Uuden aikakauden naisille

Uudenlainen chypre-kukkaistuoksu, Lancôme Idôle Eau De Parfum, on todellinen symboli voimaannuttavalle naisellisuudelle. Jasmiinin ja ruusun yhdistelmä luo tuoksulle puhtaan auran ja tuoksusta löytyvä chypre antaa kantajalleen itsevarmuutta.


Tuoksun kasvot

Monilahjakkuus Zendaya Coleman, 23, säkenöi Idôle-tuoksun kasvona. Hän on tähdittänyt monia eri projekteja musiikin, elokuvien ja hyväntekeväisyyden osalta, minkä takia hän sopii loistavasti uuden tuoksumme kasvoksi energisellä ja positiivisella asenteellaan. Suuri seuraajajoukko vahvistaa Zendayan valloittavan vaikutuksen – tähdellä on Instagramissa noin 60 miljoonaa seuraajaa.


 

Ennennäkemätön pullo

Geometrisen pullon muoto on kuin luotu käteen. Vain 15 millimetrin paksuinen Idôle-pullo on yksi kaikkien aikojen ohuimmista tuoksupulloista. Sitä on helppo käsitellä ja se on kevyt kädessä. Se istuu käteen luonnollisesti aivan kuin se olisi aina ollut siinä.

Tuoksuja on saatavilla kolmessa eri koossa: 25 ml, 50 ml ja 75 ml. Isoimmat koot pystyt sujauttamaan Idôle-tuoksukoteloon, joka suojaa kaunista pulloa. Tiesitkö, että Idôle-tuoksupullon voi täyttää uudelleen. Tarkista Lancôme Suomen Facebook-sivulta pisteet, joissa voit uudelleentäyttää Idôle-tuoksusi.


Arvostele Lancôme-lempituotteesi sokos.fi:llä ja osallistu Kutsu kauneuteen arvontaan. Voit voittaa palkinnon, joka sisältää huippumerkkien kosmetiikkatuotteita ja meikkauksen. Arvo n. 500,–

Osallistu arvontaan > 

Osta Lancômen tuotteita >


Tuotenosto:

Lancôme Idôle EdP tuoksu 25 ml–37909505

Lancôme Idôle EdP tuoksu 50 ml–37909502

Lancôme Idôle EdP tuoksu 75 ml–37909503


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä