528

Yves Saint Laurent Tatouage Couture mattahuulipuna 6 ml–27851527

Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm huulipuna 6 ml–30501001

YSL Volume Effet Faux Cils The Shock maskara 7,8ml–20614576

Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture maskara 6,7 ml–25354183

 

 

Sivun alkuun