Lancômen kesähaaste

Tuntuuko, joskus siltä ettet tiedä mitä tehdä kesällä? Ei hätää! Lancôme kokosi sinulle kesää varten suoritettavat haasteet, jotta kesästäsi tulisi entistä hauskempi ja ikimuistoisempi. 

Hehkua puistokonserttiin

Uusi, limited edition Bronze and Glow -puuteri saa ihosi hehkumaan! Sipaise puuteria viimeiseksi tehdyn meikkipohjan päälle, ja olet valmis kuuntelemaan konserttia lämpimässä puistossa. 


Punastu torikahvilla

Kipaise aamulla nauttimaan perinteiset torikahvit! Käytä uutta poskipunapuikkoa antamaan kevyttä sävyä poskillesi. Voit myös sipaista samaista puikkoa myös huulillesi. Nopeaa, helppoa ja huoletonta! 

Tuotenosto:

Lancôme Blush Stick poskipunapuikko 9 g–30698008


 

 

Tee taikoja

Kesäisin tehdään taikoja kukkien avulla. Tuoksauta pisara onnellisuutta, La vie est belle L’Éclat de Parfum –tuoksua ja tuoksut itsekin kukkakedolta.


 

Keskiyön kesäjuhlat

Valloita kesäjuhlissa hypnoottisella katseellasi ja nauti lämpöisestä kesäillasta tanssien! Ikoninen Hypnôse -maskara on kokenut muodonmuutoksen pakkauksellaan. Koostumus on pysynyt täysin samana kuin ennenkin.  


Tuotenosto:

Lancôme Hypnôse ripsiväri 6,5 ml–248072Tervetuloa Lancôme-tapahtumaan Sokoksella 4.–9.6.

Tule tutustumaan uutuuksiin, kuten Summer look -tuotteisiin, ja hyödynnä samalla tapahtumaedut. Näin varmistat, että olet valmis alkaneeseen kesään!

Osta Lancôme-tuotteita > 

Sivun alkuun