Lee Cooper farkut Sokokselta

Lee Cooper – kotimaista suunnittelua ja taattua laatua

Lee Cooper on kansainvälinen brändi (Lee Cooper International, perustettu Englannissa v 1908), jonka lisenssioikeudet valmistukseen ja myyntiin Suomessa omistaa M.A.S.I Company Oy.  Masi Companylle farkkujen valmistus on intohimo. Lee Coopereiden suunnittelu tapahtuu Suomessa omien suunnittelijoiden ja mallimestareiden toimesta, kuten myös valmiiden tuotteiden testaus. Myös valmiiden tuotteiden varastointi ja jakelutoiminta tapahtuu Viitasaarelta käsin. Oma farkkutehdas sijaitsee Virossa, Valgassa.

 

Lee Cooper farkkuja naisille

 

Ammattitaitoisten mallimestareiden kaavoitustyö takaa istuvuuden. Lee Coopereissa on sekä miehille että naisille vuodesta toiseen pysyviä, eri vartalotyypeille suunniteltuja malleja. Malleissa huomioidaan vyötärön ja reiden linja sekä lahkeen leveys. Farkuissa on myös useampia lahkeen pituuksia. Kun on kerran löytänyt itselleen istuvan mallin, on jatkossa helppo löytää merkiltä uudet farkut.

Osta Lee Cooper -farkkuja >


Tuotenosto:

Lee Cooper Milan farkut–43815021

Lee Cooper LC 01 113-1110-8851 farkut–309022

Lee Cooper naisten farkut lc 01 8191–40495002

Lee Cooper naisten farkut lc 11 8375–40495005

Lee Cooper naisten farkut lc 03 8305–40495001


 


Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

ALE: naisten muoti

Poimi ALEstamme kesän ihanimmat mekot, hatut ja huivit, tyylikkäät housut ja merkkisandaalit. Valitsetko sinä pirteän trendikkään keltaisen? Vai oletko klassikko, jonka sydän sykkii hiekan, valkoisen ja mustan yhdistelmille? Nyt saat mieleistäsi kesämuotia edulliseen hintaan, laadusta tinkimättä. Nanso, Makia, Marks & Spencer, Birkenstock… todella laatua – ja mihin hintaan! Kun haluat kääntää päät kesäkadulla, valitse hurmaava mekko tai tyylikäs housuasu, ja viimeistele tyylisi huivilla. Tämä kesä voi olla onnenkesäsi! ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Kesämiehelle muotia ja kosmetiikkaa nyt ALEssa!

Kesän mukavimmat, tyylikkäästi rennot vaatteet miehelle löytyvät nyt edullisesti ALEsta! Marks & Spencerin pellavasekoitehousut ovat joka paikan luottohousut moneen menoon. Vyölenkit ja kolme värivaihtoehtoa – osta vaikka kahdet, nyt ei hinta miestä paina! Poimi koriin samalla mukavat boxerit ja Björn Borgin sukat. Jalkaan suit-sait sujahtavat kevyet ja mukavaksi muotoillut Crocs-sandaalit – eikä maksa paljon! ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.